• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinusmus ve yataklari ayirmak..

ben zeytin yağı kullandım o zaman zarfında hergün alışana kadar yavaş yavaş stres olmadan yaptım kafama koymuştum çünkü hem herkes gibi kadın olmak istiyordum hemde anne bu düşünceler bana güç verdi vajini zor bi durumdur ciddi anlamda.eşim zeytin yağıyla vajina kısmına eliyle ovarmış gibi masaj yaptı bu arada sen bi şekilde zevk alıyosun bi rahatlık oluyor sonra eşin kendisine kullanıyor zeytin yağını ve yavaş yavaş hareketlerle başlıyosun ilişkiye bi süre böyle devam ettim sonra baktımki tamamen girebiliyor içime ve can acısı her geçen gün azalıyor sonra eşim hareketini hızlandırdı ve bedenimde kafamda içimde büyük rahatlama oldu ve zevk almaya başlıyorsun sonra kendini bırakıyorsun zaten.. belli bi zamanı alıyor ama yok sıcak suymuş yok kas gevşeticiymiş hepsi faso fiso kafaya koyup zeytin yağıyla bu işi çözersin benim durumum vahimdi dr bile çözememişti.Allah yardımcın olsun canım

Canım ben yendiysem herkes yener emin ol napsam olmuyordu sarhoşken denedim olmadı jelle olmadi kendimi sktm acisada zorla yap dedim olmadı ama esim gözümün önünde masturbasyon yapınca kendimi çok kötü hissettim ve kafaya koydum doktora gittim bana cem kecenin kitabını önerdi koca kitabı bihaftada bitirdim dediği herseyi uyguladim kitabın ki ben vajinaya dokunamazdim evlenmeden ilişkiye girilen yeri tam bilmezdim başıma kötü bsey gelmişti onunda etkisi vardı ama yendim sende yapabilirsin hatta sonra bu muymuş diyeceksin hiç Acimayinca sasiricaksin.cem kecenin kitabını al vajinismusu yenmek diye oku lütfen ben suan hamileyim doğumdan sonra da orgazm olabilmek için doktora gidecegim yada kitap okuyacagim buda sağlık sonuçta ve evlilik için gerekli...bol şanslar umutsuzluğa kapılma lütfen

cem keçe'nin konuyla ilgili 2 kitabı var, okumak lazım

Ben vajinismusun üstesinden gelmeyi okudum birebir uyguladim kitap bitmeden sorunu çözdüm kıtabi hızlı hızlı okudum hırs yaptım.başımdan talihsiz bişey gectgi halde yendim.ben bunu

ne kadar güzel, ben pek uğraşmadım hatta hiç diyecek kadar.eşim anlayışlı ama ne kadar ertelersek o kadar kötü.ben de parmak egzersizine başlayacağım reglm bitince bakalım ne olacak.

ne kadar güzel, ben pek uğraşmadım hatta hiç diyecek kadar.eşim anlayışlı ama ne kadar ertelersek o kadar kötü.ben de parmak egzersizine başlayacağım reglm bitince bakalım ne olacak.

Ben aynada o bolgeye bakamıyor dokunamiyordum parmagimi yaklastiramiyiordum Doktorada gittimkitabida okudum hırs yaptım oldu insalalh sizde kurtulursunuz nekadar zor oldgunu biliyorum ..insan kendinj kötü hissediyor ama bırakmayın pes etmeyin

Arkadaşlar merhaba,
4 aylık evliyim
ilk gece korktuğumdan ilişki olmadı
sonra eşim çok etkilendi olmadı, sonra adet günüm araya girdi derken olmadı, sonra bir kaç kere denedik bende kasılma falan yok, başlarda psikolojik olarak ilişkiye hazır hissetmediğimden daha bacaklarıma yaklaşmadan itiodum, ama sonraları kendimi zorladım ve penisle orayı zorladık ama girmiyo gibiydi, 1 aydır devlet hastanesinde psikiyatriye gidiyorum,
bana parmak egzersizi verdi,
ama ben şunu farkettim benim orda parmak girecek hele hele iki parmak girecek bir yer yok, ortasında bir et parçası var ve iki kenarı çok az açık, psikiyatriye anlattım ama bu durumu hiç ciddiye almadı, sanırım septalı kızlık zarım :(
doktorla ameliyatla aldırmak istemiyorum
ama egzersizleri de yapamıyorum
lütfen yardım :(

arkadaşlar yorumlardan okudum ama bir şey diyeceğim konuyu açan arkadaş demişki eşim karşımda mastürasyon yaptı çok kötü oldum demiş.

benim eşim de ilişkiye giremiyoruz sürekli benim ona mastürbasyon yapmamı istiyor, penisine dokunmamı istiyor, ilk zamanlar bu o kadar zordu ki benim için penisle yüzleşmek korkularımı artırıyordu, çok büyük olduğunu düşünüyordum, aslında daha ön şevişmeye başlar başlamaz sürekli penisine dokunmamı istediği için, sevişmeden kopuyorum, birazda aşırı titizlik vardı bende ama okudum kendi mastürbasyon yapan erkeklere çok kızmışlar benim durum daha da kötü:(

neyden korkuyorsunuz anlamıyorum açın bi ..... film izleyin bakın yani türk kadınlarına ne oluyor anlamıyorum evlendk ilişkiden korkarız doğum olcak normal dogumdan korkarız hiç bişey olmuyo merak etmeyin normal dogumdada a* acımıyor sadece sancıyı hissediyorsun yara bere yok bi kendi parmağını sokamıyormusun içeriye orgazmın ne oldugunu biliyormusn yooo zevk nedir bilmiyorsn adam nasıl memnun olck erkekler seks seks seks ilk bu sonra yemek sevgi aşk ilgi vardır istekleri budur kadınlara sorsalar önce sevgi ilgi aşk sağlık seks en son sıralarda gelir bu da hayatın kanunu yapcbişey yok sadece aşkının kollarına verceksn kendini kokusunu çekeceksn içine sıkıca sarılacaksn :31:

Back