- 23 Mayıs 2009
- 14.318
- 15.627
- 823
- Konu Sahibi yenievli13
-
Ohooo adam sizin keyfinizi mi bekleyecek? Tak etmiş canına git annende kafanı topla falan demiş işte daha ne yapsın? Evlilikte de anlayış bir yere kadardır.Hayal alemlerinde yaşamayın..O prens sen de prensesi değilsin. Ne zamana kadar aşkım,canım,cicim her halinle kabulümsün olayları?
Kapat gözünü,sık dişini bittiiiiiiiiiii.......
ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..
ayy bu vajinismus meselesi de abartılıyor cidden eşini sevmeyen kadınlar sırf evli olmak için evleniyorlar sonra o işe gelince ayy vajinismusum diye bahane uyduruyorlar adamlar da anlıyor tabii aptal değiller ya..
Cok cok tesekkur ederim gercekten..yazinizbana guc verdi.hemen simdi siparis ediyorum kitabi.bunu baskalarinin da yasadigni ve kendisi yendigini bilmek inanmak guc veriyo hemen basliycm kitaba..zevk konusuna gelince bnde hiccc hicc zevk almiyorum onceden bu vaji yokken dokunmasiyla bile etkilenirdim basim donerdi simdi konu o olunca zevku birak kaskatu olutorum oda benim zevk almadiginu bildigi icin ypmk istemiyi.canin yaniyo diyo sen kendini bi kasmasan olck doktorlk bse yok diyo anlayamiyo.hak veriyorum nerden bilsin.vanyoya girip tuvaletini yapar gibi atip gelebilecegin bisey sanuyo bunu.anlayamz bnde anlamazdim insanlarin nasil iliskye giremedgni..parmagima alistigim icin hicc yabanci gelmiyo eldivene iki parmagmi bile gecrp oluyo zevk problemi olck p..ilk oldgunda ama alusinca olmax dye dusunuyorum niye dersenz utaniyorum ama parmgma alstgi icn zevk aldim ondan bir iki sefer o sekil orgaxm bile oldum.ama i p..gelince yokk...
keşke bekar olup sevgililieriyle bişeyler yaşayanlar vajinusmus olsa da sonradan üzülcekleri hatalar yapmasalar ne iyi olurdu benceevlenincede çözülüverse ay çokmu zekiyim neyim kendimi çok beğendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?