• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUS TEDAVİSİ HAKK BİLGİ

Maalesef devam ediyor :KK43:

MAİL ADRESİNE ATTIM selda5100@hotmail.com şifre:14531453selda toplamda 10 sayfa 1.adım 2.adım diye yazdım ordan bakın herbir adımı nerdeyse 1 hatfa çalışmanız gerekiyor 2-3 günde de bi adımı bitirebilirsiniz ev ödevi gibi her akşam yapıyordum bunları doktor artı bi şekilde yapabilirsin korkulucak bşy yok diye temkinde bulunuyordu benim imkanım vardı gittim imkanınız yoksa uygulayın 1 aya kalmaz işiniz çözülür inş.

oyle pat diye parmak egzersizine baslaymazsniz ki!

1 nefes egzersizi
2 gevseme egzersizi yapmalisnz

Zaten saglikli bir bayan bile parmak kullanazken vaji li biri parmakla baslayamaz

Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Banada gonderirmisiniz lütfen

Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Lütfen benimle paylasırmısınız

Selda hanim Allah rizasi icin o dosyayi bana gonderirkidiniz. Acil cok ihtiyacim var bir an once bu illetten kurtulmak istiyorum. Verdiginiz emailede giris yapamadim. Eger gondermek isterseniz lutfen bildirin bana email adresimi verim size.

Back