Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Valla çok sevinirim...[/QU
BU DERDI ÇEKEN BILIR OYÜZDEN FAYDASI OLACAK HERŞEYI ANLATIYORUM BENDE BURDA .ADANA DA GITMEDIĞIM YER KALMAMİŞTI BENIM DE RABBIM ŞIFANIZI VERSİNValla çok sevinirim...
Yeni evli misin arkadaşımBana da atabilirmisiniz
Banada notlari yazabilirmisiniz Allah rizasi icin lütfenArkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa
Insallah yenersin canım dualarım sizinle.Amin inshaAllah kardesim, Rabbim yar ve yardimcimiz olsun, Insallah hepiniz atlatiriz
canim sen atlattin mi? Bu gece sonlandiricam demistin, insallah hersey istedigin gibi olmustur, cevabini bekliyorum canimAminnins yaa
Vazgeçme yenersin canımNe guzell bende ins yenicem bunu inanyorum zaten gecen gun birazi girdi umarim bebis icin daha iyisi olack
Valla çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?