• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNUSMUS TEDAVİSİ HAKK BİLGİ

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
36
Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa

Arkadaşlar 1 senelik evliydim vajinusmus ile evliliğimin ilk aylarında tanıştım benimki başlangıç evresiydi hemen doktora gittim sağolsun 1-2 aylık sürede atlattım ama bayramdı başka seydi araya bissürü şey girdi 1 ayda olabilecek şeyler ödevimi yapamadığımdan uzadı Allaha şükür atlattım elimde notlar var bunları uyguladım sırasıyla şimdi mail hesabı açıp o notları Allah rızası için paylaşacağım durumu olmayan doktora gidemeyen arkadaşlara yardımcı olur belki eğer isteyen talep eden olursa

Valla çok sevinirim...

Banada notlari yazabilirmisiniz Allah rizasi icin lütfen

Arkadaşla r benim icin dua edin ne olur kulun kula yaptigi dua kabul olurmus artik biktim resmen bir senedir ugrasiyorum bu durumla bu gece butricem aciya da herseye dayanicam gozlerimi kapaticam ve sonlandricam ins dua edin benim icin

Kizlar aksm malesef olmadi ama korktugumdan degil malum bayram geliyor cam sil temizlij yap cok yoruldum o yuzden yapmadik ama ins bu aksam bo aksilik cikmazsa yapicam kendimi kasmiycam yukari kaldirmaya calisiyorum kendimi kaldirmycam dua edicem artik bebek calismalari yapmak istyorum bu bos seyle ugrasmak istmiyorum kararliyim once kafasında bitirmeliymis insan bitirdim kendime moral verdin bu aksam biticek

Aynen Bende Dilatörlele calisiyorum Ev ödevlerimle, Basardikca cok rahatliyorum ben, Ve güzel günlerimin cok yakinda olduguma inaniyorum, Inanmak Basarinin yarisidir, Kocamdan Allah razi olsun bana cok destek cikiyor :), Erteleme bencede canim.Ben piskologumdan ve doktorumdan cok fayda also :)

Cok sükür canim, olacak Allahin izniyle, Bizde bebek düsünüyoruz :D Bebisi nezaman düsünüyorsunuz? Hemen mi yoksa biraz beklemek mi istiyorsunuz tatlim?

Back