• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

a_yaz_86 sonrası tahmin etceğiniz gibi böyle bi yol geldi aklıma çünkü mail adresimi yazınca size cevap göndermeme site izin vermior

Canım bende bir mail attım sana daha doğrusu melsercim sagolsun onun attığını aynen attım umarım faydası olur vereliniortak
Bu arada Melserciğimede selamlar :1hug:

A.S canım benim sen ne yaptın? bu arada hepinize dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun

Amin canım yaaa duaların hayırlısıyla kabul olur inşallahhh....
Açıkçası bişi yapmadım ok üzüldüm baya bii takılmadım buralara acyip moralim bozuldu nedense Neyse işte merak ettim ne var ne yok diye. Melsercim ben çok kararsızım yaaa sürekli onu bunu bahane edip erteliyorum doktora gitcem fırsat olmadı reçeteyi denicem o ilaçları almaya gidemedim birde küçük yer burası başka ilçeden alayım diyorum amannn işte Canım sana cok duacıyım umarım herşey yoluna girecek Allahın izniyle:1hug:

Amin canım yaaa duaların hayırlısıyla kabul olur inşallahhh....
Açıkçası bişi yapmadım ok üzüldüm baya bii takılmadım buralara acyip moralim bozuldu nedense Neyse işte merak ettim ne var ne yok diye. Melsercim ben çok kararsızım yaaa sürekli onu bunu bahane edip erteliyorum doktora gitcem fırsat olmadı reçeteyi denicem o ilaçları almaya gidemedim birde küçük yer burası başka ilçeden alayım diyorum amannn işte Canım sana cok duacıyım umarım herşey yoluna girecek Allahın izniyle:1hug:

canım bende dün pcos olduğumu öğrendim fsh 5.85 LH 8.46 daha çok çaresizim artık ilaçta başlamadı 1 yıl korunmasız ilişki diyor üstelik gebelikte düşük ihtimal bana dua et gülüm

burçincim bu arada benim gibi yapma erteleme lütfen kararlı ol bak halime ya 3.5 yıllık evliyim ben şimdi nelerle boğuşuyorum ah ah şimdi bana kaybolan 3 yılımı verseler:)

burçincim bu arada benim gibi yapma erteleme lütfen kararlı ol bak halime ya 3.5 yıllık evliyim ben şimdi nelerle boğuşuyorum ah ah şimdi bana kaybolan 3 yılımı verseler:)

Haklısın canım yaa iş bi tek bendede bitmiyo işte maddi olanaksızlıklar eşimi ikna etmek gibi zorluklar var Bu arada çok geçmiş olsun tatlım yaa ama dualarım seninle Allah sabrının mükafatını en yakın zamanda verecektir canım inşallah :Saruboceq: Allahım herkesin gönlüne göre versin dermansız dert vermesin canımın içi biraz daha sabır:CüvCüv: bak göreceksin canım en kısa zamanda herşey yoluna girecek sen yeterki moralini yüksek tut öptüm kocaman...

Melsercim mesajını aldım ama ben hala gönderemiyorum canım teşekkür... Şimdi o ilaçların bir listesini hazırladım önümüzdeki hafta eczanelerden alacağım ve deneyeceğim canım öpüyorum seni sürekli aklımdasın canım dualarım hep seninlekaydirigubbakcemile5

Şimdi tekrar attım umarım ulaşır bu defa ,bende denicem o reçeteyi en yakın zamanda umarım bizede faydası dokunur :Saruboceq:

Erteleme bitanem, erteleme uygula yapabiliyorsan kegelde yap ama bişey yap zamanını çalmasın bu vajinimus illeti güzel haberlerinizi bekliyorum

Melsercim mesajını aldım ama ben hala gönderemiyorum canım teşekkür... Şimdi o ilaçların bir listesini hazırladım önümüzdeki hafta eczanelerden alacağım ve deneyeceğim canım öpüyorum seni sürekli aklımdasın canım dualarım hep seninlekaydirigubbakcemile5

Ertelemiycem kurtulcam artık bu illetten:lepi:

Kızlar bu işler sadece ilaçla anında çözlmüyor. ılaçlar uyuşturucular egzersiz yaparsanız çok büyük fayda sağlar ama yapmazsanız hüsran olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

Bu başlığa gelin sorununuzu anlatın yardimci olmaya çalişalim.
Umutsuzluğa kapilmayin bu başlıkta sizin gibi olan birsürü kişi göreceksiniz. Birlikte birbirimize destek olucaz. Bekliyorum sizi.

Kızlar bu işler sadece ilaçla anında çözlmüyor. İlaçlar uyuşturucular egzersiz yaparsanız çok büyük fayda sağlar ama yapmazsanız hüsran olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

Bu başlığa gelin sorununuzu anlatın yardimci olmaya çalişalim.
Umutsuzluğa kapilmayin bu başlıkta sizin gibi olan birsürü kişi göreceksiniz. Birlikte birbirimize destek olucaz. Bekliyorum sizi.

pardon da canım bende nasıl işe yaradı? Ben parmak egzersizini bırak, parmağın girebileceği bir yerin olduğuna inanmıyordum kegel egzersizi yapamayacak kadar vahim bir vakaydım haydar dümen gerçekten işini biliyor diye düşünüyorum vaninismusun önce beyinde yıkılması gereken tabuları var dedimya parmak girebilecek yerin olmadığını düşünüyordum bu tabuyu bu ilaçlar sayesinde yıktım çok şükür sonrasında bir sorun yaşamadım ha şu kegel meselesine gelince bununla yenenleride takdirle karşılıyorum fakat benim gibide insanlar vardır belki diyerek hikayemi burada paylaştım yapabile elbette yapsın ama ilaçlar egzersiz olmadan işe yaramıyor diyemezsin ki ben eşimle artık çok rahat ilişkiye girebilmeme rağmen parmak egzersizi yapamam :)

pardon da canım bende nasıl işe yaradı? Ben parmak egzersizini bırak, parmağın girebileceği bir yerin olduğuna inanmıyordum kegel egzersizi yapamayacak kadar vahim bir vakaydım haydar dümen gerçekten işini biliyor diye düşünüyorum vaninismusun önce beyinde yıkılması gereken tabuları var dedimya parmak girebilecek yerin olmadığını düşünüyordum bu tabuyu bu ilaçlar sayesinde yıktım çok şükür sonrasında bir sorun yaşamadım ha şu kegel meselesine gelince bununla yenenleride takdirle karşılıyorum fakat benim gibide insanlar vardır belki diyerek hikayemi burada paylaştım yapabile elbette yapsın ama ilaçlar egzersiz olmadan işe yaramıyor diyemezsin ki ben eşimle artık çok rahat ilişkiye girebilmeme rağmen parmak egzersizi yapamam :)

Ben senin yazdıklarını okumamıştım bile. Ama okudum da kendin bile önce işe yarayacağına inandım ondn sonra denedim yani önce beynimde bitti oldu yazmişsin. Kendi sözlerinden de bu çikiyor. Ayrica sen istisna olarak burada bu receteyi öneriyorsun da ben bu recetedeki uyuşturucu ilaçları kullandım bende de işe yaramadı ne olacak şimdi? Egzersiz yaptım sonra bu ilaçların yardımı oldu. Sen yaşadıklarını söylüyorsun ben de söylüyorum. kimseye denemeyin diyemem denesinler tabii ama işe yaramazsa diğer tarafta bekleriz. Burayı çok fazla takip edemediğim için yazma gereği hissettim.

Anladım bak sendede reçete işe yaramamış herkezin durumu farklı olabiliyor o dönemim çok hasastı bizler burada yazarken direk onların beynine msj. gönderiyoruz bizler olumlu olalım bu işin 2 yolu var ister reçete kullansınlar ister kegel yada herikiside hangisinde rahat olabileceklerse hangisini yapabileceklerse onu yapsınlar tabiki.Neyse bu arada ben bu alanı tam bile okumadım hikayemi paylaşmıştım gerisine bakmadım bile o tarafa da bakıyorum yani:) Diyorumya canım bizlerin ellerinden çıkan yazılar onların beyninde tabu oluşturabiliyor o sebeble çokta yazmaktan korkuyorum neyse k.i.b

Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok ancak bırakın insanlar doktora gitmek istiyorsa doktora gitsin ilaç kullanacaksa denesin kaldıki eğzersiz yapabiliyorsa ne ala Hepimizin sorunu aynı fakat hepimiz çok farklıyız ama her yolu denemekte fayda var... Ayrıca daha öncede belirtmiştik diğer forumu takipte zorlanıyorum çünkü katılım fazla çok hızlı ilerliyor bir bakıyorum onlarca sayfa ilerde.. Özellikle belirtiyorum bazıları alınmasın kimseyi yada yapılan hiçbirşeyi kötülemek gibi niyetim yok dayanışmayı destekliyorum... Ancak herkesin psikolojisi malum yazarken dikkat edelim kırıcı olmaya lüzum yok... Melser arkadaşımız sayesinde kaç kişi burada hem moral buldu hemde bir çıkış yolu... Allah ondan razı olsun sevgiler...

Buarada özel msjlarınızı aldım ece ve hephüzünlü teşekkür ediyorum fakat ben hala özelden msj atamıyorum.Ececim ben zamanında cok soru sordum ama dediğim gibi kaynadı arada ama haksız şeyler yaşadım çok üzüldüm haftalarca foruma bile girmedim yani burda yazılan şeyler bazen hassas olduğumuzdan bazende gereksiz yere insanı incitiyor.Tekrar msjına teşekkür öpüyorum:1hug:

Hephüzünlü canım henüz denemedim bu ara gerçekten çok yoğunum reçetenin siparişini verdim ilaçları bekliyorum gelişmeleri haberdar ederim umarım hüzün ismimizdende zihnimizdende silinir:1hug:

Back