• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....

CNM bana özelden ilacın adını msj atarmısın. çok kötüyüm

Bende istiyorum lütfen o ilacın adını...7 aydır evlıyım ama hala.......................................................psikologa gıttık bir şey olmadı.eşim anlayışlı ama tabı o da bır yere kadar.

--------------------------------------------------------------------------------

3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadığım günü hatırlamıyorum öyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değildi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...

--------------------------------------------------------------------------------

3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadığım günü hatırlamıyorum öyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değildi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...

ciddimisin yaaa inan şimdi çok mutlu oldum bende o parmak eğzersizlerini bi türlü yapamıyorum bu reçetenin işe yarayacağımı hiç düşünmedim aynen deneyeceğim sağolasın.. Bu arada hamilelik mevzusuna üzüldüm canım Allah büyük İnşallah en kısa zamanda bunuda yenersin güzel haberlerini bekliyoruma.s.

Evet canım gerçekten ciddiyim allah o adamdan ve foruma reçeteyi yazandanda binlerce kez razı olsun ben artık intiharın eşiğindeydim bu sebeble doktora gittim dediklerini yapamazdım çünkü ben çok ciddi bir vajinismustum hastane önünde hüngür hüngür ağladım ama geçtiğimiz ekim ayında bitti o kabus rabbime binlerce kez şükürler olsun cinsel ilişkimde ağrı falan yaşamıyorum... tek korkum kadın doğumcuların o sandalyesi:) allah onada mecbur bırakmasın

Evet canım gerçekten ciddiyim allah o adamdan ve foruma reçeteyi yazandanda binlerce kez razı olsun ben artık intiharın eşiğindeydim bu sebeble doktora gittim dediklerini yapamazdım çünkü ben çok ciddi bir vajinismustum hastane önünde hüngür hüngür ağladım ama geçtiğimiz ekim ayında bitti o kabus rabbime binlerce kez şükürler olsun cinsel ilişkimde ağrı falan yaşamıyorum... tek korkum kadın doğumcuların o sandalyesi:) allah onada mecbur bırakmasın

Sende inşalllah en yakın zamanda dünya tatlısı bir anne olursun Allah hepimize nasip etsin... Senden bir ricam var o reçete her yerde farklı bana yaptığın uygulamayı zahmet olmazsa özele atarmısın şimdiden teşekkürlera.s.

Merhaba bende vajiliyim. parmak egzersizleri yapıorum ama p...s e gelince kalakalıyorum. Yaptığın uygulamayı burdan yazabilir misin.. Bana da fikir olur..

Melsercim burası bizim özel gibi oldu zaten bizden başka pek takılan yok valla öteki taraftada kaale alınmıyorum amannn neyse aklıma bi çare geldi şimdi ben adresi normal yazınca izin vermedide bide böle deneyeyim dedim canım araya o malum işareti koyarsan mail atabilirsin sagolasın öpüyorumolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
dogru durust yardım ıstesen kaale alınırısn ama sen bızden yardım ıstemıyorsunkı ..sadece doktor adı yazın dıyıp duruyosun..eegrkı yardıma ıhtıyacın varsa ordakı tum bayanlar sana yardım etmeey hazır orası cok yarrlı bır yer ve bence sorun sende ...gene dıyorum bızden yardım ıstemıyorsun ..egerkı yardım ıstesen herkez bır yandna sana yazıcaktır...

dogru durust yardım ıstesen kaale alınırısn ama sen bızden yardım ıstemıyorsunkı ..sadece doktor adı yazın dıyıp duruyosun..eegrkı yardıma ıhtıyacın varsa ordakı tum bayanlar sana yardım etmeey hazır orası cok yarrlı bır yer ve bence sorun sende ...gene dıyorum bızden yardım ıstemıyorsun ..egerkı yardım ıstesen herkez bır yandna sana yazıcaktır...

Doğru dürüst nasıl yardım istenir acaba? Bir uzman tavsiye edebilirmisiniz diyorum boşu boşuna bilmediğim yerlerde zaman ve para harcamamk için kaldıki benim ordaki arkadaşlarla bi sorunum yok ve dikkatini çekerim orası yararsız burası yararlı diye bir ifade içermiyor yazdıklarım ben defalarca nasıl egzersiz yapılır nedir olay diye sordum. Dediğim gibi ben ilk etapta bir uzman ismi önermenizi istedim buda çok enteresan bir durum değil. Zaten hepimizin psikolojisi malum bide birbirimizi germeyelim yanlış anladığını düşünüyorum sevgiler...

Ayrıca sorun sende ne demek yaaa evet farkındayım bir sorunum var burdaki herkes gibi beni üzdün bu yazdıklarınla inanki eh umarım en azından şimdi sen mutlusundur...

sorun sedne derken sorudugn soru olarak kastettım ......farklı yone cekmeye gerek duyma ..bırde egerkı egzerszı hakkında bılgı ıstesen herkez sana yazardı dedım ben hıc denk gelmedım egzerısz sorduugnu doktor deyıp durdun ..sonrada dıyorsun kımse ılgılenmedı falan dıye benıde uzen bu oldu ...sevgıler arkadasım egerkı destege ıhtıyac duyarsan yardıma hazırrım untuma ...doktora gıtmeden egzerszı dene derım bak ben odum kopardı ama basradım o yuzdne bekleme ve hemen egezrsız yap tammamı ..

Back