• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

Bahar canım sende bu çaresizliği yaşamışsın ne kadar hassastık değilmi? kendimden nefret ederdim hoş şuanda bebeim olmuyor diye nefret ediyorum:) birbirimizi incitmeyelim sadece elimizden geldiğince yardımcı olalım birbirimize dua edelim burçini anlyorum senide anladım ama en iyi anladığım şey çaresizlik ve çare aramak vajinismuslu herkeze sesleniyorum ertelemeyin kendinizi beyninizi zorlayın egzersizi ben asla yapamadım ama vajinismusunda şiddeti var biliyrum yapabiliyorsanız egzersize bugün başlayın yapamıyorsanız kolayınıza giden ne varsa en geç yarın başayın biliyorum erteledikçe buyuyor....

kesınlıkle katılıyorum sana...ne kadra zor cok ıyı bılıyorum ..ama benım burcıne demem sukı doktor doktor demek yerıne kendıde bır seyler yapmaya calsımalı ..sonucta dr verdııg uyguladıgı sey nerdeyse aynı ..bence bunu basarrabılrı ..benım maksadım kımseyı kırmak degıl ..ama dr sormak yerıne kızlar nasıl yaptınız ne yaptınız yardım edın banada basarmak sıtıyorummm...demelıydı dıyorum...ve ılk olarak ben hazırım kendıısne yardıma...
canım bebek konuusnda rahat ol bend esne gıbıyım ..olmuyorrr yanı..ama o kadarda kotu degılkı rabbım gununu bılıoyordur uzulme dua et boıl bol..bebıslerımız bence dıyrolakı annemızın babamızın burnunu azcık surturelımde gorsunler:)))).. kac aydır ugrasıyrosunuz olması ıcın

8 ay canım tabi ben sekiz ayda 3 kez adet oldum bende adet düzensizliği var canım rabbim bizede nasip etsin

--------------------------------------------------------------------------------

3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadığım günü hatırlamıyorum öyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değildi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...

cabnım bana özelden o reçeteyi yazarmısın lütrfen. çıkar yolum kalmadı çok ümitsizim.

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....

yağmur lütfen banada o ilacın adını yazarmısın nolur.

yağmur lütfen banada o ilacın adını yazarmısın nolur.
aysecım farkındamıısn sen hamılesın ...:oklava: kıızcam ama sımdı ...doktorunla gorus egerkı sorun olmaz dersen egzersıze baslıycaz ..sen o spreylerı ılacları kullanamazsın sakın kendı basına bır sye yapma lutfen

aysecım farkındamıısn sen hamılesın ...:oklava: kıızcam ama sımdı ...doktorunla gorus egerkı sorun olmaz dersen egzersıze baslıycaz ..sen o spreylerı ılacları kullanamazsın sakın kendı basına bır sye yapma lutfen

asla kullanma hamileymişsin yeni okudum ayşecim kullanacağın kas gevşetici ve diğer ürünler ki vajen içine kullanacağın bile var ki bunlar bebeğini gerçekten etkiler üzgünüm baharın dediği gibi doktorun izni olursa senin için parmak egzersizi daha uygun buda uygun değilse dünyada en önemli mücevheri taşıyorsun hiçbir sorun hiçbirşey ondan önemli değil değilmi?

asla kullanma hamileymişsin yeni okudum ayşecim kullanacağın kas gevşetici ve diğer ürünler ki vajen içine kullanacağın bile var ki bunlar bebeğini gerçekten etkiler üzgünüm baharın dediği gibi doktorun izni olursa senin için parmak egzersizi daha uygun buda uygun değilse dünyada en önemli mücevheri taşıyorsun hiçbir sorun hiçbirşey ondan önemli değil değilmi?
cok guzel anlattım bır mucevher tasıyorsun o yuzden cok dıkat etmen gerek...

Evet canım gerçekten ciddiyim allah o adamdan ve foruma reçeteyi yazandanda binlerce kez razı olsun ben artık intiharın eşiğindeydim bu sebeble doktora gittim dediklerini yapamazdım çünkü ben çok ciddi bir vajinismustum hastane önünde hüngür hüngür ağladım ama geçtiğimiz ekim ayında bitti o kabus rabbime binlerce kez şükürler olsun cinsel ilişkimde ağrı falan yaşamıyorum... tek korkum kadın doğumcuların o sandalyesi:) allah onada mecbur bırakmasın

canım banada yazar mısın özelden msj gönderemiyrm

yeni üyeym bu konuyu ilk bu forumla paylaşabildim mail adresimi gönderemiyorum nasıl gönderebilirim

cnmmm benim senin adına hem sevindim hem üzüldüm adet düzensizliğine dualarım seninle sende bizim için dua ett.reçeteyi yazarsannnçok çok am çook sevinirimm.öpüyorum

Back