Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

Bahar canım sende bu çaresizliği yaşamışsın ne kadar hassastık değilmi? kendimden nefret ederdim hoş şuanda bebeim olmuyor diye nefret ediyorum:) birbirimizi incitmeyelim sadece elimizden geldiğince yardımcı olalım birbirimize dua edelim burçini anlyorum senide anladım ama en iyi anladığım şey çaresizlik ve çare aramak vajinismuslu herkeze sesleniyorum ertelemeyin kendinizi beyninizi zorlayın egzersizi ben asla yapamadım ama vajinismusunda şiddeti var biliyrum yapabiliyorsanız egzersize bugün başlayın yapamıyorsanız kolayınıza giden ne varsa en geç yarın başayın biliyorum erteledikçe buyuyor....

kesınlıkle katılıyorum sana...ne kadra zor cok ıyı bılıyorum ..ama benım burcıne demem sukı doktor doktor demek yerıne kendıde bır seyler yapmaya calsımalı ..sonucta dr verdııg uyguladıgı sey nerdeyse aynı ..bence bunu basarrabılrı ..benım maksadım kımseyı kırmak degıl ..ama dr sormak yerıne kızlar nasıl yaptınız ne yaptınız yardım edın banada basarmak sıtıyorummm...demelıydı dıyorum...ve ılk olarak ben hazırım kendıısne yardıma...
canım bebek konuusnda rahat ol bend esne gıbıyım ..olmuyorrr yanı..ama o kadarda kotu degılkı rabbım gununu bılıoyordur uzulme dua et boıl bol..bebıslerımız bence dıyrolakı annemızın babamızın burnunu azcık surturelımde gorsunler:)))).. kac aydır ugrasıyrosunuz olması ıcın

8 ay canım tabi ben sekiz ayda 3 kez adet oldum bende adet düzensizliği var canım rabbim bizede nasip etsin

cabnım bana özelden o reçeteyi yazarmısın lütrfen. çıkar yolum kalmadı çok ümitsizim.

yağmur lütfen banada o ilacın adını yazarmısın nolur.

yağmur lütfen banada o ilacın adını yazarmısın nolur.
aysecım farkındamıısn sen hamılesın ...klava: kıızcam ama sımdı ...doktorunla gorus egerkı sorun olmaz dersen egzersıze baslıycaz ..sen o spreylerı ılacları kullanamazsın sakın kendı basına bır sye yapma lutfen

asla kullanma hamileymişsin yeni okudum ayşecim kullanacağın kas gevşetici ve diğer ürünler ki vajen içine kullanacağın bile var ki bunlar bebeğini gerçekten etkiler üzgünüm baharın dediği gibi doktorun izni olursa senin için parmak egzersizi daha uygun buda uygun değilse dünyada en önemli mücevheri taşıyorsun hiçbir sorun hiçbirşey ondan önemli değil değilmi?

cok guzel anlattım bır mucevher tasıyorsun o yuzden cok dıkat etmen gerek...

canım banada yazar mısın özelden msj gönderemiyrm

yeni üyeym bu konuyu ilk bu forumla paylaşabildim mail adresimi gönderemiyorum nasıl gönderebilirim

cnmmm benim senin adına hem sevindim hem üzüldüm adet düzensizliğine dualarım seninle sende bizim için dua ett.reçeteyi yazarsannnçok çok am çook sevinirimm.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…