Vajinusmus nedir, tedavi yöntemleri nelerdir?

selam arkadaşlar bende vajinismus hastasıyım yeni yeni işaret parmağımı ikinci boğuma kadar orta parmağımı birinci boğuma kadar alabiliyorum ama kızlık zarını yırtamadım acı duymadan kızlık zarımı nasıl yırtarım bilgisi olan varsa söylesin lütfen uyuşturucu bişey varmı iki parmak tedavisine nasıl başlayacam bilemiyorum eşiminde sabrı tükendi ayrılığın eşiğindeyiz severek evlendik ve sonuç çok kötü

Canım hiç üzülme.Öyle ayrılığın eşiğindeyiz de deme.Benim arkadaşım da yaşadı bu sorunları.Dr unun dediklerini harfiyen uyguladı,sabırla.Şimdi o günleri geride bıraktı.Sen de dr.nu dinle,dediklerini uygula.:1hug:Zarınla marınla da uğraşma,esnektir belki.

selam arkadaşlar bende vajinismus hastasıyım yeni yeni işaret parmağımı ikinci boğuma kadar orta parmağımı birinci boğuma kadar alabiliyorum ama kızlık zarını yırtamadım acı duymadan kızlık zarımı nasıl yırtarım bilgisi olan varsa söylesin lütfen uyuşturucu bişey varmı iki parmak tedavisine nasıl başlayacam bilemiyorum eşiminde sabrı tükendi ayrılığın eşiğindeyiz severek evlendik ve sonuç çok kötü

arkadaşım yapma böyle şeyler lütfen kendi kendine ..... bak adanada yaşıyormuşsun... büyük şehir... kadın doğumcunla paylaş bu durumunu sana bu konuda uzman birisini önersin... zaten kızlık zarı ile vajinismus her zaman birbirleriyle alakalı değildir... hatta lirik güzelin dediği gibi kızlık zarını esnek hatta hiç olmayabilir bile... mesela benimki de esnekdi .. kanama falan olmamıştı.. uzman birisinden destek alın ..

doğru söylüyorsunuz ama eşim tedaviyi kabul etmiyor burda bikaç doktora gittim sorun yok diyor herşey beyinde diyor ankarada bu işle ünlü bi doktora gittim oda parmak tedavisi ve çubuk tedavisi uygulayacam dedi eşim kabul etmedi valla artık uçurumun eşigindeyim işin kötüsü bu olayı ailelerimizede anlatamıyoruz ve eşimin ailesi 7 ay oldu artık bi çocuk diyorlar şaşırdım kaldım doğrusu

doğru söylüyorsunuz ama eşim tedaviyi kabul etmiyor burda bikaç doktora gittim sorun yok diyor herşey beyinde diyor ankarada bu işle ünlü bi doktora gittim oda parmak tedavisi ve çubuk tedavisi uygulayacam dedi eşim kabul etmedi valla artık uçurumun eşigindeyim işin kötüsü bu olayı ailelerimizede anlatamıyoruz ve eşimin ailesi 7 ay oldu artık bi çocuk diyorlar şaşırdım kaldım doğrusu

bak bende 7 aylık evliyim ve yeni çözdüm bu durumu.inan başarabilirsin.herşey gerçekten beyinde bitiyor.ben psikolog yardımıyla çözdüm.önce tek parmak sonra iki parmak ve son olarak benim üç parmağım.sonra eşimin yapması gerekenler vardı onları da yaptık ve mutlu son...evlenmeden önce öyle şeyler anlatmıştıki çevremdekiler çok acıyacak çok kanıyacak diye...zamanla böyle olmadığını anlıyosun.işin ilginci ise benim kızlığım ne parmakla ne de cinsel ilişkide yok oldu.sapasağlam orda duruyor.eşim dr olduğu için beni muayane etmişti.yani korkmam çok abesmiş..sabret ve bu işi yapacağım de...

off off ne yapsam bos olmuyorrrrrrrrrr hayret ya bu nasıl bişeydir ya 2 yıl oldu allahın czası olmuyoo kahretsin ya

2 doktora gittim,çok şükür halloldu
iş beyinde bitiyo
doktorumda uyuşturucu gibi bi krem vermişti acı hissetmiyim diye
durup dururken oldu ztn=))çok kafaya takmican
oluruna bırakın
smoke.gif

selam arkadaslar benim sorumda su olacakti dr ulusoy olayi kafama takildi oraya gidipde iyi olan varsa yazsin lutfen

selam kırmızı o kremin adı ne öğrenebilkirmiyim lütfen

burda yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten uyuşturuyo
'anestol pomad'
umarım işe yarar cnm bnm.ilk başta sürülünce biraz yanma oluyo sora hissediyosun uyuştuğunu
ama bi not daha eklim ben bunu sürdüğümde olmadı
kendiliğinden oldu rahat bırak kendini şartlandırma
çok geçmiş olsun

arkadaşlar, bende çok çok utanarak yazıyorum mesajımı, 1 ay kaldı evlenmeme:KK43: ama bende inanılmaz korkuyorum. ve nişanlıma da söyledim bu gün mecburen. o da gülümseyerk baktı bana, için rahat olsun, ben senin canını acıtacak bişey yapmam dedi:KK43:(( çok moralim bozuk, işin içinden çıkamıyorum, kafanızda bitiyo flan demişsiniz ama nasıl yapayım, bilmiyorum, düşündükçe içime afakanlar basıyo:KK43: zaten bu güne kadar kimsenin yanında kazağımı bile çıkarmış bir insan değilim, nasıl olucak bu yaa:KK43:((

arkadaşlar, bende çok çok utanarak yazıyorum mesajımı, 1 ay kaldı evlenmeme:KK43: ama bende inanılmaz korkuyorum. ve nişanlıma da söyledim bu gün mecburen. o da gülümseyerk baktı bana, için rahat olsun, ben senin canını acıtacak bişey yapmam dedi:KK43:(( çok moralim bozuk, işin içinden çıkamıyorum, kafanızda bitiyo flan demişsiniz ama nasıl yapayım, bilmiyorum, düşündükçe içime afakanlar basıyo:KK43: zaten bu güne kadar kimsenin yanında kazağımı bile çıkarmış bir insan değilim, nasıl olucak bu yaa:KK43:((

kendini şartlandırma sakın=)bnd çok şartlandırmıştım ama olmadı.millet çocuk fln yokmu diye sormaya başlamıştı=)))
nişanlın eminimki seni anlicaktır,gerçekten canını acıtmak istemicektir
tek bişi sölim kendini kasmicaksın rahat olucaksın dünyanın sonu değil bu aşkını yaşicaksın.bu acı olayı kendini kastığın için oluyo,seviyosan o da seni seviyosa inanki kıyamaz.
kulaktan dolma bilgilerle bizleri kandırmışlar.aileler baskı altında tuttuğu için bizdede kendimizi koruma psikolojisi gelişmiş
zaten bu zamana kadar sakladığımız insan eşimiz sevdiğimiz değilmi ??sevdiğinle bu özel anı paylaşmak gibisi yok
eminimki bi sorun çıkmicaktır =)))mutluluklar dilerim :1hug:

kendini şartlandırma sakın=)bnd çok şartlandırmıştım ama olmadı.millet çocuk fln yokmu diye sormaya başlamıştı=)))
nişanlın eminimki seni anlicaktır,gerçekten canını acıtmak istemicektir
tek bişi sölim kendini kasmicaksın rahat olucaksın dünyanın sonu değil bu aşkını yaşicaksın.bu acı olayı kendini kastığın için oluyo,seviyosan o da seni seviyosa inanki kıyamaz.
kulaktan dolma bilgilerle bizleri kandırmışlar.aileler baskı altında tuttuğu için bizdede kendimizi koruma psikolojisi gelişmiş
zaten bu zamana kadar sakladığımız insan eşimiz sevdiğimiz değilmi ??sevdiğinle bu özel anı paylaşmak gibisi yok
eminimki bi sorun çıkmicaktır =)))mutluluklar dilerim :1hug:

canım teşekkür ederim dileklerin ve cevabın için ama gerçekten kötü bi kuzursuzluk var içimde, bu gün bunu nişanlıma söyleyip söylememekte kararsız kaldım ve inanılmaz utandım söylerken :eek: hatta anladı çünkü kıpkırmızı oldum, utanmana gerek yok sen benim diğer yarımsın artık dedi:asigim: ama gerçekten çok çok çok korkuyorum ve utanıyorum da:a015:

canım teşekkür ederim dileklerin ve cevabın için ama gerçekten kötü bi kuzursuzluk var içimde, bu gün bunu nişanlıma söyleyip söylememekte kararsız kaldım ve inanılmaz utandım söylerken :eek: hatta anladı çünkü kıpkırmızı oldum, utanmana gerek yok sen benim diğer yarımsın artık dedi:asigim: ama gerçekten çok çok çok korkuyorum ve utanıyorum da:a015:

korkma korktukça ondanda uzaklaşırsın hatta takma kafana
evlendiğiniz gün illaki olucak diye bi kaide yok=)))zatn nişanlın anlar seni mutlu etmek güvenini kazanmak için yapmicağı şey yoktur
oluruna bırak güven :teselli:

canım biraz acı oluyor tabii ki ama katlanılmayacak bir acı değil...o gün olmaz sonraki gün olur .merak etme...

yani umarım benimki de bu sıkıntıyı çeken diğer arkadaşlardan bazılarındaki gibi uzun yıllar sürmez:KK43:( daha şimdiden sıkıntı aldı beni:KK43:((((

vajinusmus ile ilgili yardıma ijtiyacım var

arkadaşlar herşey insanın beyninde bitio istediğin yere git beyninde bitirmeyince olmaz ben hiç biyere gitmeden başardım isterseniz emin olun başarıcaksınız ama içten isteyin ve kendinizi salın ilk etap acısa bile çekmeyin bırakın ve bilinç altınızda zevk alamya odaklanın emin olun ozaman bitio

X