• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinoplasti oldum ama hic bi daralma olmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
18
27
Başına böyle bisey gelen varmi eskisinden hiç bi fark yok sanki sadece giriş kısmına dikiş atılmış iç kısmı 3 parmak genişliğinde eskiden de bu şekildeydi şuan da aynı hiç bi değişim yok doktora soyledim ama ben daraltmistim diyor böyle bisey başına gelen varmi

Canım Turgay Karakaya var İstanbul'da. Ben ona yaptırdım Ama onun ameliyatından sonra yaklaşık 3 ay ilişkiye girmemek gerekiyor çünkü epeyce daralıyor. Ben 6 hafta sonra yani normal zamanında denedim dikişlerinden birisi açıldı ama tabii iyileşti bu çok büyük bir etki o etmedi. benim ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti hala aynı şekilde tek parmak giriyor.

Canım Turgay Karakaya var İstanbul'da. Ben ona yaptırdım Ama onun ameliyatından sonra yaklaşık 3 ay ilişkiye girmemek gerekiyor çünkü epeyce daralıyor. Ben 6 hafta sonra yani normal zamanında denedim dikişlerinden birisi açıldı ama tabii iyileşti bu çok büyük bir etki o etmedi. benim ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçti hala aynı şekilde tek parmak giriyor.
Yok iste benim hiç bi fark yok rahat 3 parmak eskisi gibi sanki içten dikiş atmamis

Başına böyle bisey gelen varmi eskisinden hiç bi fark yok sanki sadece giriş kısmına dikiş atılmış iç kısmı 3 parmak genişliğinde eskiden de bu şekildeydi şuan da aynı hiç bi değişim yok doktora soyledim ama ben daraltmistim diyor böyle bisey başına gelen varmi
Direkt 3 parmak sokabildiyseniz daraltma olmamış gibi. Ben de yaptırdım çünkü ilk defa 27 günlükken fitil kullanacağımda parmağımın bir boğumu zor girdi. Günden güne yavaş yavaş açıldı sonra 2 parmak deneyebildim ama alışma süreci olmadan imkansızdı. Sizin ne kadar oldu da 3 parmak denediniz?

Mutlaka doktorunuza giderek bu durumu belirtin. Belki dikişleriniz içinde patlamış olabilir. Bu yuzden mutlaka muayene olmanızı öneriyorum. Eğer dikişler çok düşük bir ihtimal bile olsa açılma olduysa o zaman tekrar daraltma yaptırmanız gerekecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X