Vajinoplasti, hudoplasti, sistosel, labioplasti ameliyatı oldum sonunda

Merhaba ben de Ankara revizyon doktor arayısındayım.14bmayısta labioplasti hudoplasti ameliyatlarını olmuştum. bu dediğiniz durumu direk ben de yaşadım. eşim canımı acıtıyor bir şey dedi. acaba sorun nedir bulabildiniz mi? bizde sorunn duzelmedi cünkü. doktor arayısındayım, İstanbul Ozgur Kartal ı dusuıyorum. Fakat ankarada da halen iyi bir doktor bulma ümidindeyim. Bence gidilmemesi gereken doktorların listesi olmalı artık. Sizin doktorunuz Zahide Kücük ğü yazınızdan sonra eledim direk. araştırma yaparken iyi olabileceğini düşünndüğünüz doktorlar oldu mu acaba? Esra Demir Yüzer e muayene olmuş muydunuz? REvizyon ameliyatı olan varsa bu hocaya yazabilir mi?

Merhabalar benimde 2 ay oldu klitorisim dışarda ve olması gerekenden büyük duruyor ameliyattan sonra oldu ve uc topcuk gibi bişey var uclarında.daha iyi olması gerekiyorken hiç iyileşme yok sanki

Ameliyat sonrası çok fazla ödem oluştu. Bugün üçüncü günüm. Ne zaman inmeye başlayacak bu ödemler?
Merhabalar bende klitoris ve labioplasti oldum klitorisim kabak gibi ortada ve ilki ucunda topcuk gibi duruyor .2 ay olacak 1 hafta sonra sizin klitorisiniz düzeldimi şişliği vs şekli

Hangi şehirde ve kime oldunuz?

Meltem aksu sönmezer cok iyi bi doktor ama ben sordum revizyon yapmiyormus

Merhabalar bende klitoris ve labioplasti oldum klitorisim kabak gibi ortada ve ilki ucunda topcuk gibi duruyor .2 ay olacak 1 hafta sonra sizin klitorisiniz düzeldimi şişliği vs şekli
5 ay oldu klitoristim acikta kaldi orkid taktigimda tahriş oluyor biraz şişiyor regl bitince duzeliyor şişlik ama dışarıdan bakildiğinda her sekilde gozukuyor klitoristim ic camasiri ve pantolon değdiği icin canim cok aciyor yarin 3. Kontrolum var dr hanimdan revizyon isteyeceğim ama bi yandan ayni süreci yasamakta istemiyorum kafam cok karışık

Geçmiş olsun hangi devlet hastanesi ve doktorun adını söyleyebilirmisiniz acaba

Bende yeni ameliyat oldum. Beş gün oluyor dikişleri görüyorum dış dudak ve kritosdaki hatta boşta duruyor gibi kendimi zorlamadm kanamada yok düşmez demi dikişler.

Hayır maalesef düzelmediği gibi sürtünmeden dolayı rengi de kararmaya başladı. Çirkin bir görüntü oluştu.

Benim de revizyon isteyecek halim yok açıkçası. Bir de aynı doktora yaptırma fikri de beni tedirgin ediyor. Zaten geçen yaz 40 gün çektim. Bu yaz da 40 gün aynı durumda olmak istemiyorum.

Merhaba uzun zamandır siteye girmiyordum. Ben de revizyon için doktor arıyorum ama bulamadım. Esra Demir Yüzer o zaman çok ama çok uçuk bir fiyat söylemişti. Ben ameliyatımı söylediği fiyatın yarısından daha az bir fiyata yaptırmıştım. O yüzden ona gidemem ama işinin ehli gibi görünüyordu. Eşim artık canının acımadığını söylüyor ama benim görüntüm çok kötü. Ve vajina girişi çok aşağıda neredeyse popo deliğinin hemen üstünde. Diğer kısımlara duvar örmüş. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Siz doktor bulabildiniz mi?

Mrb bende vajinoplasti ameliyati oldum tam 2 ay geçti denedik benimde eşimin canı yanıyor içerde bişeye değiyor.sizin kaç aydan sonra bu probleminiz bitti muayeneye gittiniz mi neydi eşinizin canını acıtan aynı durumdayız ,ve muayene olmaya korkuyrm

Merhaba 23 yaşındaym bende işlem yaptırmak istiyorum doktordan memnun kaldınız mı. Ve ücreti ne kadardı. Bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhaba dimaam,Şimdi nasılsın?Zahide kücük‘ten memnun kalmadığını okudum ,bende ona ameliyat oldum ama cinsel iliski deneyimim olmadı daha.Darligindan memnunmusun?Cok daraltmış yada az daraltmış konusunda hislerin nedir?

Çok pahalı miydi
Ben devlet hastanesinde oldum
Rahim askilama
Tot
Vajina daraltma perinoplasti
Birde küçük büyük dudak arası fazla derileri almış
Devlet hastaneleri yapıyormu çok sevindim .Bende olmak istiyorum ama bütçem yok.Siz nerde ve hangi doktorda oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…