Vajinoplasti, hudoplasti, sistosel, labioplasti ameliyatı oldum sonunda

Evet başta dışarıda gibiydi. Sonra içeri girdi ama bir köşesi kaldı. Yalnız ikinci hafta çok erken. Benim iki ay oldu. Hala hafif şişlikler devam ediyor. Cinsellik 43 ya da 45. günde olmuştu. İlki ağrılıydı. Hala ağrı var ama yavaş yavaş azalıyor.

Ay bir an önce geçsin yani şimdi hiç ağrım sızım yok kaşıntı arada bir oluyor Regl oldum bugün çok rahatsız ediyor
Bide iç dudaklarım henüz görünmüyor silinmiş gibi klitorisim çok korkutuyor ama inşallah dediğiniz gibi küçülecek..
peki cinsel ilişkide his artışınız oldu mu

İlk başta öyle bir artış falan mümkün değil. Hala dikiş yerleri tam iyileşmedi acıyor. Zamanla anlaşılır sanırım.

Bende devlet hastanesinde tup bagalama vajina daraltma barbie estetiği hepsini oldum 17. gün:) günde bir kez kantaron yagi sürüp 2 saat sonra yıka kurula yaptım 2 hafta antibiyotik iplerin yarısı düştü bile ..
Cnm yeni fark ettim vajina girişim hafif sağa kaymış görünüyor Of çok üzüldüm

Kızlar vajina girişim sağa kaymış biraz moralim bozuk

Merhaba benimde neredeyse 3.haftama gireceğim malesef enfeksiyon kaptığım için klitorisim tekrar şişti zaten çok açıkta ve kocamandı biraz inmişti şimdi tekrar şişti ilaç kullanıyorum ama bu klitoristeki ödem küçültme ne zaman olur acaba

Yok cinsel açıdan normale dönünce pişmanlığım geçti. Yine de vajina girişinde duvar gibi bir sertlik var. Onu soracağım doktora. Bakalım ne diyecek.
canım merhaba tekrardan tam iyileştim dedim enfeksiyon iltihap kapmısım klitorisim inmişti tekrar şişti şuanda eskisine göre indi tabi ama hala klitorisim büyük duruyor 2. Haftam bitmek üzere sizin de böyle büyük müydü çok moralim bozuk doktor zamanla inecek dedi

Bir tarafı çok normal ama diğer tarafı şiş kaldı. Ben de bekliyorum benim ikinci ayım bitti.

Benim klitorisim çok dışarıda.Hudoplasti ve lapioplasti düşünüyorum.Geçmiş yorumların bir kısmını okudum pişman olan da var?Önerir misiniz?

Cnm eski doğum kesim sağ tarafa atılmıştı doktor ondan öyle oldunu söyledi
Resim nasıl atari Bilmiyorum
Merhaba, ne durumdasınız merak ettim. Ben çok sinirliyim açıkçası, vajina girişim resmen kapalı ve aşağı kaymış bir şekilde. Sanırım başka bir doktora gidip düzelttireceğim. Aynı kişiye ameliyat olmak da sonuç vermeyecek gibi. Bir kez yapamayan ikincide de yapamaz. İçeride ne var bilmiyorum eşimin canını acıtıyormuş. İdrar torbasını da askı ile asmamış. Durum sıkıntılı yani.

Şuan durum nedir cinsellik yaşadınız mı ameliyattan sonra hiç
Cinsellik oldu ama eşimin canını acıtıyormuş içerideki bir şey. Benim zaten yanmalarım acılarım devam ediyor. Görüntüsü de hoş değil. İç dudaklar güzel ama vajina girişi sıkıntılı. Memnun kalmadım yani açıkçası.

Cnm içinde dikiş ipi mi kaldı acaba aklıma başka birsey gelmiyor
Cnm benim giriş hafif sağa kaymış doktor elimden geleni yaptım anca bu kadar oldu dedi idrar kaçırma arada yine oluyor
Iliski girdim ilk başta giriş kapalı gibi oluyor ama bir kaç kez ilişki olunca açılıyor orası
Doktorum da açılacak dedi

Cnm
Birde cnm nasıl aşağı kaymış sonuçta aşağıda dikiyorlar
Benim daha yukarıda artık giriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…