Vajinoplasti, hudoplasti, sistosel, labioplasti ameliyatı oldum sonunda

Merhaba bende düşünüyorum his kaybı yaşarım diye çok korkuyorum sizde oldu mu yazarsanız çok sevinirim cinsellik yaşadığınızda hissediyor musunuz eskisi gibi

Merhaba bende düşünüyorum his kaybı yaşarım diye çok korkuyorum sizde oldu mu yazarsanız çok sevinirim cinsellik yaşadığınızda hissediyor musunuz eskisi gibi
Şu an bir şey hissetmiyorum açıkçası. Bu his kaybı geçici mi kalıcı mı bilmiyorum. Eğer böyle devam ederse yaptırdığıma pişman olacağım.

Merhabalar. Bende labioplasti oldum klitoristimde müdahele oldu şuan klitorisim çok şiş dışarda duruyor 1 hafta olacak hala çok şiş moralim bozuluyor

Benim ödemler devam ediyor. Tamamen iyileşmesi 40 günü bulurmuş. İlk günlere göre azaldı ama hala var. Özellikle klitoriste devam ediyor.
Merhabalar. Bende labioplasti oldum klitoristimde müdahele oldu şuan klitorisim çok şiş dışarda duruyor 1 hafta olacak hala çok şiş moralim bozuluyor

Şişliği insin bekleyin. Şu an çok erken bir şey söylemek için ama açıkçası ben biraz pişman oldum yaptırdığıma. Yapılan hiçbir işlemden memnun değilim. Biraz daha bekleyip doktora gideceğim.

şişlik inermi acaba?
Siz niye pişmansınız acaba ne sorunları yaşıyorsunuz? Korktum şuanda

şişlik inermi acaba?
Siz niye pişmansınız acaba ne sorunları yaşıyorsunuz? Korktum şuanda
Belki de dokular iyileşmediği içindir bilmiyorum. Hissetmiyorum bir şey. Bir de vajina girişinin üst kısmında bir sertlik var. Duvar gibi.

Hislerin gitmiş keske yaptırmasaydık ama olan oldu artık inşallah iyileşiriz

Şu an hissetmiyorum. Böyle kalırsa yandım. Yaptırmasaydım keşke demeye başladım. Para tuzağı gibi geliyor artık.

Çok pahalı miydi
Ben devlet hastanesinde oldum
Rahim askilama
Tot
Vajina daraltma perinoplasti
Birde küçük büyük dudak arası fazla derileri almış
Bende devlet hastanesinde tup bagalama vajina daraltma barbie estetiği hepsini oldum 17. gün:) günde bir kez kantaron yagi sürüp 2 saat sonra yıka kurula yaptım 2 hafta antibiyotik iplerin yarısı düştü bile ..

Bende devlet hastanesinde tup bagalama vajina daraltma barbie estetiği hepsini oldum 17. gün:) günde bir kez kantaron yagi sürüp 2 saat sonra yıka kurula yaptım 2 hafta antibiyotik iplerin yarısı düştü bile ..
Geçmiş olsun. Hangi hastane? Toplam ne kadar tuttu?

Ben 2.haftama girdim klitorisim çok şişti biraz indi ama hala şiş geliyor gözüme doktor biraz daha ineceğini söyledi ve anca 3.ayda şekil alır dedi sizin durum nasıl oldu

İki ay oldu bugün. Hislerim normale döndü gibi. Sanırım dokuların iyileşmesi ve yenilenmesi zaman alıyor. Epey düzeldim.
Ben 2.haftama girdim klitorisim çok şişti biraz indi ama hala şiş geliyor gözüme dışarıda duruyor .doktor biraz daha ineceğini söyledi ve anca 3.ayda şekil alır dedi sizin durum nasıl oldu Ve en son pişmandınız şuanda nasıl pişman mısınız hala

Ben 2.haftama girdim klitorisim çok şişti biraz indi ama hala şiş geliyor gözüme doktor biraz daha ineceğini söyledi ve anca 3.ayda şekil alır dedi sizin durum nasıl oldu
Şekli baya normal gibi. Sadece klitorisin bir tarafı biraz daha şiş gibi. Onun dışında göze batan bir şişlik yok ama doku iyileşmesi devam ediyor. Muhtemelen hala ödem vardır.

İkinci haftada benim çok şişti.

Yok cinsel açıdan normale dönünce pişmanlığım geçti. Yine de vajina girişinde duvar gibi bir sertlik var. Onu soracağım doktora. Bakalım ne diyecek.

Size mesaj atamadım resim çekip atacaktım benim ilk hafta bayaa şiş dışarda duruyordu şuan hala dışarda ama bir tık indi şişliği iç dudaklarım çok görünmüyor ama sizin de açıkta mıydı acaba benimki gibi merak ettim yani özelden resim iletebilir misiniz yaaa bide cinsellikte kaçıncı ayda denediniz

2.haftam tabiki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…