Kadın doğuma gittiniz mi umarım en kısa zaman da hallederiz bende 5 aydır evliyim 4 aylik hamileyimVajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Öncelikle yalnız değilsin bunu bil. Eksik değilsin kusurlu değilsin. Çoğu kadın yaşıyor bunu ben de yaşadım. Temmuz da evlendim ve yaklaşık dört ay bu sorunla uğraştım. Her denemede özgüvenim sıfırlanıyordu. Doktor desteği almadan yendim. Dilatör set ve adım adım vajinismus kitabını al. Her gün dilatörle dene. Bu hastalık erteleme hastalığı kesinlikle.Vajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Merhaba aynı sorunu ben de yaşadım evliliğim haziranda iki yıl olacak. Bende iki ay boyunca ilişkiye giremedim kasıyordum kendimi kadın doğuma gittim özellikle vajinismus ile ilgilenen kadın doğum uzmanları var tedavi gördüm çok fazla ertelemeden destek alabilirsiniz şuan ne hissettiğinizi anlayabiliyorum ama çaresiz ve imkansız birşey değil:))Vajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Bu durumu evde kendi başına çözen var mı ben de kurtulmak istiyorum artık 7 aylık evliyim doktora gittim ama ilgilenmedi evlendiğim günden beri hiç tam anlamıyla birliktelik olmadı yardımcı olurmusunuzVajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Bir çare buldunuz muVajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Nasıl yendinizGene iyi ben 10 ay ugrastımama sükür bitti kesinlikle beyinde bitiyor
Merhaba canım ben şuan 3 yıllık evliyim ilk bir senem nerdeyse böyle geçti kimseye söyleyemedim doktora bile gitmedim benim yaptığımı sen yapma tabiki ama ben menfi kendime çözdüm ve yendim çok şükürBir çare buldunuz mu
Bende 4.5 ay uğraştım bu belayla. Evde kendimiz çözdük. Doktora gittim ama ikinci seansa gitmedim. Eşim bidaha gitmek istemedi. İyi ki de gitmemişiz kendimiz hallettik.Bu durumu evde kendi başına çözen var mı ben de kurtulmak istiyorum artık 7 aylık evliyim doktora gittim ama ilgilenmedi evlendiğim günden beri hiç tam anlamıyla birliktelik olmadı yardımcı olurmusunuz
Merhaba nasıl hallettiniz bana özelden yazabilirmisinizBende 4.5 ay uğraştım bu belayla. Evde kendimiz çözdük. Doktora gittim ama ikinci seansa gitmedim. Eşim bidaha gitmek istemedi. İyi ki de gitmemişiz kendimiz hallettik.
Merhaba.Ben dilatörü ilk defa soktum gece ce.Sabah karnımda hafif ağrı,vajinada bişey kalmış hissi oluştu.Normalmi? 7 aylık evliyim ekimde kızlık zarım bozulmuş gibi olmuşdu kanama yani,birleşme sağlayamadıkÖncelikle yalnız değilsin bunu bil. Eksik değilsin kusurlu değilsin. Çoğu kadın yaşıyor bunu ben de yaşadım. Temmuz da evlendim ve yaklaşık dört ay bu sorunla uğraştım. Her denemede özgüvenim sıfırlanıyordu. Doktor desteği almadan yendim. Dilatör set ve adım adım vajinismus kitabını al. Her gün dilatörle dene. Bu hastalık erteleme hastalığı kesinlikle.
Mrb lar bende 5 aylık evliyim vajinismus muyum değilmiyim bilemedim benm sorunum şu ben vajinama parmak falan soka biliyorum eşimle birleşmesi olacgi zaman aslında kasmiyorum ama o.kastigi söylüyor doktor araştırıyorum lütfen destek aldiginz tavsiyede bulunduğunuz doktor soylemisinz lutfenBende aynı sorumu yaşamıştım 6 boyunca çabadan sonra doktor desteği ile yendim. Olmamasının tek sebebinin stresin olduğunu bilmen yeterli. Doktora gittiğinde sana bir işlem yapmıyor çünkü eşini bilinçlendiriyor sadece. Eşinde bitiyor tüm olay. Seni rahatlatmadığı sürece yapman imkansız
Vajinismusu yenmek istiyorum bu illeten kurtulmak istiyorum bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen piskolojim çok bozuk
Merhaba şimdi gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Ağrının sebebi kendinizi çok kasmanızdan kaynaklanıyor. İlk birkaç birleşmede kanama olması normal. Aslında kanamanın sebebi kendimizi çok kasmamız. Dilatörle çalışmaya devam edin söylediğim kitabı da okuyun mutlaka. Ben 4.dilatöre günlerce uğraştım ama vazgeçmedim. Ve tam birleşme sağlandıktan sonra da ilişki öncesi dilatörle alıştırma yaptım inanın çok faydası oluyor.Merhaba.Ben dilatörü ilk defa soktum gece ce.Sabah karnımda hafif ağrı,vajinada bişey kalmış hissi oluştu.Normalmi? 7 aylık evliyim ekimde kızlık zarım bozulmuş gibi olmuşdu kanama yani,birleşme sağlayamadık
Kadın doğuma gittiniz mi umarım en kısa zaman da hallederiz bende 5 aydır evliyim 4 aylik hamileyim
Bende anlamadım üstelik ilaç kullaniyodum doğum kontrol hapı onu bırakınca surtunmeden falan içeri de bosaldi ama iliski olmadı öyle hamile kaldimGeçmiş olsun. Yanlış anlamazsanız
bu nasıl olduvajinismusken hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?