vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

O sorun bende de var güzelim. Bundan önce ki kuru kuru denemelerimizde hep oraya geldiginde insnılmaz bi sancı hissederim beynime beynime vuruyordu sanki. İlk yag ile denememizde agrı yoktu yanma vardı ama yine o sancıyı hissedecegimden korktum ve bıraktım.. Bu gece tekrar deniyecegim.. Kendimi orda bir duvarın olmadıgına inandırdım.. Yani böyle rahat konusuyorum ama umarım inandırmışsımdır..

inş. yapabilirsin canım işte herşey o anlık cesarete bakıyo inan yoksa hep aynı şeyi hissediyoruz önemli olan o an gözü karartmak hadi wsen başarda gel bize anlat birde insanlar yenince omutlulukla çogu ayrıntıyı kaçırıyor bunu gözlemledim ben yendi ya başardı ya o çektiği sıkıntıyı o an uğraşını nerde acıdı nerde ne hisetti hepsini unutuyor sadece başarmış olmanın sevincini yaşıyor ve aa hiç bişiy yok kesinlikle harika hemen yapın hiç acımadı falan gibi konuşuyor bu sefer bizde kendimizde sorun arıyoruz yuh ya madem böyle biz neden buakdar acı cekiyoruz diyoruz bence yenenlere söylüyorum lütfen çektiğiniz sıkıntılarıda söyleyinki biz o aşamalarda çektiğimizde bize yabancı glemesin evet buda olacak ayşe fatmada öyle olmuş zaten normal deyip pes etmiyelim devam edelim bunu ricaediyorum ben herkezden...

cecemm bu arada sen sadece ucunu sokupp ılerlıyemıosan senın sorunun yon olabılır cunku yönu bulamıosundur carpıodur. ben popoya donuk sokarak ucunu soktum hatta yarısı neredeyse gırdı kahrolası devamı gelmedı offffffffffffffff

teşekür ederm canım saolun ben ılk aylarımda parmagımı bıle sokamıodum arastırdım denedım serceden baslayıp tum parmaklarımı sokabıldım vazelın surerek. Sonra bı arkadasım sayesınde mum aldım bellı boylarda ve condom ıle onları da soktum ınanın ılk gırısten snra ılerlıo bı an aynaya defalarca baktım oha dedım mum nerdeyse kaybolucak ama su kahrolası p. si bi türlü ilerletemiyorum.
mum da parmagımda ilerliyorum ama heralde p.. si kontrol mu edemıyorum ne yonu mu kayıo anlamıyorum bı duvar gıbı yere carpıo gıbı oluyorum ve orası canımı acıtıyo sankı arı defalarca oramı sokuo gıbı hısse kapılıyorum ve bırakıyorum :KK43: Ya artık bıktım ama bazen sukrdıyorum da cunku ılk zamanlar esım le aynı yataga gırmekten korkuyodm yaklasık ustme cıkıcak dıe ve uzerıme geldıgı anda sanıodum zorla sahıp olucak boyle ağlamaya cıglık atmaya baslıyodum en guzel gunlerımız nasılda heba oldu. ama esım yıne de beklıyo cunku o da bılıo ılerledıgımı ıyıyım ama bu sefer bu kadar ılerledıkten sonra neden yapamadıgımı anlamıyo bu da acı verıo :KK43: dun gece yanı dusunun ılk kez esımın parmagını kendım aldım soktum oda bı an mutluluk yagmuruna kapıldı sonrası benım gozyaslarımın yagmuruydu :KK43:

maşallah canım sana işte sen mumu aparatı bunları pns boyuna getirip almaya çalış madem eegzersiz yapıyorsun ozaman o takılan yeri aşa aşa alışırsın canım birşey demişsin defalarca arı sokuyo gibi aynen öyle o duvara tosladımı bende onu hissediyorum beter şekilde ne yapıcaz bilmiyom..

Olacak canım olmamsı için bir neden yok.. Umudunu kaybetme.. Neden olmadı

zar zor umutlanıp cesaretimi toplamıştım olan da gitti ya inanılmaz moralim bozuk anlatamam, gerçi en iyi sizler anlarsınız bu ruh halini. valla canım neden olmadı bilmiyorum bugüne kadar hiç olmadığı kadar cesaretliydim ama canım çok acıdı,ıkınmaya çalıştım sanki ıkındıkça itti ve canım acıdı,nefes al ver demişti kaderim o panikte onu aklıma getirdim canım acıdı onuda sağlıklı yapamadım,başka şeyler düşünmeye çalıştım olmadı olmadı. cesareti topluyorum,hazırlığımı yapıyorum tam p yi alma noktasına geliyorum o anda bişi takılıp kalıyor ve takılan o şey ne ise canımı acıtıyor,ilerlemeyi bırak adım bile atamaıyorum, daha p ağzındayken vajinin canım acıyor, çok açık yazdım ama şuan gözüm bunu görmüyor bu yüzden özür dilerim ama çaresizlik işte... aynadan kaderimin bahsettiği minicik dediği deliği görmeye çalıştım ıkındım,nefes aldım verdim ama uygulama da hepsi boşa çıktı,canımın yandığı an tüm cesaretim çabam boşa gitti

inş. yapabilirsin canım işte herşey o anlık cesarete bakıyo inan yoksa hep aynı şeyi hissediyoruz önemli olan o an gözü karartmak hadi wsen başarda gel bize anlat birde insanlar yenince omutlulukla çogu ayrıntıyı kaçırıyor bunu gözlemledim ben yendi ya başardı ya o çektiği sıkıntıyı o an uğraşını nerde acıdı nerde ne hisetti hepsini unutuyor sadece başarmış olmanın sevincini yaşıyor ve aa hiç bişiy yok kesinlikle harika hemen yapın hiç acımadı falan gibi konuşuyor bu sefer bizde kendimizde sorun arıyoruz yuh ya madem böyle biz neden buakdar acı cekiyoruz diyoruz bence yenenlere söylüyorum lütfen çektiğiniz sıkıntılarıda söyleyinki biz o aşamalarda çektiğimizde bize yabancı glemesin evet buda olacak ayşe fatmada öyle olmuş zaten normal deyip pes etmiyelim devam edelim bunu ricaediyorum ben herkezden...

İnşaallah canım.. Belkide o heycan o sevincle ne yaptıklarını unutuyorlardır cok farklı bir duygudur eminim :)).. Hayırlısı birbirimize dua edin.. Bugunde benim sizin gazınıza ihtiyacım var :) suan cok rahatım ama aksam görün bide siz beni

cecemm bu arada sen sadece ucunu sokupp ılerlıyemıosan senın sorunun yon olabılır cunku yönu bulamıosundur carpıodur. ben popoya donuk sokarak ucunu soktum hatta yarısı neredeyse gırdı kahrolası devamı gelmedı offffffffffffffff

ucundan fazlası giriyo canım işte yön sorunu yok onun farkındayım sadece biyerde takılıyor ciddi ıkınmam lazım orayı aşmak için cesaret lazım orda korkuyorum... çok canım yanıyorr

İnşaallah canım.. Belkide o heycan o sevincle ne yaptıklarını unutuyorlardır cok farklı bir duygudur eminim :)).. Hayırlısı birbirimize dua edin.. Bugunde benim sizin gazınıza ihtiyacım var :) suan cok rahatım ama aksam görün bide siz beni

öyle valla şu an bende olsada denesem diyorum ama eşim olunca bacaklarım titriyor :) o an bambaşka oluyo inş. başarırsın ya valla sık dişini bizden cesaretli ol çok şeyde diyemiyorum çok biliyosan kendim yapayım değilmii:KK1:

öyle valla şu an bende olsada denesem diyorum ama eşim olunca bacaklarım titriyor :) o an bambaşka oluyo inş. başarırsın ya valla sık dişini bizden cesaretli ol çok şeyde diyemiyorum çok biliyosan kendim yapayım değilmii:KK1:

Olsun canım maksat cesaretlendirmek.. Ben sana orası boş diyorumda bakalım ben ne yapıcam o an :)

bugün erken geldim kaderi,m yok :)) ben cıkıyorum arkadaşlar az uyucam uyandıgımda görüşürüz :))

kesinlikle yitirmek korkusu değil sadece ACI yitirmek olamaz zaten dünyanın sıkıntısını çekiyoruz bitsede bizde rahat uyansak artık diyoruz ne mutlu sanada ilk gecede kurtulmuşsun o yüzden ertesi günü değişik hissetmişsin belki bizlerde yapsaydık öyle hissedicektik ama yapamadıgımız için artık onun olmasını istiyoruz maalesefki acı tek sorun acı belkide çok basit bir acı ama kafa bir milyon...

canım benim okey ben ilk gecede kurtuldum ama benim açımdan çok da süper geçmedi. şöyle izah edeyim ; ilk raunda oldu ama ben nakavt oldum.. :KK17: sonrasında 1 hafta penguenler gibi yürüdüm :)) bu acıyı kafana takma çünkü bunun daha vajinal muayenesi , çatı muayenesi , doğumu var ... emin olun bunlar daha da kasıcı. şöyle düşün ki ;

kadın olmak çok özel bir şey. zaman içinde kendini keşfetmek çok güzel bir duygu.. Bunları erteleme. o yüzden de parmak egzersizleri yaparken film izlemenin faydalı olacağını söyledim ( önce ki mesajımda ) Filmde ki adam Eşin se kadın da SENSİN.. :KK34:

Selâm kizlar ben 14 aylık evliyim sadece ilk gece oldu sonrasında maalesef:KK43: nasil Yenice'm bilmiyorum esim cok anlayışli ben onun anlayışından eziliyorum artik maddi sıkıntımızda var nasil Yenice'm çocuk istiyoruzda deliricem artik cok huzursuzum :KK43:

Selâm kizlar ben 14 aylık evliyim sadece ilk gece oldu sonrasında maalesef:KK43: nasil Yenice'm bilmiyorum esim cok anlayışli ben onun anlayışından eziliyorum artik maddi sıkıntımızda var nasil Yenice'm çocuk istiyoruzda deliricem artik cok huzursuzum :KK43:

Canım allah yardımcın olsun binlerce kez aynı dertten muzdarıbım bende. Önce sana sunu sormak ıstıyorum. ilk gecen nasıl geçti yani nasıl yaptınız sonradan hıc deneme yaptınız mı. Önce korkunu yenmek ve vajini tanıman için egzersiz yapmanı öneririm. Vazelinle veya zeytinyağı daha iyi serçe parmagına sur ve serçe parmagını sok. ve diğer parmaklarınla devam et veya aparatta yapabılırsın. Benım esımde cok anlayıslı ama uzuldugunu goruorum cocuk ta ıstıyoruz ama çocugu bı ara yuzeysel bıle dusundum ben belkı yaparız ıcıme bosalır dıye ama olmuyo canım cocugun olur belkı ama yıllarca esıne dokunamamak boyle yasanmaz yanı asıcaz inş birlikte

Canım allah yardımcın olsun binlerce kez aynı dertten muzdarıbım bende. Önce sana sunu sormak ıstıyorum. ilk gecen nasıl geçti yani nasıl yaptınız sonradan hıc deneme yaptınız mı. Önce korkunu yenmek ve vajini tanıman için egzersiz yapmanı öneririm. Vazelinle veya zeytinyağı daha iyi serçe parmagına sur ve serçe parmagını sok. ve diğer parmaklarınla devam et veya aparatta yapabılırsın. Benım esımde cok anlayıslı ama uzuldugunu goruorum cocuk ta ıstıyoruz ama çocugu bı ara yuzeysel bıle dusundum ben belkı yaparız ıcıme bosalır dıye ama olmuyo canım cocugun olur belkı ama yıllarca esıne dokunamamak boyle yasanmaz yanı asıcaz inş birlikte

Canim ilk gece gayet güzeldi kasmama rağmen benim problemim tamamen şu penisi icimde hissetmek beni en cok ürküten bu gidp gelmesi beni ürkütüyo onu icimde hissetme düşüncesi mahvediyo beni düşünürken bile direk kasıyorum kendimi kendim parmak egzersiziylede nasil yapabilirim hic bilmiyorum zaten suan reglim rahim filmi çektirdim anestezili bu ay az cok zorladım kendimi ama maalesef hamilede kalamadım :KK43: asilama yaptırmak istedim ama cocuk bi sekilde yapılabilir once bu problemimi aşmam lazim deliler gibi sevdiğim adama belli sınıra kadar dokunaniliyorum oda bana belli biyere kadar :KK43: deliricem bu ay bunu aşmam lazim

Canim ilk gece gayet güzeldi kasmama rağmen benim problemim tamamen şu penisi icimde hissetmek beni en cok ürküten bu gidp gelmesi beni ürkütüyo onu icimde hissetme düşüncesi mahvediyo beni düşünürken bile direk kasıyorum kendimi kendim parmak egzersiziylede nasil yapabilirim hic bilmiyorum zaten suan reglim rahim filmi çektirdim anestezili bu ay az cok zorladım kendimi ama maalesef hamilede kalamadım :KK43: asilama yaptırmak istedim ama cocuk bi sekilde yapılabilir once bu problemimi aşmam lazim deliler gibi sevdiğim adama belli sınıra kadar dokunaniliyorum oda bana belli biyere kadar :KK43: deliricem bu ay bunu aşmam lazim

benimde bu ay hatta bu son günlerde aşmam lazım evlilik yıldönümümüz doluyor 2.yılımız olacak ama buruk geçecek ya zaten regliyim.istesem de olmayacak galiba:KK43:

Canım benimmm seni o kadar iyi anlıyorum ki o .p.. düşüncesi beni de delirtiyodu. Ben ilk zamanlarımı sana anlatsam ah dersin ki nasıl başardın suan yıne başarmış değilim ama allaha binlerce sukur kı şuan bi nebze ilerlemişim. Hamilelikten önce bunu cözmen sart. Parmagını sokamassın dıye dusunme yapabılırsın z.yağı sur elıne uzan aynanın karsına gec ve derın derın nefes al ver pamagını soktugunda cıglıklar atıcaksın sevıncınden eeger egzersız yaparsan p.ten korkmazsın ben öyle tahmin ediyorum canım benım. Allah yardımcımız olsun

kesinlikle yitirmek korkusu değil sadece ACI yitirmek olamaz zaten dünyanın sıkıntısını çekiyoruz bitsede bizde rahat uyansak artık diyoruz ne mutlu sanada ilk gecede kurtulmuşsun o yüzden ertesi günü değişik hissetmişsin belki bizlerde yapsaydık öyle hissedicektik ama yapamadıgımız için artık onun olmasını istiyoruz maalesefki acı tek sorun acı belkide çok basit bir acı ama kafa bir milyon...

canım benim okey ben ilk gecede kurtuldum ama benim açımdan çok da süper geçmedi. şöyle izah edeyim ; ilk raunda oldu ama ben nakavt oldum.. :KK17: sonrasında 1 hafta penguenler gibi yürüdüm :)) bu acıyı kafana takma çünkü bunun daha vajinal muayenesi , çatı muayenesi , doğumu var ... emin olun bunlar daha da kasıcı. şöyle düşün ki ;

kadın olmak çok özel bir şey. zaman içinde kendini keşfetmek çok güzel bir duygu.. Bunları erteleme. o yüzden de parmak egzersizleri yaparken film izlemenin faydalı olacağını söyledim ( önce ki mesajımda ) Filmde ki adam Eşin se kadın da SENSİN.. :KK34:

bende bunu çok duydum film izleyin diyorlar ama benimde film kültürüm pek yok.ne tarz aslında.bana özelden yazabilir msiin lütfen eğitimime sen de destek ol :)
yardıma ihyiyaçm var o yüzden.....

Son düzenleme:
benn geldimm reglim bitti akşam denedik ama yine o duvar yine o duvar :KK43:(

X