- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
O sorun bende de var güzelim. Bundan önce ki kuru kuru denemelerimizde hep oraya geldiginde insnılmaz bi sancı hissederim beynime beynime vuruyordu sanki. İlk yag ile denememizde agrı yoktu yanma vardı ama yine o sancıyı hissedecegimden korktum ve bıraktım.. Bu gece tekrar deniyecegim.. Kendimi orda bir duvarın olmadıgına inandırdım.. Yani böyle rahat konusuyorum ama umarım inandırmışsımdır..
inş. yapabilirsin canım işte herşey o anlık cesarete bakıyo inan yoksa hep aynı şeyi hissediyoruz önemli olan o an gözü karartmak hadi wsen başarda gel bize anlat birde insanlar yenince omutlulukla çogu ayrıntıyı kaçırıyor bunu gözlemledim ben yendi ya başardı ya o çektiği sıkıntıyı o an uğraşını nerde acıdı nerde ne hisetti hepsini unutuyor sadece başarmış olmanın sevincini yaşıyor ve aa hiç bişiy yok kesinlikle harika hemen yapın hiç acımadı falan gibi konuşuyor bu sefer bizde kendimizde sorun arıyoruz yuh ya madem böyle biz neden buakdar acı cekiyoruz diyoruz bence yenenlere söylüyorum lütfen çektiğiniz sıkıntılarıda söyleyinki biz o aşamalarda çektiğimizde bize yabancı glemesin evet buda olacak ayşe fatmada öyle olmuş zaten normal deyip pes etmiyelim devam edelim bunu ricaediyorum ben herkezden...