- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
Bende bağırıyorum bazen ya o bişey değilde sen kafadan at o acı hissini abartıdan ibarerEsim de oyle diyor oldurmez ya ne bagirip duruyosun komsular duyacak der bi an once yapip zevk almak istiyorum bende insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bağırıyorum bazen ya o bişey değilde sen kafadan at o acı hissini abartıdan ibarerEsim de oyle diyor oldurmez ya ne bagirip duruyosun komsular duyacak der bi an once yapip zevk almak istiyorum bende insallah
peki o bardaktan boşanırcasına gelen su vajinal orgazm değil mi zaten, siz o su gelme olayını yaşamadınız mı yani..? Pozisyon tavsiyesi için teşekkürler bu arada,kesinlikle deneyeceğim. Genelde buradaki kadınlar üstte olunca çok zevk aldıklarını yazmışlar ama ben de üstte aynı his olmuyor. Bir de bunu deneyeyimVajinal orgazm ben de olamadim. Aslinda erken bosalmayi hallettik ama yoruluyoruz, devam demiyoruz. Misyonerde yapıyoruz. esim uzun boylu, uzerime uzanmasi gerekiyor o sekilde kollarida bacaklari da yoruluyor. Ben de nefessiz kalıyorum. Belimin altina bir sey koysam yukseltsem, dizleri kırık sekilde vücudu dik durarak yapsak yorulmicaz aslinda. Size de bunu öneriyorum. Siz uzanin altinizda bir sey olsun. Esiniz dizleri kirik yatakta, beli dik olsun. Hem ust duvara sürtsün hem de eliyle klitorisi uyarsin. Çiş hiss gelince de ıkınarak kaslarınızı açın. Bu masturbasyonda bile uçuruyor. Tam orgazm olunacagi zaman ıkınırsaniz offf cok guzel oluyor
Hemen sokmaya caliscak diye dogru duzgun islanamiyorum bile ama bi de ortam hazirlayayim bakalim nasil olacakSen ortamı hazırla mumlar fon müzikler falan uzun tutmaya ve zevk almaya bak ki ıslanman olsun
Tabi canım ortamsız olmazneyse daha fazla detaya girmiyimHemen sokmaya caliscak diye dogru duzgun islanamiyorum bile ama bi de ortam hazirlayayim bakalim nasil olacak
Evet abartiyorum aslinda o an kontrolumu kaybediyorum sanki. Biraz sakinlessem belki olacakBende bağırıyorum bazen ya o bişey değilde sen kafadan at o acı hissini abartıdan ibarer
Hiç bişeyyy yok valla bak sende görücen. Ama ön sevişme çok önemliEvet abartiyorum aslinda o an kontrolumu kaybediyorum sanki. Biraz sakinlessem belki olacak
Yeni evlendik sayilir pek bilmiyorum ama ogrenecegimTabi canım ortamsız olmazneyse daha fazla detaya girmiyim
Bizde yeniyiz aslında tek kural zevk için yapıcaksın bi görev olarak görmeyeceksin zaten zamanla oturuyor herşeyYeni evlendik sayilir pek bilmiyorum ama ogrenecegim
Ben su gelmesini yasadim ama orgazm değildi bendeki. O su geldikten sonra peşpeşe 3 kere daha iliski istedim. Sonra karsilikli yorulunca bir de sarhoşluk vardi, ben mastürbasyon yaptim.peki o bardaktan boşanırcasına gelen su vajinal orgazm değil mi zaten, siz o su gelme olayını yaşamadınız mı yani..? Pozisyon tavsiyesi için teşekkürler bu arada,kesinlikle deneyeceğim. Genelde buradaki kadınlar üstte olunca çok zevk aldıklarını yazmışlar ama ben de üstte aynı his olmuyor. Bir de bunu deneyeyim
Esimle ciddi ciddi konusucam bu on sevisme konusunu peki esli denemeden once dilatorle egzersiz yapmak gerekiyor ya on sevismede yapilmasi gerekli mi sonucta egzersiz yapip orasi aciliyor ya o bakimdan merak ettimHiç bişeyyy yok valla bak sende görücen. Ama ön sevişme çok önemli
Ben yapmadım onu hiç gerek duymadım bende yapabilirim dedim ve baktım oldu.Esimle ciddi ciddi konusucam bu on sevisme konusunu peki esli denemeden once dilatorle egzersiz yapmak gerekiyor ya on sevismede yapilmasi gerekli mi sonucta egzersiz yapip orasi aciliyor ya o bakimdan merak ettim
Bu zamana kadar hep esim icin yerine getirmem gereken bi gorev olarak gordum hic zevki dusunmemistimBizde yeniyiz aslında tek kural zevk için yapıcaksın bi görev olarak görmeyeceksin zaten zamanla oturuyor herşey
Ay pardon unutmusum dilatorsuz yendiginiBen yapmadım onu hiç gerek duymadım bende yapabilirim dedim ve baktım oldu.
Canim esli denemeden once aparat calisilacagi icin on sevismeye gerek var miBende vajinismusu evde kendim yendim, sana verebileceğim en önemli tavsiye rahatla rahatla rahatla. Başka hiçbir şeye ihtiyacın yok inanki sadece rahatla. Bacaklarına genital bölgene masaj yap kegel egzersizi yap biraz tanımaya çalış vajinayı vajinal kasları, vajinismus birazda bilgisizlikten oluyor. Benim işime en yarayan şey aparatı eşime verip ona yaptırmaktı hem ben canımı acıtmıyor ona güvenebilirim diye rahatladım hemde o girişi ve vajinanın içine biseyi nasıl alabildiğini görmüş oldu bunu kesinlikle tavsiye ederim aparat çalışmalarını eşinle de yapmayı dene. Ben ilk pozisyonda alttaydım belimin altına bir yastık aldım ve rahatladım düşündüğüm tek şey rahatlıktı girişi bulamayan biz saatlerce uğraşan biz bir baktım yapmışız olmuş bitmiş nasıl yani dedim bu kadar mı deyip bakıştık eşimle inan ki çok ama çok basit bisey yıllarını evliliğini heba etme korkma hiç korkunç acı veren bisey değil ne kadar rahatsan giriş ve ilişki o kadar kolay oluyor, ılık mis gibi bir duş al, bedenine masaj yap hatta eşin yapsın, birlikte biraz aparat çalışın ve sonra ilişki çok çok kolay oluyor pes etmeden bunu denemeye devam et ben 2 yılın sonunda bu şekilde yendim bu lanet hastalığı
O görev edinsin o zaman seni sakinleştirmesi lazımBu zamana kadar hep esim icin yerine getirmem gereken bi gorev olarak gordum hic zevki dusunmemistim
Her konuda anlayislidir ama bu konuya gelince adama baska bisiler oluyor cok sinirleniyor cok sabirsiz maalesef konusmamda bi ise yaramadi kendi kendime sakinlesicem yenicem insallah cok inaniyorum bunaO görev edinsin o zaman seni sakinleştirmesi lazım
Senin elinde aslındaHer konuda anlayislidir ama bu konuya gelince adama baska bisiler oluyor cok sinirleniyor cok sabirsiz maalesef konusmamda bi ise yaramadi kendi kendime sakinlesicem yenicem insallah cok inaniyorum buna
Evet cok heyecanlaniyorum bide aparatlari yaparken kalbim cok hizli atiyor sakinlesmen cok onemli benimSenin elinde aslında
Evet bizde oradan çıktık öyle düşünEvet cok heyecanlaniyorum bide aparatlari yaparken kalbim cok hizli atiyor sakinlesmen cok onemli benim
Hahahaha evet oyle dusundugumde penis kucucuk geliyior gozumeEvet bizde oradan çıktık öyle düşün