Vajinismusu yenemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Çok geçmiş olsun hipnoterapi gibi bi şey sanırım bahsettiğiniz umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaz oğlunuz
Oglumun elini yanımda gözümün önünde gevsetti dokunmadan elini oglumun eline yaklastirdi 2 karis gibi gevsedi kaslari. uzaktan da yapiyo beni uzaktan tedavi etti. Ben söylemeden hastalıklarımı söyledi. Belki böyle biri yardımcı olabilir.

Böyle bi şeyi ilk sizden duyuyorum tedavi metodunu öğrenebilirseniz paylaşır mısınız merak ettim

Böyle bi şeyi ilk sizden duyuyorum tedavi metodunu öğrenebilirseniz paylaşır mısınız merak ettim
Bio enerji ama çok ileri düzey. Beyin gucu müthiş. Doğuştan sifacilik var demişti. Belgeli biri. Uzaktan enerji gönderince hissediyordum bazen. Tamamlayıcı tib deniyor. Bio enerji yaptırmıştım daha önce. Bir iki güne etkisi geçiyordu. Bunda kalıcı oldu. Yeteneği mükemmel devlet destek olmalı ve öğrenci yetistirmesi gereken biri bence

Bende vajinusmustum birçok terapistle görüştüm hatta kendim bile yaşam koclugu hamile yogası vs eğitimi almıştım.. Bunlar pek destek olmadı açıkçası bana kendi kendini tedavi etmelisin, kimse birlikte olup ölmedi zevkine ve parayla yapan o kadar insan varken niye eşinle bu helal kılınan birlikteliği bütünleşmeyi yaşayamayasın ki ? Bence yaparsın hiç yapamam diye kendini strese sokma, Rabbim seni bu ilişkiye uygun yaratmış kimseden farkın yada eksiğin yok

Anladım sizin neyiniz vardı özel değilse

Kesinlikle haklısınız evet yaratılışa ters inanın her şeyi biliyorum ama ilerleme olmuyor bunuda yeteri kadar motive olamayışıma bağlıyorum uzman doktora gitsem bile sihirli değneğini bana dokundurmayacak her şey benim elimde cesarete bakıyor dua ediyorum kimsenin başına böyle bi illet gelmesin diye yaşayan bilir bi tek

Ankaradaysan eğer yada gitme imkanın varsa Gökçen Erdoğana git mutlaka alanında çok iyi bir doktor ve sihirli değneği bence gerçekten var

Ankaradaysan eğer yada gitme imkanın varsa Gökçen Erdoğana git mutlaka alanında çok iyi bir doktor ve sihirli değneği bence gerçekten var
Özeldeki doktorumda bi kaç doktor önerdi şehir dışı olduğu için ve tabii birazda maddi sebeplerden gidemedim hep erteledim bu sefer cinsel terapistle yenerim inancıyla tekrar ayaklanmıştım ama olmadı bıraktım çok üzgünüm

Anladım sizin neyiniz vardı özel değilse
Benim psikolojik sorunlarım vardı ciddi boyutta. Onları tedavi etmeden önce bide bakalım neler var sende dedi yapmışken tam olsun dedi. Bana sağ göğüste kist olduğunu kansere doğru gittiğini söyledi sol gogustede var ama ciddi bisey degil dedi. Ben doktora gitmiştim ve sağ göğüste kıs vardı biliyordum çok şaşırdım. Geçmeyen bir ağrım vardi. Çok şükür bitti onlar. Sag bilegimde agri olurdu. Ayaklarimi biri tutuyor hissi vardi hic birsey kalmadi. Eşimle sorunlarımız vardı sevgi bağları kopmuş dedi enerjiniz negatif dedi itiyorsunuz birbirinizi dedi. Evde negatif enerji çok dedi nazar fazla dedi eve girdiğimizde sorunlar başlıyordu bizde. Onlar kalmadı. Kisaca yeniden hayata kaldığımız yerden başladık.

Özelden mesaj atabilir miyim sakincasi yoksa bir çalışma metodu yazmak istiyorum

Çok ilginç gerçekten okuyunca şaşırdım

Sizi şuan çok iyi anlıyorum 3 aylık hamileyim 4.5 aylikda evliyim ben hemen hamile kaldım böyleyken psikolojim alt üst oldu egzersizleri yapıyorum olmuyor napicam
Bende yaklaşık 5 aydır evliyim İstanbul da Çapa tıp fakültesi nde cinsel fonksiyon bozukluklarında tedavi olmak için doğudan gelmiştim daha ilk randevuma gidip geldim hamile olduğumu ogrendim üstelik ikiz gebelik 3. Ayimiza girdik hala Vajinismusu aşamıyorum

Uzmanda da yok yokmuş yahu hem tedavi etmiş kocanızla aranızı düzeltmiş adı ne ki bu insanın merak ettim

Oglumun bileğinde ve ayağında kas gerginliği vardı ayagi ameliyat ile duzeldi eli ne yaptiysak duzelmedi bio enerji ile duzeldi. Onu da doğuştan yeteneği olan yapabildi. Elindeki kasılma geçti kaslari gevsedi
Benim kız bu sene matematik problemlerinde zorlanıyor uzaktan bir şeyler yapabilir mi enerji gönderir mi nasıl olur bilginiz var mı? Fayda ederse ben sınıftaki annelere söylerim öğretmen hep matematik ödevi veriyor

Oglumun bileğinde ve ayağında kas gerginliği vardı ayagi ameliyat ile duzeldi eli ne yaptiysak duzelmedi bio enerji ile duzeldi. Onu da doğuştan yeteneği olan yapabildi. Elindeki kasılma geçti kaslari gevsedi
Ayağını neden ameliyat yaptırdınız bioenerji çözmedi mi acaba?

Benim kız bu sene matematik problemlerinde zorlanıyor uzaktan bir şeyler yapabilir mi enerji gönderir mi nasıl olur bilginiz var mı? Fayda ederse ben sınıftaki annelere söylerim öğretmen hep matematik ödevi veriyor

Uzmanda da yok yokmuş yahu hem tedavi etmiş kocanızla aranızı düzeltmiş adı ne ki bu insanın merak ettim
Bu dalga geçilecek birsey değil. Dünya Sağlık örgütü kabul etmiş bunu sağlık bakanlığı onaylamış. Tamamlayıcı tib olarak kullanıyor. 5 gunluk ucret 20 binliraya kadar çıkıyor. Biraz araştırın. Burda insanlar biraz arastirirsa belkide çok kişi kurtulur. 12 bin yıllık tedavi yöntemi bunlar

Üye gitmiş ama ben yine yazayım tamamlayıcı tıbba ben de inanıyorum bionerji diye bir şey de var tabii ki de ama sizin uzman da yani her şeyi tedavi etmiş böyle saçmalık olabilir mi yakanser vajinismus kocanızla aranızı düzeltme falan yok anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…