Vajinismusu yenemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Ben 6 sene yenemedim çocuğum da olmadı 2 sene önce İzmir de mazhar eserdağ a gittim 4 seansta kurtuldum yanında çalışan hanımefendi o kadar iyiydiki resmen beni kurtardı şimdi de gebelik için uğraşıyorum olmuyor. Yakınsanız bi görüşseniz belki içinize siner benim gibi panik ataklı, anksiyeteli biri bile yaptıysa inanın siz de yaparsınız bir de artık canınıza tak edip yeteeeerr seviyesine gelince daha çok dayanıyor ve hallediyorsunuz

Sizden farksız değilim ben de aynı şeyleri yaşadım hatta diyorum ya düşük yapmama bile ne sevinebildim ne de üzüldüm çünkü muayenede vs hep alttan bakmak zorunda kaldıklarıda oluyor o yüzden o psikolojiyi çok iyi anlıyorum özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum isterseniz siz bana yazın elimden geldiğince yardımcı olurum sizde bana sormak istediklerinizi rahatlıkla sorarsınız benim kadar sizde şu an çaresiz ve bi yardım eli bekliyorsunuzdur

Özele doktora gitmiştim 2 seanslık işimin olduğunu söylemişti cinsel terapi almalısın diye bi kaç doktor önerdi ama önerilen doktorlar şehir dışı olduğu için gidemedim psikoloğa gittim 1 ay olacak ama ilerleme olmuyor ev ödevleri verdi dilatör egzersizler vs pek bi katkısı motiveside olmadı üzülüyorum maddi olarakta çok yüksek rakamlar.. gebelik için doktorla görüştüğünüzde bi sıkıntı görünmüyorsa genetiğe başvurun kromozom ve trombofili testleri yapılıyor bi de kadın doğum doktorunuzdan kadınsal hormonlarınıza baktırın aklınıza gelebilecek tüm testleri isteyin en azından içiniz rahat olur

Kesinlikle öyle bu durumu sadece yaşayan bilir sizde böyleyken mi gebe kaldiniz

10 bin falan değil işte. Ben sekiz sene önce bir maaşımdan fazlasını vermiştim. Şu zamanın 50-60 bini gibi düşünün. Ve beş günde çözmüştük o doktorla bu sorunu. Geçenlerde duydum, şu an o doktorun ücretleri yine aynı ayarlarda. Ben o dönem araştırırken de iyi doktorlar bu şekildeydi hep. Bu konuda pdr okuyan bile terapi yaptığını iddia ediyor. Kitabi bilgilerle işi yürütmeye çalışan çok alakasız tipler var bu sektörde. Ve ücretleri özellikle iyi doktorlara göre uygun tutuyorlar ki çaresiz insanlar için ulaşılabilir olsun. Yanlış anlaşılmasın pahalı doktor iyi doktordur demiyorum, sadece o dönem gözlemlerim bu yöndeydi. Benim gittiğim doktor kanlı canlı tıp mezunu, kadın doğum uzmanıydı. Ekstra olarak bununla ilgili de eğitimler almış, sempozyumlara katılmıştı. Tedavisi başarılı olan çok hastası vardı. O şekilde güvenip başlamıştım. Bunun bir hastalık olduğunu kabullenip tedaviye o şekilde yaklaşırsanız maddi durumu falan gözetmiyorsunuz hiç. Bir yeriniz kırılsa, ağrısa, hayatınızı idame ettiremeyecek durumda olsanız kurtulayım diye mecbur verirsiniz o parayı ama vajinismusu ciddiye almadığınız için tıkanıyorsunuz burada muhtemelen. Bildiğim kadarıyla bazı devlet ya da araştırma hastanelerinde de tedavi uygulayan doktorlar var. Onlara bi bakın derim.

Bu arada ilk gebelik sürprizdir. İkinci de sürpriz olsun hadi. Ama baktınız ki bu şekilde de hamile kalabiliyorsunuz, artık bir yerden korunmaya başlamanız lazım. Çünkü bebek cinsel hayatı iyi olan çiftleri bile olumsuz etkiliyor, sizinki iyice çıkmaza girer. Dikkat etmelisiniz.

Kesinlikle öyle bu durumu sadece yaşayan bilir sizde böyleyken mi gebe kaldiniz
Evet hem de 4 kere. Eğer düşük tehlikeniz yoksa doktprunuz ilişki konusunda yasak koymamışsa doğuma kadar çok rahat aşarsınız ki ilk 3 ayı atlatmışsınız zaten

Vajinusmus sayfasına gel dilatörlerle çalışarak yeniyor herkes merak etme doğru yönlendirilmemişsin, yönlendirilseydin hemen çözülebilen bir rahatsızlık bu. Para kazanmak için herkes her şeyin uzmanı olduğunu iddia ediyor.

birleşme olmuyor doktorlarda imkansız dediği için ben hep olmaz gözüyle baktım ama 4 kere aynı şey başıma gelince bu sefer eşimle konuştuk vajenden uzak bi boşalma daha doğrusu bizim için şu an bazı şeyleri yaşadıkça tecrübe ediyor insan.. 50 60binlik ne var anlayamıyorum durumu olmayan ve bu hastalığa sahip bi çok insan var yanlış buluyorum bu kadar yüksek olmasına

Gerçekten öyle derdimi oturup çevremlede paylaşamıyorum iş iyice çıkmaza girdi yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bu bile bana ümit veriyor

Kesinlikle o fiyatlar çok fazla ama maalesef durum ortada.

Hemen bana ulaşır mısın instagramdan sevilaykrtal1

Oglumun bileğinde ve ayağında kas gerginliği vardı ayagi ameliyat ile duzeldi eli ne yaptiysak duzelmedi bio enerji ile duzeldi. Onu da doğuştan yeteneği olan yapabildi. Elindeki kasılma geçti kaslari gevsedi

Oglumun bileğinde ve ayağında kas gerginliği vardı ayagi ameliyat ile duzeldi eli ne yaptiysak duzelmedi bio enerji ile duzeldi. Onu da doğuştan yeteneği olan yapabildi. Elindeki kasılma geçti kaslari gevsedi
Çok geçmiş olsun hipnoterapi gibi bi şey sanırım bahsettiğiniz umarım tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaz oğlunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…