Vajinismusu yendimm umarım herkese ışık olurum

Merhaba seanslar nasil geciyor konusma uzerinemi acaba yardimci olurmsnz

Yani şuan parmagin sadece ucunu alabiliyorum ama çok kasıyorum aparat sipariş ettim fakat cesaret edemiyorum

Aparatla nasıl kurtuldun bana bu aparatı kullanma şeklini biraz açıklayıcı anlatır mısın bir şey kullandın mı aparat disinda

Merhaba, bende aynı sorunla savaşıyorum. 2 yıldır evliyim. Dilatörle çalışıyorum ama her seferinde hüsran. Banada yardımcı olabilir misiniz bunu yenen arkadaşlar.

Malesef emin değilim, sadece ucunu sokuyorum. Parmaklada aynı şekilde.
İşte orda hata yapıyoruz sanıyoruz ki orda birşeyle karşılacağız canımız yanacaj gibi hiç alakası yok işte nefes egzersizlerini kullanmanızı öneririm aparata bol kayganlaştırıcı sürün ve koyun oraya daha sonra deriin nefes alın nefesi verirken hafif ıkının ve aparatı içeri itin korkmayın 1.aparatı yaparsanız diğerlerini hemen kendinizde yapmak isteyeceksiniz.dierek uygulayın dediğimi ittirin korkmayın.

Teşekkür ederim yardımınız için, deneyeceğim

Kadın doğuma gittim yumurtalıklarimda falan bir sorun olmadığıni söyledi
Hayır bunun onunla alakası yok kadın dış üreme organına baktıysa fizyolojik bir sıkıntı yok psikolojik dediyse aparatlarla çok kişi yendi o şekılde deneyebilirsiniz
Jinekoloji kasın bölümünümde popüler olan vajınusmus konusu var orayı takip edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…