• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim:))

Inşallah bizde zamanı gelince sizin de dedgiiniz gibi bunda ne varmış diyebiliriz. Ama insan zaman geçtikçe daha çok strese giriyor ilk başlar bu kadar önemsemiyordum ama şimdi hep kendimi eksik yetersiz güçsüz bi kız olarak görüyorum. O kadar özgüvenli bi kızken kendime olan özgüvenim de kaybettim. Gerçekten bende tek çareyi ve rahatlamayi dediginiz gibi yıllar sonra bunu çözmüş olan insanlardan buluyorum. Bizde herhelade boyle kalmayiz illa.birgun olacak diyerek
Kalmayacaksın tabi ki. Hatta en kısa zamanda atlatacaksın. Sakın ha umutsuzluğa kapılma çünkü daha da çıkmaza sokar seni. Postta yazılanların hepsini oku bi arkadaşımız nasıl atlattığını detaylı yazmış. Sana çok faydası olacak. Sen de bizim tacrübelerimizle yolunu bulacaksın Allah’ın izniyle. Takıldığın bir yer oldu mu özelden yaz daha rahat olur. El birliğiyle başaracaksın💪🏻💪🏻🌸

aynı bende boşa geçen evliliğin en güzel zamanlarına üzülüyorum. mesela bana aparatlar faydalı oldu ben ilk parmakla yapamadım ve vajinanın kendinden kapalı olmadığını ordaki kasları yönetmem gerektiğini anladım. vajinismus seti bana onu öğretti. ordaki kasları kontrol edebilmeyi ilk dedim 4.yü asla yapamam ama onu da yaptım. sonra parmak egzersizini eşime yaptırınca aramızda güven oluştu ona bırakabildim güvendim. önceden sürekli elimle engelliyordum izin vermiyordum. gerçekten çok kötü bir hastalık ama tamamen psikolojik kendiliğine bıraksanız zaten oluyor. işte biz korktuğumuz için bırakamıyoruz halbuki korkacak hiç bir şey yok:KK5:
Çok tebrik ederim sizi👏🏼👏🏼 Ben sen boşa giden zamana üzüldüm ama üzülmek çare değil. Daha güzel günler bizi bekler😉 O günleri geri getiremeyiz belki ama daha güzel günlerle telafi edebiliriz 😉😊🎈

Yeniden doğmuşum gibi hissediyorum dünya daha güzel görünüyo gözüme eşim bana daha başka bakıyor o sinir stres harpleri bitti çok şükür her şeyin acısını çıkarırız :KK49:

Merhaba hanımlar. Ben vajinismusu yenmiş biri olarak her zaman yardımcı olabilirim. Merak ettiklerinizi sorun. Ve en önemlisi kendinize inanın 💪🏻💪🏻
Bende sekiz aylık evliyim bende de var bir psikologla görüştüm bu hastalıkta uzman ve ona giden herkesi iyileştirmiş sizce gitmeli miyim jinekolog değil ama benim oturduğum şehirde bu hastalıkta en iyisi aradım o da egzersiz yaptırıyor ama sanırım evde bende o egzersizleri düşününce bile korkuyorum

Bende sekiz aylık evliyim bende de var bir psikologla görüştüm bu hastalıkta uzman ve ona giden herkesi iyileştirmiş sizce gitmeli miyim jinekolog değil ama benim oturduğum şehirde bu hastalıkta en iyisi aradım o da egzersiz yaptırıyor ama sanırım evde bende o egzersizleri düşününce bile korkuyorum
Açıkçası ben en psikoloğa ilkin gittim (araştırdım baya çok iyi olduğunu bir günde geçirdiğini duydum) ama hiçbir faydasını görmedim. Kadın doğum doktorum sayesinde yendim 1hafta arayla 2 kez gittim baban aşamalı olarak aparatlar uyguladı evde sen parmak yaptım ve şükür yendim. Korkmayın asla çünkü egzersiz korkusu ertelemenize sebep olur benim doktora 2 yıl geç gitmeme sebep oldu. Doktorunuza güvenin ben kendinizi teslim edin. Emin olun çok faydası olacak👌🏼🌸

Back