Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ben de seni çok tebrik ediyorumTebrik ederim canımbende vajinismudum 1 yıllık evliyim bunun 7-8 ayı vajinismıs olarak geçti. Yurtdışında yaşadığım için türkiye’de doktora gidemiyordum ve azim ettim yapacam dedim canıma tak etti ve evde kendim yendim bu hastalığı. Nasılll yaptın derseniz yağ mucizesi ile evet sadece sıvı yağ ile başardım detaylı sormak isterseniz bende yardımcı olabilirim herkesin doktora gidecek gücü olmuyor malesef ve bunun için bende sorularınıza cvp verebilirim herşeyi sorun utanmayın bende yaşadım bu hastalığı kimseye soramadığım için stres yapıyordum ama unutmayın inanmak başarmanın yarısıdır..
![]()
Aynen öyle canım ben 7-8 ay sırf bunu düşünüyordum herkes yapıyor ben nasıl yapamıyorum diye. Bazı geceler ağlıyordum bile yani ama bu hastalığı yaşayanlara söylemek isterim ki inanın herşey kafada bitiyor ben yapamam diye bişey yok zaten yapılamıycak olsa ben hiç yapamazdım ki zaten bu organ bu organ bunun için var bu sadece psikolojik bir durum. Lütfen ertelemeyin daha geç olmadan gerek doktordan gerek buradakilerden yardım alınSağol canım ben de seni çok tebrik ediyorumZaten utanmak ve kimseye söyleyememek bu hastalığı ileri boyutlara taşıyor. kesinlikle konuşmak yardım almak lazım
![]()
Öyle gerçekten kesinlikle psikolojik çöküntüye düşmeden halletmek, yardım almak gerekiyor. Ben 2 buçuk yıl erteledim ama şu an o kadar pişmanım ki. İçim hala buruk evliliğimin en güzel yıllarını işkenceye çevirdiğim için. Öyle zor ki arkadaşlar cinsellikten çıkıyo durum adete evliliğin her güzel anını bozacak güce ulaşıyorAynen öyle canım ben 7-8 ay sırf bunu düşünüyordum herkes yapıyor ben nasıl yapamıyorum diye. Bazı geceler ağlıyordum bile yani ama bu hastalığı yaşayanlara söylemek isterim ki inanın herşey kafada bitiyor ben yapamam diye bişey yok zaten yapılamıycak olsa ben hiç yapamazdım ki zaten bu organ bu organ bunun için var bu sadece psikolojik bir durum. Lütfen ertelemeyin daha geç olmadan gerek doktordan gerek buradakilerden yardım alın![]()
Lütfen anlatmaya devam edin o kadar çok kafamız karisik ki nerden başlayacağınızı bilemiyoruz en ince detaylarını pis noktalarını anlatırsanız sevinirizCanım herkesin korku düzeyi farklı. Ben parmağım kesildiğinde bile ağlayan biri olarak zorlandım baya. Hatta doktorum bile yendikten sonra benden ümitsiz olduğunu söylemişti. Doktorum öncelikle konuştu benimle ve aramızda güven oluşturdu. Sonra muayene odasına aldı küçükten büyüğe doğru aletlerle çalıştı. En ufak bir ağrı hissettiğinde sakın çekilme bana dur dediğin anda durucam dedi. Ama ne çekilmeme ne de dur dememe gerek kaldı çünkü hiç ama hiç acımadıÜstelik bu doktor muayenesi sen bide eşinle olanı düşün
![]()
merhaba ben de 1 buçuk yıldır vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz acaba?
Tedavi oldum Ankara’da.
Canım öncelikle ne durumda olduğunuzu belirtin ona göre üslubum yettiğince anlatırımLütfen anlatmaya devam edin o kadar çok kafamız karisik ki nerden başlayacağınızı bilemiyoruz en ince detaylarını pis noktalarını anlatırsanız seviniriz![]()
Seve seve canım bir kişi bile bu hastalığı yense benim için dünyanın en güzel şeyi. Ben hiç detay atlamadan yazmaya çalışacağım lütfen elinizden geleni sizde yapın. Öncelikle kafanıza şunu empoze etmelisiniz. Ben bir kadınım ve benim yapamacağım hiçbir şey yok, bunu başaracağım. Şimdi öncelikle bunu yapmadan önce beyninize mesaj olarak verin inanın yapacağınıza. Bir kaba zeytinyağ yada sıvıyağ farketmez doldurun ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir odaya geçin sakinleşin derin derin nefes alıp verin bacaklarınızı ayırabildiğiniz kadar ayırın ve önce vajinayı inceleyin elleyin detaylı bakın. Çünkü beyin görmediği şeyden korkar bu yüzden dikkatlice izleyin elleyin kendinizi masaj yapın rahatlayın güzel şeyler düşünün. Sonra karşınıza bir ayna koyun görebileceğiniz şekilde, ve işaret parmağınızı yağa batırın ve vajiye önce sürün biraz rahatlayın ve sonra önce ilk boğumunu sokun yağ kaygan olduğu için parmağınız direk girecek zaten ama bakın burası önemli parmağınızı dik değil kalçanıza doğru aşşağı eğilimli şekilde sokun o zaten yolunu bulacak ve sonra geri kalan boğumları da sokun yavaşça aceleniz yok bu sadece bir deneme ve kontrol sizdeLütfen anlatmaya devam edin o kadar çok kafamız karisik ki nerden başlayacağınızı bilemiyoruz en ince detaylarını pis noktalarını anlatırsanız seviniriz![]()
Ve bunu sürekli tekrarlayın. Burda biraz sabır gerekli ben parmağımı sokunca hemen ilişkiye girmek istemiştim ama olmamıştı sonra parmağım girmişti ama şimdi niye olmuyor herşey mahvoldu diye ağlamıştım. Ama sonra ki gün parmak egzersizlerini yine yaptım ertesi gün yine yaptım ve artık hazırdım. Güzel bir oda hazırladım ilişki için mum yaktım rahatlamak için sevdiğiniz bir şarkı açın rahatlamak için unutmayın yapana kadar çabalicaksınız illa hemen olacak diye bi şey yok. Ben önce eşim üste ben altta olacak şekilde denedim olmadı canım yanacak zannettim yineLütfen anlatmaya devam edin o kadar çok kafamız karisik ki nerden başlayacağınızı bilemiyoruz en ince detaylarını pis noktalarını anlatırsanız seviniriz![]()
Lütfen nasıl yenilginizi anlatabilir misinizMerhaba hanımlar. Ben vajinismusu yenmiş biri olarak her zaman yardımcı olabilirim. Merak ettiklerinizi sorun. Ve en önemlisi kendinize inanın![]()
Canım posttaki mesajları okursan diğer arkadaş nasıl yendiğini detaylıca anlatmış. Benim de onunkinden çok farksız sayılmaz tabi ben doktor desteği fen aldım. Hangi konuda takıldığını söylersen yardımcı olurum tekrarLütfen nasıl yenilginizi anlatabilir misiniz
Aysuncum böyle detaylı anlatman çok iyi olmuş gerçekten merak eden herkese fazlasıyla yardımcı olacağını düşünüyorumVe bunu sürekli tekrarlayın. Burda biraz sabır gerekli ben parmağımı sokunca hemen ilişkiye girmek istemiştim ama olmamıştı sonra parmağım girmişti ama şimdi niye olmuyor herşey mahvoldu diye ağlamıştım. Ama sonra ki gün parmak egzersizlerini yine yaptım ertesi gün yine yaptım ve artık hazırdım. Güzel bir oda hazırladım ilişki için mum yaktım rahatlamak için sevdiğiniz bir şarkı açın rahatlamak için unutmayın yapana kadar çabalicaksınız illa hemen olacak diye bi şey yok. Ben önce eşim üste ben altta olacak şekilde denedim olmadı canım yanacak zannettim yineBu sefer eşim uzandı ve ben üstüne sırtım ona dönük olacak şekilde oturdum hem onu görmüyordum hemde bütün kontrol bendeydi istediğimi yapabilecektim. Bu arada eşiniz penisine yağ sürsün ve sizde vajinaya kaygan olursa iş o kadar daha kolay. Derin bir nefes alın oturur pozisyonda ben bacaklarımı açmamıştım rahat hissetmediğim için sonra yağda sürdüyseniz penisi tutun ve vajinaya santim santim sokun korkmayın sonuçta o sizin elinizde kontrol sizde korkarsanız çıkartırsınız. Kendinizi kasmayın idrarınızı yapar gibi kendinizi gevşetin ve biraz ıkının sanki kaka yapar gibi bu detay için özr dilerim ama önemli
Sonra dik sokmaya çalışmayın kalçaya doğru aşşağı eğilimli bir şekilde sokun ve bakın giriyor.
ilk başta hepsini içine almayabilirsiniz ama bir süre öyle kalın tekrar nefes alın verin korkmayın ve biraz gel git yapın ama eşiniz değil siz biraz kalkıp oturmaya çalışın benim için bu pozisyon çok iyi olmuştu. Tabiki zevk almayabilirsiniz bende alamamıştım ama bu normal zevk köşede kalsın önce sorunu bi çözelim
biraz ıkınıp bırakın bunu sürekli tekrar edin eşinize sorun ıkınıp bıraktığınızda farkedecek oda söyler size. böyle böyle biraz gel git yaptıktan sonra alışın hem siz hemde eşiniz alışın hemen çıkarmayın zaten içinde olduğunu hissedeceksiniz ve mutlu olacaksınız inanın bana o gece omuzlarınızdan bir yük kalkmış gibi mutlu uyanacaksınız. Bu arada deneyebileceğiniz farklı pozisyonda söylim yani ben en azından bunu aştıktan 1-2 sonra bu pozisyonda yapmıştım ve daha da rahatlayıp bu durumu tamamen atlatmıştım siz sırt üstü uzanın yatağa ve eşiniz otursun bi bacağınızı onun omzuna atın ama siz biraz yan dönün bu sefer eşiniz denesin sokmayı ama siz yönlendirin onu yinede söyle yap böyle diye. Yine yağ sürün ama her zaman olmicak zaten bu sadece bu süreci atlatana kadar yine dik sokmaya çalışmasın eşiniz kalçaya doğru eğilimli soksun ve yavaş yavaş gel git yapsın ve zevkinizin ve durumdan kurtulmuş olmanın sevincine bakınn. Canım lütfen dene bunları sana bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana
umarım bu hastalığı yener ve senden hamiş mesajı da alırız burda. Unutma bu yollardan herkes geçiyor ve tek değilsin ben senden daha kötüydüm ama tak etmişti artık ve kafaya koydum ve başardım aklına bir soru takılırsa her zaman yaz cvp vereceğim güzel haberlerini bekliyorum
![]()
Teşekkür ederim canım ben mesaj geldi sandım o yüzden yazdım şimdi baktım da sana gelmiş kusura bakma ama zaten sonuç da aynı yere bakıyor insanlara bi faydamız olursa ne mutlu bizlereAysuncum böyle detaylı anlatman çok iyi olmuş gerçekten merak eden herkese fazlasıyla yardımcı olacağını düşünüyorum![]()
E[
Teşekkür ederim canım ben mesaj geldi sandım o yüzden yazdım şimdi baktım da sana gelmiş kusura bakma ama zaten sonuç da aynı yere bakıyor insanlara bi faydamız olursa ne mutlu bizlere❤
Teşekkür ederimTebrikler geçmiş olsun...
Merhaba hanımlar. Ben vajinismusu yenmiş biri olarak her zaman yardımcı olabilirim. Merak ettiklerinizi sorun. Ve en önemlisi kendinize inanın![]()
Tabi canım seve seveMerhaba. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Bende de aynı sorun var![]()