• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim:))

Tabi canım seve seve😊 Öncelikle kendinle ilgili ufak bi bilgi verir misin? Ne durumdasın? Yardım aldın mı hiç? Parmak egzersizi yapabiliyor musun?? Ona göre yardım edeyim. Ha bu arada aysunnnn60 arkadaşımız uzunca anlatmış onu oku sonra geri dönüş yaparsın 😊 Her şeyden önce de kendine güven 💪🏻💪🏻

Bir ay önce evlendik. Bir kaç kez denedik fakat olmuyor. Korkudan kendimi kasıyorum galiba çok acıyor. İçerisi sanki taş duvar. Kendimi suçlu gibi hiss ediyorum. Ağlıyorum hep. Parmakla denedim orta parmağı tamamen alıyorum. İki parmak alıyorum fakat çok acıyor. Bi kere yapa bildim iki parmağı

Bir ay önce evlendik. Bir kaç kez denedik fakat olmuyor. Korkudan kendimi kasıyorum galiba çok acıyor. İçerisi sanki taş duvar. Kendimi suçlu gibi hiss ediyorum. Ağlıyorum hep. Parmakla denedim orta parmağı tamamen alıyorum. İki parmak alıyorum fakat çok acıyor. Bi kere yapa bildim iki parmağı
Canım sen daha çok yenisin doktorlar bile 6 Aydan önce vajinismus olarak değerlendirmiyor. Sakin ol kendini bu kadar harap etme. Allah’ın izniyle atlatacaksın bu sorunu. Parmak egzersizi sırasında ağrı oluyor mu?

Canım sen daha çok yenisin doktorlar bile 6 Aydan önce vajinismus olarak değerlendirmiyor. Sakin ol kendini bu kadar harap etme. Allah’ın izniyle atlatacaksın bu sorunu. Parmak egzersizi sırasında ağrı oluyor mu?

Öncesinde bir parmakla yaptım hiç acı olmadı. İki parmakla denedim acı olduğu için bıraktım.

Hayır kayganlaştırıcı hiç kullanmadım. Yan entikisi olur diye korktum.
Yan etkisi yok onların sadece hamile kalmak isteyenlere önerilmiyor spermleri etkiliyor diye. Bana bizzat doktor tavsiye etmişti. Ama yine de kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan sıvı yağ kullan. Sonuçta kaygan olması lazım ki rahat olsun🌸

Yan etkisi yok onların sadece hamile kalmak isteyenlere önerilmiyor spermleri etkiliyor diye. Bana bizzat doktor tavsiye etmişti. Ama yine de kafanda soru işareti kalsın istemiyorsan sıvı yağ kullan. Sonuçta kaygan olması lazım ki rahat olsun🌸

Hangi kayganlaştırıcı kullandınız? Bu gün zeytin yağıyla bir parmak denedim. Orta parmak hepsini ala bildim.

Hangi kayganlaştırıcı kullandınız? Bu gün zeytin yağıyla bir parmak denedim. Orta parmak hepsini ala bildim.
Markanın önemi yok ben ok. kullandım. Sıvı yağ da görür işinizi. İki parmak deneyin siz. Kenarları felan kurcalayın elinize bişey gelmediğini ve acımadığını göreceksiniz. Çünkü psikolojik bir sorun olduğu için ağrıyı da beyniniz yaratıyo. Gerçekten ağrısa saatler hatta günler sürer.

Evet. Bende gıdık sorunu da var. Hepsi psikolojik. İlk başta serçe parmağımı bile almıyordu şimdi orta parmağım tam aldı. 3 parmağa kadar deniycem. Her gün ne kadar süre parmak egzersizi yapmam gerekir?

Evet. Bende gıdık sorunu da var. Hepsi psikolojik. İlk başta serçe parmağımı bile almıyordu şimdi orta parmağım tam aldı. 3 parmağa kadar deniycem. Her gün ne kadar süre parmak egzersizi yapmam gerekir?
Yapabildiğin kadar yap canım. Kendin sıkıntısız yaptıktan sonra eşine yaptıracaksın. Bu arada tırnaklarınız törpülü, kesilmiş olsun. Parmak kenarlarında çıkıntı et olmasın dikkat edin. Tahriş olmasın diye söylüyorum. Sen de eşin de rahatlıkla yaptıktan sonra deneyeceksiniz ama hiç acele etme. Sıkılana kadar yapın zaten hiç ağrı olmayacak. En sonunda sen kendin isteyeceksin 😉

Yapabildiğin kadar yap canım. Kendin sıkıntısız yaptıktan sonra eşine yaptıracaksın. Bu arada tırnaklarınız törpülü, kesilmiş olsun. Parmak kenarlarında çıkıntı et olmasın dikkat edin. Tahriş olmasın diye söylüyorum. Sen de eşin de rahatlıkla yaptıktan sonra deneyeceksiniz ama hiç acele etme. Sıkılana kadar yapın zaten hiç ağrı olmayacak. En sonunda sen kendin isteyeceksin 😉

İn şa Allah canım. Tamam dikkat edicem. O günler de gelir in şa Allah. Umut ediyorum

İn şa Allah canım. Tamam dikkat edicem. O günler de gelir in şa Allah. Umut ediyorum
Gelecek tabi biz kadınlar her şeyin üstesinden gelebilen güçlü varlıklarız. Ben başaracağından eminim 💪🏻 Sadece acele etme, rahat ol ve kendine güven😇 Güzel haberlerini bekliyorum😉🌸

Canım öncelikle ne durumda olduğunuzu belirtin ona göre üslubum yettiğince anlatırım😊
2.5 yıldır evliyim ama hep erteledim son 5 aydir Bebiş istediğimiz için ciddi anlamda kendimi zorladım ama olmadı sonra k.dogum doktoruna gittim vajinismussun dedi o güne kadar vajinismus olduğumu bile bilmiyordum sonra kabullendim evet dedim vajinismusum eşimi çok seviyorum ama bu sevmekle alakalı değil biliyorum..kendi elimle penisini tutup içime sokmazdim bile ürperirdim şimdi kendi elimle tutuyorum sokmaya çalışıyorum gerçekten bu yükten kurtulmak için elimden geleni yapiyorum..ama son dakkada bisey oluyor olmuyor..nasıl desem o kadar inanıyorum ki olucak diye yani herşey tam kasilmarim baya azalttım ilişki esnasinda bacaklarımı kapatmiyorum.esim de söylüyor çok ilerleme var diye ama o son saniyede bişey oluyor ve olmuyor burayi aşamadım

Ve bunu sürekli tekrarlayın. Burda biraz sabır gerekli ben parmağımı sokunca hemen ilişkiye girmek istemiştim ama olmamıştı sonra parmağım girmişti ama şimdi niye olmuyor herşey mahvoldu diye ağlamıştım. Ama sonra ki gün parmak egzersizlerini yine yaptım ertesi gün yine yaptım ve artık hazırdım. Güzel bir oda hazırladım ilişki için mum yaktım rahatlamak için sevdiğiniz bir şarkı açın rahatlamak için unutmayın yapana kadar çabalicaksınız illa hemen olacak diye bi şey yok. Ben önce eşim üste ben altta olacak şekilde denedim olmadı canım yanacak zannettim yine🤦🏻‍♀️ Bu sefer eşim uzandı ve ben üstüne sırtım ona dönük olacak şekilde oturdum hem onu görmüyordum hemde bütün kontrol bendeydi istediğimi yapabilecektim. Bu arada eşiniz penisine yağ sürsün ve sizde vajinaya kaygan olursa iş o kadar daha kolay. Derin bir nefes alın oturur pozisyonda ben bacaklarımı açmamıştım rahat hissetmediğim için sonra yağda sürdüyseniz penisi tutun ve vajinaya santim santim sokun korkmayın sonuçta o sizin elinizde kontrol sizde korkarsanız çıkartırsınız. Kendinizi kasmayın idrarınızı yapar gibi kendinizi gevşetin ve biraz ıkının sanki kaka yapar gibi bu detay için özr dilerim ama önemli 😂 Sonra dik sokmaya çalışmayın kalçaya doğru aşşağı eğilimli bir şekilde sokun ve bakın giriyor. 😊 ilk başta hepsini içine almayabilirsiniz ama bir süre öyle kalın tekrar nefes alın verin korkmayın ve biraz gel git yapın ama eşiniz değil siz biraz kalkıp oturmaya çalışın benim için bu pozisyon çok iyi olmuştu. Tabiki zevk almayabilirsiniz bende alamamıştım ama bu normal zevk köşede kalsın önce sorunu bi çözelim🤗 biraz ıkınıp bırakın bunu sürekli tekrar edin eşinize sorun ıkınıp bıraktığınızda farkedecek oda söyler size. böyle böyle biraz gel git yaptıktan sonra alışın hem siz hemde eşiniz alışın hemen çıkarmayın zaten içinde olduğunu hissedeceksiniz ve mutlu olacaksınız inanın bana o gece omuzlarınızdan bir yük kalkmış gibi mutlu uyanacaksınız. Bu arada deneyebileceğiniz farklı pozisyonda söylim yani ben en azından bunu aştıktan 1-2 sonra bu pozisyonda yapmıştım ve daha da rahatlayıp bu durumu tamamen atlatmıştım siz sırt üstü uzanın yatağa ve eşiniz otursun bi bacağınızı onun omzuna atın ama siz biraz yan dönün bu sefer eşiniz denesin sokmayı ama siz yönlendirin onu yinede söyle yap böyle diye. Yine yağ sürün ama her zaman olmicak zaten bu sadece bu süreci atlatana kadar yine dik sokmaya çalışmasın eşiniz kalçaya doğru eğilimli soksun ve yavaş yavaş gel git yapsın ve zevkinizin ve durumdan kurtulmuş olmanın sevincine bakınn. Canım lütfen dene bunları sana bir nebze yardımım olduysa ne mutlu bana🤗 umarım bu hastalığı yener ve senden hamiş mesajı da alırız burda. Unutma bu yollardan herkes geçiyor ve tek değilsin ben senden daha kötüydüm ama tak etmişti artık ve kafaya koydum ve başardım aklına bir soru takılırsa her zaman yaz cvp vereceğim güzel haberlerini bekliyorum👋
Teşekkür ederim gerçekten ilham veriyorsun 👏👏🧡

Gelecek tabi biz kadınlar her şeyin üstesinden gelebilen güçlü varlıklarız. Ben başaracağından eminim 💪🏻 Sadece acele etme, rahat ol ve kendine güven😇 Güzel haberlerini bekliyorum😉🌸

İnanın bunu okudukça kendimi çok iyi hissediyorum. Başarmak için çok çalışmam, uğraşmam gerek bunu biliyorum. Sabrsızlanıyorum neden olmuyor diye ağlıyorum çoğu zaman ne kadar şanssızım diye. ((

2.5 yıldır evliyim ama hep erteledim son 5 aydir Bebiş istediğimiz için ciddi anlamda kendimi zorladım ama olmadı sonra k.dogum doktoruna gittim vajinismussun dedi o güne kadar vajinismus olduğumu bile bilmiyordum sonra kabullendim evet dedim vajinismusum eşimi çok seviyorum ama bu sevmekle alakalı değil biliyorum..kendi elimle penisini tutup içime sokmazdim bile ürperirdim şimdi kendi elimle tutuyorum sokmaya çalışıyorum gerçekten bu yükten kurtulmak için elimden geleni yapiyorum..ama son dakkada bisey oluyor olmuyor..nasıl desem o kadar inanıyorum ki olucak diye yani herşey tam kasilmarim baya azalttım ilişki esnasinda bacaklarımı kapatmiyorum.esim de söylüyor çok ilerleme var diye ama o son saniyede bişey oluyor ve olmuyor burayi aşamadım
Sen en zor kısmını atlatmışsın geriye çok azı kalmış canım. Kasılınca zorlarsın ve bu da o anlık ağrı hissi verir. Tamamen rahatla herkes yapıyo bunu. Yaradılışımızda bu var ve orası gerçekten hem çok geniş hem de ağrı olmuyo. İnsanların saçma sapan kötü tecrübelerinden zihnimizde acı hissi oluşmuş ama alakası yok insanlar ayıla bayıla yapıyo bu işi. Kendine güven çoğu gitmiş azı kalmış. Son saniye sanıyorum ki korkuların engel oluyo ama yapma korkma sakın. Ben 3 yıl bekledim ben olunca bu muymuş, kendimi o kadar paraladım bunun için miymiş diye. Derin nefes al ve noktayı koy 😉🌸🌸

merhaba , ben yazma cesaretini yeni buldum :( bende 1senedir mücadele ediyorum .kadın doğuma gittim hiç bi sorun olmadığını söyledi hatta elle muayene bile ettı . ancak ben kendim yapamıyorum :( aslında kendm deniyorum ama girişteki baskı kısmı beni çok geriyor ve kasıyor .biraz bu konuyu konuşup cesarete ihtiyacım var sanırım :( eşim çok anlayışlı , ve ben bir kadın olarak ona bunu yaşattıım için çok üzülüyorum .

Bu vajinismus tam olarak nedir? Nasıl oluyor? Kimisi 7 yıldır böyle diyor. Eşiniz bir şey demiyor mu? BDv forumunda birisinin sözlüsü uzayacaksa nikah cinsellik yaşıyalım demiş. Sİzinkiler çok mu sabırlı? Özelden de yazabilirsiniz, nasıl bir durum merak ettim.

merhaba , ben yazma cesaretini yeni buldum :KK43: bende 1senedir mücadele ediyorum .kadın doğuma gittim hiç bi sorun olmadığını söyledi hatta elle muayene bile ettı . ancak ben kendim yapamıyorum :KK43: aslında kendm deniyorum ama girişteki baskı kısmı beni çok geriyor ve kasıyor .biraz bu konuyu konuşup cesarete ihtiyacım var sanırım :KK43: eşim çok anlayışlı , ve ben bir kadın olarak ona bunu yaşattıım için çok üzülüyorum .
Kendini hiç üzme canım bu gayet doğal bir durum. Eşinde de böyle bir sorun olabilirdi. Sen kendini kastığın için oluyo o baskı. Bak doktor da demiş bir sorunun yok diye. Eşin madem bu kadar anlayışlı birlikte atlatırsınız eminim. Sadece kendini rahatlat ve oranın çok geniş olduğunu, ağrımayacağını aklından çıkarma😇🌸

Back