• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim:))

Hmbl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
105
38
18
Merhaba hanımlar. Ben vajinismusu yenmiş biri olarak her zaman yardımcı olabilirim. Merak ettiklerinizi sorun. Ve en önemlisi kendinize inanın 💪🏻💪🏻

Ay ben hemen sorayim. Oncelikle tebrik ederim. Kaç zamandir vajinismustunuz? Nasil yendiniz? Ne kadar sürdü yenmeniz?

merhaba ben de 1 buçuk yıldır vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz acaba?

Ay ben hemen sorayim. Oncelikle tebrik ederim. Kaç zamandir vajinismustunuz? Nasil yendiniz? Ne kadar sürdü yenmeniz?
Teşekkür ederim. 3 yıla yakın vajinismustum ilk iki yıl ertelemeyle geçti ki bu özünde erteleme rahatsızlığı. Sonunda araştırdım ve hipnozla geçtiğini duydum. Bunun için özel bir psikiyatriye gittim ama olmadı hiç gelişme kaydedemedim. Sonra umutsuzca bari çocuk olsun diye aşılama için doktora gittim ve öyle mükemmel bir doktora denk geldim ki iki seyansta yendim. Ve sonunda o meşhur cümleyi ben de kurdum “bunun için mi o kadar beklemişim” :)))

merhaba ben de 1 buçuk yıldır vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz acaba?
Size tavsiyem öncelikle gözünüzde hiç büyütmeyin😊 Ben aslında aşılama için gittim doktora ve doktorum beni ikna etti. 2 seyansta da bitirdim. Korkulacak hiçbir şey yok kesinlikle. Ben hala kendimi de eşimi de boşu boşuna yıprattığını yanıyorum😞

Size tavsiyem öncelikle gözünüzde hiç büyütmeyin😊 Ben aslında aşılama için gittim doktora ve doktorum beni ikna etti. 2 seyansta da bitirdim. Korkulacak hiçbir şey yok kesinlikle. Ben hala kendimi de eşimi de boşu boşuna yıprattığını yanıyorum😞
yaşayan herkes öyle diyor umarım bunu yaşayan hiçbir kadın kalmaz :) tedavi ücreti ne kadar ödediniz peki ve İstanbulda mı doktorunuz?

yaşayan herkes öyle diyor umarım bunu yaşayan hiçbir kadın kalmaz :) tedavi ücreti ne kadar ödediniz peki ve İstanbulda mı doktorunuz?
İnşallah canım. Muayene ücreti veriyodum her gidişimde o kadar. Erzurum Araş. Hastanesine gittim özel muayeneye:)

İnşallah canım. Muayene ücreti veriyodum her gidişimde o kadar. Erzurum Araş. Hastanesine gittim özel muayeneye:)
öyle daha hesaplı oluyor sanırım, çünkü vajinismus için olan klinikler 5000 tlden başlıyor :( nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı peki?

peki nasıl yediniz kasmadan nasıl oldu
Canım herkesin korku düzeyi farklı. Ben parmağım kesildiğinde bile ağlayan biri olarak zorlandım baya. Hatta doktorum bile yendikten sonra benden ümitsiz olduğunu söylemişti. Doktorum öncelikle konuştu benimle ve aramızda güven oluşturdu. Sonra muayene odasına aldı küçükten büyüğe doğru aletlerle çalıştı. En ufak bir ağrı hissettiğinde sakın çekilme bana dur dediğin anda durucam dedi. Ama ne çekilmeme ne de dur dememe gerek kaldı çünkü hiç ama hiç acımadı😊😊 Üstelik bu doktor muayenesi sen bide eşinle olanı düşün😉😉

öyle daha hesaplı oluyor sanırım, çünkü vajinismus için olan klinikler 5000 tlden başlıyor :KK43: nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı peki?
Evet gerçekten çok pahalı ben sadece hipnoz için 2.500 verdim ve o dönem kredi çekmiştim bunun için düşünebiliyo musunuz😞 Bu da bir kadın hastalığı sonuçta ve devlet hastanesine gidebilirsin. Ama istersen evde de yenebilirsin yardımcı olurum elimden geldiğince😇

Evet gerçekten çok pahalı ben sadece hipnoz için 2.500 verdim ve o dönem kredi çekmiştim bunun için düşünebiliyo musunuz😞 Bu da bir kadın hastalığı sonuçta ve devlet hastanesine gidebilirsin. Ama istersen evde de yenebilirsin yardımcı olurum elimden geldiğince😇
uyuşturucu spreyle denemeye yeltendim ama benim sorunum psikolojik onu anladım yine de acıyacak ve olmayacak düşüncesini kafamdan atamadım o yüzden ben de destek almaya karar verdim :(

uyuşturucu spreyle denemeye yeltendim ama benim sorunum psikolojik onu anladım yine de acıyacak ve olmayacak düşüncesini kafamdan atamadım o yüzden ben de destek almaya karar verdim :KK43:
Bilsen benim nelere yeltendiğimi aklın durur. İnsan çaresizlikten öyle şeyler düşünüyor ki anlatamam. Ama dediğin gibi kafada bitiyor her şey. Kendine güven. Hiç acı yok. Hatta sen evde parmak egzersizi yap. Önce 1 parmak sonra 2 sonra eşine yaptır. Aşamalı olarak ilerleyin. Acele etme hiç gerekirse 1 hafta yap. Alışınca eşini sen yönlendir. Kontrol sende olsun. O işlemi de aşamalı bi şekilde yapın. Santim santim ilerleyin. Emin ol yaparsın. Doktora da uzmana da gerek duymazsın🌸
Not: Kendine güven, başaracaksın💪🏻

Bilsen benim nelere yeltendiğimi aklın durur. İnsan çaresizlikten öyle şeyler düşünüyor ki anlatamam. Ama dediğin gibi kafada bitiyor her şey. Kendine güven. Hiç acı yok. Hatta sen evde parmak egzersizi yap. Önce 1 parmak sonra 2 sonra eşine yaptır. Aşamalı olarak ilerleyin. Acele etme hiç gerekirse 1 hafta yap. Alışınca eşini sen yönlendir. Kontrol sende olsun. O işlemi de aşamalı bi şekilde yapın. Santim santim ilerleyin. Emin ol yaparsın. Doktora da uzmana da gerek duymazsın🌸
siz herhangi bir krem vs kullandınız mı egzersizlerde?

ben tek parmak yapabiliyorum hic zorlanmadan ancak iki parmak başı giriyor sadece eni sığmıyor

ben tek parmak yapabiliyorum hic zorlanmadan ancak iki parmak başı giriyor sadece eni sığmıyor
Sığar canım orası o kadar geniş ki çocuk çıkıyo😊 sen önce tek parmağınla yap ama baya kenarlarını kıyısını köşesini yokla sadece sokup çıkarma fark edeceksin sen de😉 İki parmağa geçince de yine yavaş yavaş yap girer mutlaka çünkü dediğim gibi orası baya geniş👌🏼

Back