Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. 3 yıla yakın vajinismustum ilk iki yıl ertelemeyle geçti ki bu özünde erteleme rahatsızlığı. Sonunda araştırdım ve hipnozla geçtiğini duydum. Bunun için özel bir psikiyatriye gittim ama olmadı hiç gelişme kaydedemedim. Sonra umutsuzca bari çocuk olsun diye aşılama için doktora gittim ve öyle mükemmel bir doktora denk geldim ki iki seyansta yendim. Ve sonunda o meşhur cümleyi ben de kurdum “bunun için mi o kadar beklemişim” :)))Ay ben hemen sorayim. Oncelikle tebrik ederim. Kaç zamandir vajinismustunuz? Nasil yendiniz? Ne kadar sürdü yenmeniz?
Size tavsiyem öncelikle gözünüzde hiç büyütmeyinmerhaba ben de 1 buçuk yıldır vajinismus hastasıyım nasıl yendiniz acaba?
yaşayan herkes öyle diyor umarım bunu yaşayan hiçbir kadın kalmaz :) tedavi ücreti ne kadar ödediniz peki ve İstanbulda mı doktorunuz?Size tavsiyem öncelikle gözünüzde hiç büyütmeyinBen aslında aşılama için gittim doktora ve doktorum beni ikna etti. 2 seyansta da bitirdim. Korkulacak hiçbir şey yok kesinlikle. Ben hala kendimi de eşimi de boşu boşuna yıprattığını yanıyorum
![]()
İnşallah canım. Muayene ücreti veriyodum her gidişimde o kadar. Erzurum Araş. Hastanesine gittim özel muayeneye:)yaşayan herkes öyle diyor umarım bunu yaşayan hiçbir kadın kalmaz :) tedavi ücreti ne kadar ödediniz peki ve İstanbulda mı doktorunuz?
öyle daha hesaplı oluyor sanırım, çünkü vajinismus için olan klinikler 5000 tlden başlıyorİnşallah canım. Muayene ücreti veriyodum her gidişimde o kadar. Erzurum Araş. Hastanesine gittim özel muayeneye:)
Canım herkesin korku düzeyi farklı. Ben parmağım kesildiğinde bile ağlayan biri olarak zorlandım baya. Hatta doktorum bile yendikten sonra benden ümitsiz olduğunu söylemişti. Doktorum öncelikle konuştu benimle ve aramızda güven oluşturdu. Sonra muayene odasına aldı küçükten büyüğe doğru aletlerle çalıştı. En ufak bir ağrı hissettiğinde sakın çekilme bana dur dediğin anda durucam dedi. Ama ne çekilmeme ne de dur dememe gerek kaldı çünkü hiç ama hiç acımadıpeki nasıl yediniz kasmadan nasıl oldu
Evet gerçekten çok pahalı ben sadece hipnoz için 2.500 verdim ve o dönem kredi çekmiştim bunun için düşünebiliyo musunuzöyle daha hesaplı oluyor sanırım, çünkü vajinismus için olan klinikler 5000 tlden başlıyornasıl bir tedavi yöntemi uyguladı peki?
uyuşturucu spreyle denemeye yeltendim ama benim sorunum psikolojik onu anladım yine de acıyacak ve olmayacak düşüncesini kafamdan atamadım o yüzden ben de destek almaya karar verdimEvet gerçekten çok pahalı ben sadece hipnoz için 2.500 verdim ve o dönem kredi çekmiştim bunun için düşünebiliyo musunuzBu da bir kadın hastalığı sonuçta ve devlet hastanesine gidebilirsin. Ama istersen evde de yenebilirsin yardımcı olurum elimden geldiğince
![]()
Bilsen benim nelere yeltendiğimi aklın durur. İnsan çaresizlikten öyle şeyler düşünüyor ki anlatamam. Ama dediğin gibi kafada bitiyor her şey. Kendine güven. Hiç acı yok. Hatta sen evde parmak egzersizi yap. Önce 1 parmak sonra 2 sonra eşine yaptır. Aşamalı olarak ilerleyin. Acele etme hiç gerekirse 1 hafta yap. Alışınca eşini sen yönlendir. Kontrol sende olsun. O işlemi de aşamalı bi şekilde yapın. Santim santim ilerleyin. Emin ol yaparsın. Doktora da uzmana da gerek duymazsınuyuşturucu spreyle denemeye yeltendim ama benim sorunum psikolojik onu anladım yine de acıyacak ve olmayacak düşüncesini kafamdan atamadım o yüzden ben de destek almaya karar verdim![]()
siz herhangi bir krem vs kullandınız mı egzersizlerde?Bilsen benim nelere yeltendiğimi aklın durur. İnsan çaresizlikten öyle şeyler düşünüyor ki anlatamam. Ama dediğin gibi kafada bitiyor her şey. Kendine güven. Hiç acı yok. Hatta sen evde parmak egzersizi yap. Önce 1 parmak sonra 2 sonra eşine yaptır. Aşamalı olarak ilerleyin. Acele etme hiç gerekirse 1 hafta yap. Alışınca eşini sen yönlendir. Kontrol sende olsun. O işlemi de aşamalı bi şekilde yapın. Santim santim ilerleyin. Emin ol yaparsın. Doktora da uzmana da gerek duymazsın![]()
Not: Kendine güven, başaracaksın![]()
Parmak egzersizi yaparken kayganlaştırıcı jel kullandım.siz herhangi bir krem vs kullandınız mı egzersizlerde?
ben tek parmak yapabiliyorum hic zorlanmadan ancak iki parmak başı giriyor sadece eni sığmıyorBilsen benim nelere yeltendiğimi aklın durur. İnsan çaresizlikten öyle şeyler düşünüyor ki anlatamam. Ama dediğin gibi kafada bitiyor her şey. Kendine güven. Hiç acı yok. Hatta sen evde parmak egzersizi yap. Önce 1 parmak sonra 2 sonra eşine yaptır. Aşamalı olarak ilerleyin. Acele etme hiç gerekirse 1 hafta yap. Alışınca eşini sen yönlendir. Kontrol sende olsun. O işlemi de aşamalı bi şekilde yapın. Santim santim ilerleyin. Emin ol yaparsın. Doktora da uzmana da gerek duymazsın
Not: Kendine güven, başaracaksın![]()
Sığar canım orası o kadar geniş ki çocuk çıkıyoben tek parmak yapabiliyorum hic zorlanmadan ancak iki parmak başı giriyor sadece eni sığmıyor
Rica ederim canım. Her zaman yardımcı olurum elimden geldiğinceçok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için![]()