tebrikler canım Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)
kızlar hamileyim,çok mutluyum ve çok heyecanlıyım,allahım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah...
[selam arkadaşlar nasılsınızz pamuk normal doğum mu yapacaKSIN canım hadi inşallah bende yener yenmez daha doğrusu ilk denemelerde hamile kalıp doğum yaptım biliyorsunuz ama bir iki kez denedik tamamen gene duvar oldu orası eşimde eskisi gibi ödev yapmak istemiyorum dedi kestirip attı bende fırsat buldukça çalışıyorum ama çok verimli de gitnmiyor bence önce vaji tamamen yenilmeli biz başa döndük şimdi işimiz daha da zor bebiş var birde...
kıslar yaaaaaaaaaaa bende hamile olmak istiyorum. 3 ay oldu vajiyi yeneli. korunmuyoruzda ama olmuyo. doktoa gittim daha çok yeni testlerdede bişi çıkmadı herşey normal dedi. follik asit verdi fitil verdi yanmam oluyo deyince. fitili kullanmıyom ama:)
bide çok denemiyoz eşimle benim bacaklarda halen kasılmalar oluyo. deneyincede bazen tam birlşeme olmuyo. %70-80 i felan oluyo ama. acaba ondanmı hamiş olmuyomm ne dersinizzzzzz
bende 2,5 senelik evliyim. vajinusmustum ama çok şükür atlattık. şimdi bebek sahibi olmak istiyoruz. ama olmuyo. mantarım var ve kuruluk için kayganlaştırıcı kullanıyorum. mantar olup veya kayganlaştırıcı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?
kızlar bende doğumumu bekliyorum ama benim oğlumun gelmeye niyetimi yok bilemiyorum içerde yaramazlık yapmasını biliyo ama beklemedeyim her an gelebilir artık doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın hamile kalmak isteyenlerede en yakın zamanda Allah nasip etsin diyorum
bende bıraktım da kaymayınca halen cnm acıyo tukuruk yapırz onunda etkısı olurmu acaba
selam kızlar bende dogum yaptım 30 ocakta oldu dogum sezeryanla cok sukur ıyıyız evdeyız 2 gun kaldık hastanede bakalım yenı duzene alısmaya calısıyoruz bıraz yorucu ve uykusuz bı sırec ama coooooooook guzel Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu
Canım Allah analı babalı büyütsün ne günler geçirdik beraber şimdi bebek habelerini duyunca çook seviniyorum canım arkadaşlarım VENÜSTENİMMMM tüp bebeğe ilk adımımı attım martda hastalanacağım ve tam anlamı ile başlayacağız inşallah korkularımı yavaş yavaş yeniyorum Rabbim yardımcım oluyor sizde dualarınızı eksik etmeyin siz benim hep aklımdasınız öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?