Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

[selam arkadaşlar nasılsınızz pamuk normal doğum mu yapacaKSIN canım hadi inşallah bende yener yenmez daha doğrusu ilk denemelerde hamile kalıp doğum yaptım biliyorsunuz ama bir iki kez denedik tamamen gene duvar oldu orası eşimde eskisi gibi ödev yapmak istemiyorum dedi kestirip attı bende fırsat buldukça çalışıyorum ama çok verimli de gitnmiyor bence önce vaji tamamen yenilmeli biz başa döndük şimdi işimiz daha da zor bebiş var birde...

kızlar hamileyim:49::49:,çok mutluyum ve çok heyecanlıyım,allahım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah...

kızlar hamileyim:49::49:,çok mutluyum ve çok heyecanlıyım,allahım tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşallah...

[selam arkadaşlar nasılsınızz pamuk normal doğum mu yapacaKSIN canım hadi inşallah bende yener yenmez daha doğrusu ilk denemelerde hamile kalıp doğum yaptım biliyorsunuz ama bir iki kez denedik tamamen gene duvar oldu orası eşimde eskisi gibi ödev yapmak istemiyorum dedi kestirip attı bende fırsat buldukça çalışıyorum ama çok verimli de gitnmiyor bence önce vaji tamamen yenilmeli biz başa döndük şimdi işimiz daha da zor bebiş var birde...

tatlım dogum ne zmaan yaptın cnm sezeryanla mı oldu nasıl başa döndün cnm ?

kıslar yaaaaaaaaaaa bende hamile olmak istiyorum. 3 ay oldu vajiyi yeneli. korunmuyoruzda ama olmuyo. doktoa gittim daha çok yeni testlerdede bişi çıkmadı herşey normal dedi. follik asit verdi fitil verdi yanmam oluyo deyince. fitili kullanmıyom ama:)
bide çok denemiyoz eşimle benim bacaklarda halen kasılmalar oluyo. deneyincede bazen tam birlşeme olmuyo. %70-80 i felan oluyo ama. acaba ondanmı hamiş olmuyomm ne dersinizzzzzz

tatlım yanma enfeksiyondandır öle olunca tabiki ilişki istemessin fitili kullan tatlım bide alışmadan lütfen bebek düşünmeyin bakın arkç yazmıs dimi bebej oldu yapamıyoruz diye lütfen önce ilişkiye alışın kızlar...

bende 2,5 senelik evliyim. vajinusmustum ama çok şükür atlattık. şimdi bebek sahibi olmak istiyoruz. ama olmuyo. mantarım var ve kuruluk için kayganlaştırıcı kullanıyorum. mantar olup veya kayganlaştırıcı kullanıp hamile kalan varmı aranızda?

cnm bende yener yenmez mantar oldum sonra idrar yolu enf. 3 ay kalamadım dr. iyikide kalmadın dedi düşükle sonuclanırdı dedi şimdi tedavi ol cnm öyle hamile kal okey enf.düşüğe sebep oluyor birde ilişkiye iyice alışmanı tavsiye ederim cnm . artı kayganlasıtırıcı su bazlıysa gebeliğe engel deil ben ultrasın jeliyle hamile kaldım.

kızlar bende doğumumu bekliyorum ama benim oğlumun gelmeye niyetimi yok bilemiyorum içerde yaramazlık yapmasını biliyo ama beklemedeyim her an gelebilir artık doğum yapan arkadaşlarımın gözü aydın hamile kalmak isteyenlerede en yakın zamanda Allah nasip etsin diyorum :34:

bende bıraktım da kaymayınca halen cnm acıyo tukuruk yapırz onunda etkısı olurmu acaba:17::17::17:

tükürük spermleri ölüdrüyo kızlar kayganlasıtırıcı kullanın.nette bakarsanız yazıyor .

canım masallah ne kadar buyumus bebısın masallah ona:nazar::nazar: cınsıyet bellı mı canım sen nasılsın umarım hersey yolundadır kendıne ve bebegıne ıyı bak.bızde heyecanla baklıyoruz cok az kaldı Rabbım hepımıze saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın

kızlar rabbime sükürler olsun bende aranızdayım.mutluluğumu ancak paylaşabildim bende 13 haftalık hamileyim rabbim isteyen bütün arkadaslarımızı önce vajinusmus derdinden kurtarsın sonrada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.doğum yapan arkadaslarımıza bir sorum olacak bizim tek sansımız sezeryanmı yani normal doğum yapamazmıyız.

selam kızlar nasılsınız nedir son durumlar bakalım ben yeniden egzersize başladdım eşimlebirkaç deneme yaptık ama hep yarısına kadar biraz ara verdik bakalım neler olucak artık otursun istiyorum bende

slm kızlar bende bu derdi geçen temmuz ayında yenmiştim şimdide 22 haftalık hamileyim rabbim bu sıkıntıyı çeken tüm arkadaşları kurtarsın bebişler nasip etsin inş.

Selam kızlar bende evleneli bir yıl 3 ay oldu 1 yıldır vajınusmustum 2 aydır falanda yenmiştim şimdi hamileyim 5 haftalık daha bebişim Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşş. :emir_bebek:

selam kızlar bende dogum yaptım 30 ocakta oldu dogum sezeryanla cok sukur ıyıyız evdeyız 2 gun kaldık hastanede bakalım yenı duzene alısmaya calısıyoruz bıraz yorucu ve uykusuz bı sırec ama coooooooook guzel Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu

selam kızlar bende dogum yaptım 30 ocakta oldu dogum sezeryanla cok sukur ıyıyız evdeyız 2 gun kaldık hastanede bakalım yenı duzene alısmaya calısıyoruz bıraz yorucu ve uykusuz bı sırec ama coooooooook guzel Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu

Canım Allah analı babalı büyütsün ne günler geçirdik beraber şimdi bebek habelerini duyunca çook seviniyorum canım arkadaşlarım VENÜSTENİMMMM tüp bebeğe ilk adımımı attım martda hastalanacağım ve tam anlamı ile başlayacağız inşallah korkularımı yavaş yavaş yeniyorum Rabbim yardımcım oluyor sizde dualarınızı eksik etmeyin siz benim hep aklımdasınız öpüyorum...

Canım Allah analı babalı büyütsün ne günler geçirdik beraber şimdi bebek habelerini duyunca çook seviniyorum canım arkadaşlarım VENÜSTENİMMMM tüp bebeğe ilk adımımı attım martda hastalanacağım ve tam anlamı ile başlayacağız inşallah korkularımı yavaş yavaş yeniyorum Rabbim yardımcım oluyor sizde dualarınızı eksik etmeyin siz benim hep aklımdasınız öpüyorum...

evet canım hatırladım senı tedavın ınsallah hayırlı olur olumlu sonuc alırsın bende 1 kere tedavı gordum olumsuz oldu ama cok sukur sonrasında kendılıgınden geldı kuzum...tedavıde hep pozıtıf ol canım bak hem vajıyı yenıp yaptırmak daha ıyı ben yenmeden yaptırdım cok zorlu oldu sımdı dıyorum nasıl yaptırabıldım...

arkadaşlar bende yendim vajinusmusu ve bebek çok istiyoruz hayırlısıyla sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Back