inşallah idrar yolları çok zor bir durum sancın yok dimi sancı olursa idrar yolları şüphesi olur okurken güldüm :) çünkü bnde aynı yalana başvurdum korunuyoruz şimdide hadi ama uzattınız bu işi lafları ardındanda bakın korunduğunuz için bebek yok diyorlar.boynu bükük bir şekilde olabilir diyorum ama eşin çok gülüyor bana :)
geçmiş olsun tatlım...aynen özellikle kadınlar bir arada ise ne tuhaf oluyor ya arkadaşım zaten korkuyorum bi susun diyesim var.bir gün yaş grubumdan biri evlenmk üzereyken akıl danışmaya geldi ben ne söyleyecegimi bilemedim sadece yaşa ve gör korkma sakın dedim 1.5 ay önce biri bana yeneceksin dese oturur bide onun için ağlardım valla ne zor şeymiş.bir yandan kızın bebeği olmuyor diyenlr bir yandan sıkıntı edenler Alllah kimseye yaşatmasın
yok ilk ilişkiden sonra kullanmadım.bebek oluşumu için engelmiş doğal olarak salğılanıyor.
bildiğim kadarı ile tükürüğüde önermiyorlar kendini rahat bırak bide ön çalışma varya onu biraz uzun tutun o çok işe yarıyor bende acı oluyor ama ilk girişte od ufacık yani dayanılacak kadar sende alıştır kendini
anladım ne güzel hiç acı yoksa birşey de kullanma tatlım bence...şimdi benim yapamadığım ancak sana tavsiye edecegim birşey var :) kendi kendine zamanı daha gelmemiş Rabbim bu ay takdir etmedi inşallah geleck aya olacak gibi cümlelerle kendini bu durumdan sıyır.ben her ne kadar yapamsamda net başında oturup acaba hangi günler gebelik için uygun diye takip yapsamda sen bunları yapma kendini rahat bırak bir an bakmışsın ki kırmızılar gelmemiş olacak :) şimdi çıkmam lzım seni tanıdığıma çok sevindim inş. tekrar krşılaşırız ve mutlu haberlerini alırım bol şans canımmm.
kızlar slm,bugün doktora gittim,alttan baktı,çok şükür hiçbir problem yok,gayet sağlıklı bir hanımsın ,vajiyi de yenmişsin tebrik ederim dedi doktor,folik asit verdi,hamile kalınca gel dedi,umarım allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder
özel mesajla yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim benim msj sayım yeterli olmadığından size burdan yazıyorum.Sanırım doktor kontrolü için kendimi hazır hissetmiyorum her ne kadar vajiyi yenmiş olsamdainşallah çok bekletmeden isteğen herkes gibi benimde bebişim olur ve inşalah sizin doğumunuzda kolay geçer çok sağlıklı bir bebişiniz olur.
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir bebiş gelir.
Vay be nerden nereye 25.10.2010da arkadaşlarımında desteğiyle vajiyi yenen ben,24.09.2011de anne oldum..ne garip kkyı bulmadan önce hiç anne olamayacağımı sanıyordum..Allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...
canım benim bence bir an önce git bol su iç ultrasonla üstten baktır en azından....sakın korkma vajinusmus yaşadığını ve ilk muayenen olduğunu söyle yardımcı olurlar...anacımmmm her şeye alışıyoruz ne kadar gereksiz şeylerden korktuğumuzu anlıyoruz...
ne zor bi süreçti şükür bende yendim artık güne huzurla başlamak ta varmış tam 4 sene sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?