Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

hayırlısı inşalllah canım olsun da bugün yarın farketmez

biraz daha belirgin bi şekilde cıktı ikinci cizgi.. ya cok tuhaf bi duygu ben bi duruldum akşamdan beri kendimi cok tuhaf hissediyorum, çok garibim neden böyle oldum ki :85::85:

kelebek ne yaptı acaba?

biraz daha belirgin bi şekilde cıktı ikinci cizgi.. ya cok tuhaf bi duygu ben bi duruldum akşamdan beri kendimi cok tuhaf hissediyorum, çok garibim neden böyle oldum ki :85::85:

kelebek ne yaptı acaba?

hadi hayırlısı canım.
cnm kelbekcım malesef hamile değil

olsun üzülmesin çalışmalara devam :))
benim pek iyi geçmiyor düşük tehlikesi var dedi müde bulantısı baş dönmesi had safhada hayırlısı bakalım.. alışıyorum bu son değişikliklere .)))

kelebek ne yaptı acaba?

Tebrik ederim,canım...Daha belirgin çıktıysa hamilesindir,kendini tuhaf hissetmen çok normal..Hormonlarımız ve psikolojimiz değişiyor,bende hangi dizide duygusal bir sahne görsem hüngür hüngür ağlıyorum..

kelebek ne yaptı acaba?

cnm hamile değilim reglim 3 gün geçti ve bugun regl oldum ama burada işten ücretsiz izne ayırdılar herşeyde bir hayır varmış bebek olmadıgı bir bakıma ii oldu. bir süre ertelemeye karar verdik hayırlısı olsun . seninde hayırlı olsun cncm saglıkla kucagına almayı nasip etsin cncm...

Amin canım sağol..
vardır bunda da bi hayır canım takma herşey düzelir inşallah.. bugün kan verdim sonucu yarın cıkar dediler yarın alcam tam kesin sonucu ögrencem, hamileyim %90 ama resmen ilan etmiş olucaz yarın inşallah... gercekten cok tuhaf bi duyguymuş...

tşk ederim :)
bu kadar cabuk değişir mi hormonlar zaten duygusalım ben daha beteri nasıl olur bilmiyorum

günaydın kısslaarrr....bende istiorum ama yazdan önce korunmayı bırakamıorum....da.....yaza kadar nasıl bekleyeceğimi bilmiorum

bende bu kötü durum sonrası bebeğine kavuşmayı bekleyen biriyim.Geçen yıl hazıranda yenmiştim.Şuan 7.5aylık hamileyim az kaldı tatlı oğlumu kucağıma almaya inşallah.Ama hala inanamıyorum bunların olabildiğine.3yıl çektim bende bu iğrenç olayı çok şükür geçti artık.Dün gibi aklımda unutamamda.Allahım herkese yenmeyi nasip etsin.İsteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.

darısı başımıza inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar kan sonucum pozitif cıktı hamileyim bende

canımmm çok tebrik ederim ya ne güzel bi haber sabah sabah.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.artık çok dikkat et kendine canım.darısı başımıza inşallah

dikkat et cnm kendine ilaçlarını düzenli kullan yat dinlen geçer merak etme hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın inşallah.

çoook sevindim cnm bende 3.5 yıl sonra yendim darısı isteyen herkesin başına hayrılısıyla kucagına alırsın bebişini ismini ne koyacaksınız ?

kızlar kan sonucum pozitif cıktı hamileyim bende

canım çooooooooooooooooook sevindim Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnmcm hangi günlerde denedin tiyo ver arakadaslara cnm

hepinize çookk çookk çookk teşekkür ederim canlarım güzel dilekleriniz için.. Allah ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.. Çok garip ama çok güzel bi duygu, Allah isteyen herkese nasip etsin..

Bu arada kelebekcim adet bitiminden bi kaç gün sonra 2-3 gün arayla ilişki denedik biz.. tam yumurtlama zamanıma denk gelmişti çünkü çok fazla akıntım vardı yumurtlama zamanımı tam hesap edememiştim gecen ay düzensiz oldugum için.. Olacagı varmış oluverdi işte
İnşallah aksilik çıkmadan bu süreci tamamlarım

Allahım sizlerede nasip etsin inşallah tüm kalbimle dua ediyorum bugün şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…