ben yaptıramadımmm
göz için test yaptırmam gerekti bugün onlarda uzun sürünce kan veremedim.. çizginin biri silik cıkmıştı ya bi test daha aldım bugün akşam eşimle yapcaz o da görcekmiştam net cıkar inşallah çizgiler o zaman emin oluruz artıkın..
biraz daha belirgin bi şekilde cıktı ikinci cizgi.. ya cok tuhaf bi duygu ben bi duruldum akşamdan beri kendimi cok tuhaf hissediyorum, çok garibim neden böyle oldum ki :85::85:
kelebek ne yaptı acaba?
hadi hayırlısı canım.
cnm kelbekcım malesef hamile değil
biraz daha belirgin bi şekilde cıktı ikinci cizgi.. ya cok tuhaf bi duygu ben bi duruldum akşamdan beri kendimi cok tuhaf hissediyorum, çok garibim neden böyle oldum ki :85::85:
kelebek ne yaptı acaba?
kelebek ne yaptı acaba?
cnm hamile değilim reglim 3 gün geçti ve bugun regl oldum ama burada işten ücretsiz izne ayırdılar herşeyde bir hayır varmış bebek olmadıgı bir bakıma ii oldu. bir süre ertelemeye karar verdik hayırlısı olsun . seninde hayırlı olsun cncm saglıkla kucagına almayı nasip etsin cncm...
Tebrik ederim,canım...Daha belirgin çıktıysa hamilesindir,kendini tuhaf hissetmen çok normal..Hormonlarımız ve psikolojimiz değişiyor,bende hangi dizide duygusal bir sahne görsem hüngür hüngür ağlıyorum..
bende bu kötü durum sonrası bebeğine kavuşmayı bekleyen biriyim.Geçen yıl hazıranda yenmiştim.Şuan 7.5aylık hamileyim az kaldı tatlı oğlumu kucağıma almaya inşallah.Ama hala inanamıyorum bunların olabildiğine.3yıl çektim bende bu iğrenç olayı çok şükür geçti artık.Dün gibi aklımda unutamamda.Allahım herkese yenmeyi nasip etsin.İsteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
bende bu kötü durum sonrası bebeğine kavuşmayı bekleyen biriyim.Geçen yıl hazıranda yenmiştim.Şuan 7.5aylık hamileyim az kaldı tatlı oğlumu kucağıma almaya inşallah.Ama hala inanamıyorum bunların olabildiğine.3yıl çektim bende bu iğrenç olayı çok şükür geçti artık.Dün gibi aklımda unutamamda.Allahım herkese yenmeyi nasip etsin.İsteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
kızlar kan sonucum pozitif cıktı hamileyim bende
dikkat et cnm kendine ilaçlarını düzenli kullan yat dinlen geçer merak etme hayırlısıyla bebeğini kucagına alırsın inşallah.olsun üzülmesin çalışmalara devam :))
benim pek iyi geçmiyor düşük tehlikesi var dedi müde bulantısı baş dönmesi had safhada hayırlısı bakalım.. alışıyorum bu son değişikliklere .)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?