Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

merhaba arkadaşlar ben geçenlerde diğer topiğe yazmıştım daha yeni vajiyi yendim bende şimdi de hmiş olmayı bekliyorum. reglime daha 4 gün var 2 martta bekliyorum ama çatlamak üzereyim meraktan:26: dün evde test yaptım tek çizgi çıktı ama çok erken daa değil mi? az önce de sağlık ocağına gittim bu saatte kan testi yapamayız dedilerr:44: biraz kasıklarım ağrıyo ama belimde daha fazla ağrı var. onda da acaba normal bel ağrısı mı diye düşünüyorum... sabretmek zormuşşşş.. rahatlayayyım diye size bi anlatyım dedim

canım benimde pazar günü reglim bende 5 gün kala evde test yaptım 2. çizgi silik cıktı ama bekliyorum regli olmazsam kan tahlili yaptırcam cnm işte böyle hayırlısı olsun cnmcm. bendede bel agrısı kasık agrsıı akıntı var belirtiler yani. gögüslerimde şişkinlikte var ama bakalım hayırlısı olsun.

benim de göğüslerde biraz hassasiyet var bakalım artık... bence senin olacak inşşş hayırlısıyla benimki daha meçhul. çatlama krizine girersem yazarım yinee çok saol

merhabalar herkese böyle bi başlık açılmasıda hoş olmuş henüz yenmemiş arkadaşlar için motive edici bi bölüm olmus aynı zamanda arada göz atıyorum bende buraya her yerini didik didik okuyamadım ama şöyle bi göz gezdirmeyle ufak tefek nacizane tavsiyelerim olucak
hepinizi öyle iyi anlıyorumki öncekle kendimde bizzat bu sorunu yaşamış biri olarak kendi yaşadıklarınız yetmezmiş gibi bi de aile ve cevre baskısıyla bebek isteği tavan yapıyor haliyle benimde böyle oldu buraya kadar itiraz edilicek bişi yok bende bir buçuk yıl vaji yaşadım ve gecen nisan sonunda vaji sorununu burda arkadasların yardımıyla atllattım Allahın izniyle tabi sonrasında bebeği nasıl tutturrum acaba bu ay oldumu test alıyım onuda deniyim bunu da yapayım bi kaç ay hep terddütle ve birazda stresli geçti hepsinde hayal kırıklıgı oluyordu daha sonra yendikden sonraki dördüncü ayımda tam bir ay reglim gecikti sebebinin bebege bağlı olmasını cok istiyordum tabiki saglık ocagında kontroller sonucu prolaktin hormonu yükselmiş ve bu yüzden regl olamamısım bu hormon cogu kez stres sebebiyle yükseliyormus ve artık bu kadar gecikmenin üzerine güzel haberi alamayınca salıverdim herbişeyi amaaan olursa olur modunda sadece dua ettim hiç acaba olurmu diye deneme yapmadım ve o ay gebe kaldım su an 7 aylık olmak üzere miniğim darısı hepinizin basına en uygun zamanda gelsin insallah cok fazla üzerine düşmeden akışına bırakırsanız bebişleriniz gelivericektir insallah faydalı tavsiyeler olmstur sizin için

mrb kızlar bende eski bir vajiliyim geçen mayıs ayında yendim diğer topikteki kızlar beni bilirler aslında ben ayaznaz şifremi unuttum yeniden üyelik aldım....

zerrr senin adına çok mutlu oldum arkadaşımmm bende bebek düşünüyorum ama iki aydır korunmuyorum ama.... dr gittim alttan muayne bile oldum eşimde de bende de bi sorun yokmuş çok şükür 8 ay bekleyelim dedi dr..... hayırlısı olsun diyorum artıkk

senin bebeğinin cinsiyeti ne canımm inşlh hayırlısyla kucağına alırsın

Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı başımıza

kelebek ve sevcihan hadi bugün güzel haberlerle gelinnnnn

ben yaptıramadımmm
göz için test yaptırmam gerekti bugün onlarda uzun sürünce kan veremedim.. çizginin biri silik cıkmıştı ya bi test daha aldım bugün akşam eşimle yapcaz o da görcekmiş tam net cıkar inşallah çizgiler o zaman emin oluruz artıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…