merhaba arkadaşlar ben geçenlerde diğer topiğe yazmıştım daha yeni vajiyi yendim bendeşimdi de hmiş olmayı bekliyorum. reglime daha 4 gün var 2 martta bekliyorum ama çatlamak üzereyim meraktan:26: dün evde test yaptım tek çizgi çıktı ama çok erken daa değil mi? az önce de sağlık ocağına gittim bu saatte kan testi yapamayız dedilerr:44: biraz kasıklarım ağrıyo ama belimde daha fazla ağrı var. onda da acaba normal bel ağrısı mı diye düşünüyorum... sabretmek zormuşşşş.. rahatlayayyım diye size bi anlatyım dedim
kızlaarr.. bugün adet olmam lazımdı.. test yaptım ikinci cizgi silik cıktı hamişmiyimm acabaa
canım 2.çizgi silik çıkınca hamile olunuyomuş diyolar ama hadi hayırlısı bakalım
hayırlısı bakalım canım ptesiyi bekliyorum kan testi için .. ama anneciğim hamilesin diyo silikte olsa belirgin diyo
inşallah hamilesindir canım kelebek de pazartesi kan testi yaptırcak bir günde iki güzel haber alsak oh ne güzel olur
kızlaarr.. bugün adet olmam lazımdı.. test yaptım ikinci cizgi silik cıktı hamişmiyimm acabaa
bende hamilesin diye tahmin ediyorum. insallah güzel haberler alırız .
merhabalar herkese böyle bi başlık açılmasıda hoş olmuş henüz yenmemiş arkadaşlar için motive edici bi bölüm olmus aynı zamanda arada göz atıyorum bende buraya her yerini didik didik okuyamadım ama şöyle bi göz gezdirmeyle ufak tefek nacizane tavsiyelerim olucak
hepinizi öyle iyi anlıyorumki öncekle kendimde bizzat bu sorunu yaşamış biri olarak kendi yaşadıklarınız yetmezmiş gibi bi de aile ve cevre baskısıyla bebek isteği tavan yapıyor haliyle benimde böyle oldu buraya kadar itiraz edilicek bişi yok bende bir buçuk yıl vaji yaşadım ve gecen nisan sonunda vaji sorununu burda arkadasların yardımıyla atllattım Allahın izniyle tabi sonrasında bebeği nasıl tutturrum acaba bu ay oldumu test alıyım onuda deniyim bunu da yapayım bi kaç ay hep terddütle ve birazda stresli geçti hepsinde hayal kırıklıgı oluyordu daha sonra yendikden sonraki dördüncü ayımda tam bir ay reglim gecikti sebebinin bebege bağlı olmasını cok istiyordum tabiki saglık ocagında kontroller sonucu prolaktin hormonu yükselmiş ve bu yüzden regl olamamısım bu hormon cogu kez stres sebebiyle yükseliyormus ve artık bu kadar gecikmenin üzerine güzel haberi alamayınca salıverdim herbişeyi amaaan olursa olur modunda sadece dua ettim hiç acaba olurmu diye deneme yapmadım ve o ay gebe kaldım su an 7 aylık olmak üzere miniğim darısı hepinizin basına en uygun zamanda gelsin insallah cok fazla üzerine düşmeden akışına bırakırsanız bebişleriniz gelivericektir insallah faydalı tavsiyeler olmstur sizin için
[günaydın kızlar güzel haberler var mı ??
kelebek ve sevcihan hadi bugün güzel haberlerle gelinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?