Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

Hadi bakalım hayırlı olsun topiği açan güzel şubat sonu şenlendir sen de burayı şu 1 hafta kocişinle ilgilen sonra buranın tadını çıkartırız:64::64::64:

hayırlı olsunaaa geldim kıslar yokmu çay kahveeee bu ne biçim misafir ağırlamaaa buuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:62::62::62::62::62::62::62::62:

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yok kızlar burdayım yemek hazırlıyorum misafirler birazdan damlar he şöyle kızlar burda rahat rahat yumurtlama deneyimlerimizi paylaşırız bu ayda tuttursam bu yazdıklarıma gülerim inşallah bu site ve sizler bana çok ugurlu geldiniz kızlar o yüzden çok umutluyum hayırlısı olsun...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yok kızlar burdayım yemek hazırlıyorum misafirler birazdan damlar he şöyle kızlar burda rahat rahat yumurtlama deneyimlerimizi paylaşırız bu ayda tuttursam bu yazdıklarıma gülerim inşallah bu site ve sizler bana çok ugurlu geldiniz kızlar o yüzden çok umutluyum hayırlısı olsun...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hosbulduk sekerım. menude ne var bacım :32:

Yumurtlama deneyimlerimizi paylaşırız,tatlım..hamiş oluncada doğum,dr kontrolleri,yediğimiz,içtiğimiz yada drumuzun verdiği ilaçları falan paylaşırız...hepimizin bilmediği daha çok şey var...:70:

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
:emir_bebek:
3- Bahar07
:49:
Temmuz/2011
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 Erkek :49:
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011

13 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

tık tık ben geldim kimse yokmu ????

listemide aldım geldimmmm leynnnnn siz burda kambersiz düğünmü yapıyosunuz hiç delisiz konu olurmu hiiiiiiiii çok ayıpppp :66::66::66:
:66::66::66:

ne çayınız kahveniz ne kapıda karşılayanınız varrrr nerde benim kırmızı halımmmmm zaten bebişte yok karnımdaaaaaa :1::1::1::1: kocişte gelmediiiii ahhhhh ahhhhhh nedir benim bu çilemmmmm amaaannnnn sabahlar olmasınnnn :64::64::64::64:yımırtlaya yımırtlaya içimde yumurta sürüsü oluştu ama gelen bi misafir yok yımırtacıklarıma :92::92::92::74::74::74:ahada soyunup kocişi bekleyem bennnn 2011 sonuna daha çok var yawwww :16::16::16:

Back