Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kardeşlerim vajinismusu birlikte yendik bu mutlulugumuzu da birlikte paylaşalım ...![]()
Canım,yeni topiğimiz hayırlı olsun...![]()
hayırlı olsunaaa geldim kıslar yokmu çay kahveeee bu ne biçim misafir ağırlamaaa buuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yok kızlar burdayım yemek hazırlıyorum misafirler birazdan damlar he şöyle kızlar burda rahat rahat yumurtlama deneyimlerimizi paylaşırız bu ayda tuttursam bu yazdıklarıma gülerim inşallah bu site ve sizler bana çok ugurlu geldiniz kızlar o yüzden çok umutluyum hayırlısı olsun...![]()
nazlıcım nasılsın. durumun nasıl.
İyiyim,canım benim...Allaha şükür düzeldim ama hala yatıyoruz...Sen nasılsın?![]()
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yok kızlar burdayım yemek hazırlıyorum misafirler birazdan damlar he şöyle kızlar burda rahat rahat yumurtlama deneyimlerimizi paylaşırız bu ayda tuttursam bu yazdıklarıma gülerim inşallah bu site ve sizler bana çok ugurlu geldiniz kızlar o yüzden çok umutluyum hayırlısı olsun...![]()
nazlım nasılş gidio bebişimiz:)![]()