• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu sonunda yendimmm

luxvipdesing

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
11
4
1
27
Kizlar merhaba öncelikle size şunu söylemek gerekiyor bu dönemde en iyi yardımcınız partneriniz/eşiniz/sevgiliniz. Çünkü onun sabırlı olmasi lazim . Benim hikayem ise şu şekilde. Gerçekten uyarılan tahrik olan libidosu yüksek bir kadındım cinselliğe giden her adımda cok istekliydim ıslanıyordum tahrik oluyordum fakat iş tam ilişkiye girme anına gelince kollarım bacaklarım kasılır titrerdi ve popomu öyle bir kasardım ki taş gibi olurdum eşimi üstümden itiyor yeter tamam acıyor diyordum cunku gerçekten acıyordu basınç hissediyordum sanki orda betondan duvar var . Tabi sonra anın büyüsü kaçıyordu ve mutsuz bir şekilde uyuyorduk. Fakat eşim hicbir zaman beni suçlamadı araştırdık tedaviye gidelim dedik ama bu olmamalıydı yani ben eksik hissediyordum kendimi ona yetemiyor gibi . Ama yılmadık moralimizi bozmasına izin vermedik ve yavas yavas kendimi bırakmaya başladım. Her denememizde biraz daha rahat bırakıyordum. Tabi bu sırada kendimi telkin ediyordum beynimde hep düşünüyordum. Hadi kızım bak herkes yapıyor acımayacak, bak anne olmak istiyorsun, zevk alicaksin, bu aksam mutlu uyuyacaksın gibi gibi. Artik eski kasılmalarım kalmamıştı. Eşime içime girersen seni itsem bile çıkma sakin dedim. Ve dün akşam öncelike kayganlaştırıcı aldik bu cok önemli cunku siz ıslansanız bile o gereksiz korku sizin ıslaklarınızı götürüyor. Önce guzel bir ön sevişme yaptik eşim beni oral yolla biraz islatti. Benim altta onun ustte oldugu pozisyondaydik. Biraz kafam güzeldi buda vesile olmuş olabilir . Alkol içmedim farkli bir madde ictim eşimin kontrolü altında o içmedi. Böyle olsun istemezdim ama bedenimi rahat bırakmam lazımdı.... daha sonrasında hafif bir yanma hissettim. Eşim gülüyordu. Hemen ittim ve kalk tamam acıyor dedim kendimi kastım. Eşim hemen git e yapmayı bıraktı ama içimden çıkmadı beni öptü ve seni seviyorum başardık dedi . Benu telkin etti ve yavas yavas kendimi birak kasma dedi . Hâlâ içindeydi. Onun o güzel sozleri beni rahatlatti. Sonrasında devam etti. Ben diyorum ki beni kandırıyorsun şuan ilişkiye giriyor olamayız:D cunku kasilinca girmeden bile acıyordu.:D cok yavas git gel yapıyor tabi hic canımı yakmadı sadece biraz yandı oda sanki sey gibi kızlar çişinizi yaparken bazen yanar ya öyle bir sey yani acı falan yok :D sonra içimden çıktı ben hadi hadi tekrar diyorum inanmıyorum biraz daha kayganlaştırıcı sürdük hop bu sefer daha çabuk girdi :D ben kahkaha atıyorum o sırada ama nasıl mutluyum hic bekledigim gibi bir his degil:D minik 4 5 damla kan geldi :D lan bumu diyorum bizher ay bunun 1000 misli kanıyoruz kandan da korku yok yani:D sonuç olarak en sonunda ağladım baya mutluluktan. Şimdi 1 gün ara verdik biraz sızlıyor ama o mutluluktan hissetmiyorum bile:D yani size söyleyeceğim şu öncelikle acele etmeyin elbet olacak Herkes yapıyor sizde yapabilirsiniz ve siz cok güçlüsünüz bir sperme can verecek kadar güçlüsünüz kadınlar bunu unutmayın . Zamana bırakın bedeninizi keşfedin eşinizin bedenine kendinizi bırakmayı öğrenin . O sizin hayat arkadaşınız ve sizin canınızın yanmasını inanın istemez bir anda olmasını beklemeyin ve neden olmuyor olmuyor demeyin kendi kendinizi telkin edin beyninizin icinde :D hepinizi öpüyorum

Back