Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

cilekli_seker kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Kızlar ben de başardım, başardım , başardım, yaptım... tekrar tekrar söylüyorum çünkü inanamıyorum ben ve şu an ağlıyorummm 10 gün önce eş parmağı yaptım, deneyemeden regl oldum.. bugün yapmak istedim çünkü yarın sabah erkenden memlekete gideceğiz, bu gerçekten el öpme olacak( annem biliyordu ve hatta yapabilmem için 3 gün oruç tutmuştu)...nerden başlasam bilmiyorum anlatmaya... Öncelikle allah hepinizden razı olsun ve tüm vajilerde başarsın, her şey gönlünüze göre olsun.reglim bitince gusül abdesti aldım ve bir şey dürttü beni en son ramazanda namaz kılmıştım temmuzdaki düğün günüm gecesi gibi 2 rekat namaz kılıp dua ettim.kendim ve herkes için ama herkes tanıdığım tanımadığım herkes ( sizler için de ettim).önce kas gevşetici yuttum, emla sürdüm, kayganlaştırı ile önce serçe parmağımı soktum, bunda ilk başta birazcık zorlanıyorum, sonra işaret parmağım, eş parmağı ve ilk defa iki parmak eş parmağı, bunu ilk kez yaptım.. böyle anlatıyorum ama inanın ben yaptıysam herkes yapar.ben oraya dokunsa kaskatı kesilen deli gibi ağlayan biriydim. 6. ayımda başardım. bunları yaparken ıkınmayı vajiyi gevşetmeyi de yapıyorum tabi..pe. s denemesinde sanırım venüstencim sen söyemiştin eşimin üstüne ters oturdum yani sırtım dönük olarak ıkınarak önce başını aldım ve yavaş yavaş hepsini. eşim girdi bebeğim hepsi girdi diyor, ben görüyorum AMA İNANAMIYORUM.inanmak içim biraz yukarı çıkıyorum iniyorum giriyor çıkıyor inanamıyorum.. hiç acımıyor ve daha da kalın biir şeyi alabilecek kadar geniş. ağlıyorum tekrar tekrar soruyorum eşime doğru kadınım oldun benim oldun diyor..eşimin yüzünü gözlerinin ışıltısını görmek için tekrar girmek istiyorum bu sefer yüzüm ona dönük olarak, çok daha kolay giriyor eşim içimde yavaşça gidiyor geliyor ama ben inanmıyorum hala ağlıyorum bu arada hiiç acı yok, çok rahat..eşim içimden çıkmadan beni yavaşça kaldırdı. aynaya doğru yürüdü bak içindeyim dedi, yatak ucuna yatırdı gitti geldi, yatağa yatırdı bu sefer üst pzisyonda gitti geldi ama yavaşça, dakikalarca içimde kaldı hiç çıkmasını istemedim buna inanmak istedim . 4 pozisonda yaptım ben inanamıyorum, en sonunda mutlulukla içime boşaldı.. bu muydu benim en büyük derdim bu kadar kolay mıydı bu göz yaşları hep mutluluktan.. ben artık küçük bir kız çocuğu değilim bir kadınım aşkımın kadını..ben hala ağlıyorum bu arada...temmuzda yapamadık ama tesadüf az önce aklıma geldi bugün bizim 1. nikah yıldönümümüz.6 aylık evliyim ama 11 aydır aynı evdeyiz eş durmuyla yanına atandım, düğün gecemize ise sakladım kendimi ve eşim beklemişti.....şu an vaji parmak egzersizi yaptığımdaki kadar hafif zonkluyor sadece..ama bu da çok güzel bir duygu. kırmızı gelmedi benden genişletmişim.. hepinizi çook seviyorum allah yuvanızda eşimnizle çook mutlu etsin sizi canım arkadaşlarım benim.. ben de bir halayla kapatayım, hem ağlarım hem halay çekerim

16450 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

canım ben zaten yarısına kadar alıyordum ama yavaş yavaş ilerlediğimiz için ereksiyon kaybı yaşanıyordu ve ilerlemiyorduk.dün aslında bi akrabamız vefat etmişti bütün gün cenaze mevlüt falan derken pek keyfimiz yoktu ama yine de bi deneyelim dedik haftaiçi gelen giden olunca deneyemiyoruz çünkü.olmuycakmış düşüncesiyle başladık hatta ilk pe..si aldığımda bitürlü ilerlemedi ben de kendimi kastığımı düşündüm birkaç kere denedik denedik olmadı.sonra yavaş yavaş açılmaya başladı vaji sanırım biraz daha ilerledi.pe..si soktukça ne kadar ilerletebilirsem ilerlettik olmayınca çıkardık tekrar denedik falan deneye deneye vaji açıldı iyice.sonra bi baktım oluvermiş farklı bişey yapmadık önceki denemelerimize göre.arkadaşlar hep derdi ya hiç beklemediğiniz bir anda olucak diye gerçekten öyle oldu.bi de kayganlaştırıcıyı biraz fazla sürmüştük bu sefer daha rahat oldu.yatak ucu ve benim üstte olduğum pozisyonlarda denedik ama ilk hepsini alışım üstte olduğum pozisyondaydı.ben üstteyken eşim popomdan çekince daha rahat oldu.yatak ucundada ben eşimin belimden çekince rahat oldu.biz hep koltukta yapardık ben olduğuna inanmayınca yatağa geçtik bu sefer orda da oldu.olmuycağı düşünesiyle başlayınca insanda tedirginlik de olmuyor sanırım o yüzden daha rahat oldu.pek yardımcı olamadım klasik şeyler yazdıklarım ama farklı bişey yapmadığımız için kendiliğinden oldu.bi de hiç acının olmaması beni şaşırttı açıkçası meğer ne kadar kolay bişeymiş insan yaşayınca anlıyor.inşallah tez zamanda sen de başarırsın hele ki pe..s denemesi yapıyorsanız işin gerçekten çok kolay.allah herkesi kurtarsın bu dertten inşallah

nazli1982 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Vajina çok esnek ve bir çok işleve sahip bir şekilde tasarlanmıştır..Aynı boşluktan adet yaşanır,tampon ve erkeğin p...i girer ve bebek yine bu girişten doğar..Vajina girişi kapalı gibi durur,bunun iki nedeni vardır...Birincisi bu açıklıktan içeriye mikrop ve zararlı maddelerin girmemesi,ikincisi ise p... girişi sırasında vajinanın bunu hissedebilmesidir..Çünkü erkekler ve kadınlar bu giriş sırasında hissedilen sürtünmeden haz alırlar...hatta kadınlar bu his sayesinde ruhsal tatmin elde ederler..Ayrıca bir kadın cinsel olarak uyarıldığında,vajina otomatik olarak genişler,uzar ve ıslanır..Bu durum bedeninizin p... girişine kendine hazırlaması sürecidir..

smpati85 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

bakın gız llar benım kı de yarısına kadar gırdı cok panıkledım kasıldım ama cıkmasını ıstemedım esıme dur bekle ddeedım bıraz bekledı nefes alıp verdım oda bacaklarıma masaj yapa yapa gırdı sora cuuuuuuuuuukkkkkkkk oldu

Alıntı VENUSTEN kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bana doktorum ve buradaki arkadaşlar üst posizyonu önerdiler bende hep denemeleri o şekilde yaptım ama ilerleyemedim çünkü eşimle benim suratımdaki tedirginliği gördükçe ilerleyemedim sonra dedim böyle olmuyor ters oturdum üstte...ilk zamanlar aynen sizler gibi uğraşıyordum ilerlemiyodu kafayı yiyordum olmuyor diye ve eşim şöyle yap böyle yap desede ben yaptığımı sanıyordum ama yapmıyordum en sonunda durdum ne zamanki hep takıldığım yere geldim orada durdum nefes aldım sakinleştim hem eşler ters olunca daha rahat görüyor bizim yukarda ne haltlar karıştırdığımızı hani küçük çocuklar bi şeyi tamir etmeye çalışır siz gösterirsiniz yaa böyle yap bak oluyor diye onlarda dinlemez yine kendi bildiklerini okurlar sonrada olmayınca açarlar ağızlarını yumarlar gözlerini ağlarlar bizde öyleyiz malesef vajililer neyse konumuza dönelim orada bekledim p...si çıkarmadım yanma değilde geriliyo sanki içim sonra farkettimki vakum gibi içe çekiyo onu vaji eşim popomdan tutup açıyı ayarladı ben inanamadım tabi mümkün değil diyodum olamaz diyodum eşim oldu dedikçe ben inanamadım sonra tekrar yaptık yine oldu nasıl olur diyorum takılma falan hiç bişey olmuyor yeterki açıyı ayarlayın kızlar....sonra eşiniz sizi alnınızdan öpecek ağlasanızmı gülsenizmi bilemeyeceksiniz leyla gibi dolanacaksınız ortada ve hiç farketmeden yaşlar süzülecek gözlerinizden bu muydu diyeceksiniz....

kızlarr ltfn yardım bende 3 yıllık evliyim ve vajinusmusum...yapılanları okudum ve parmak egzersizine bende başlıcam...artık anne olmak istyrm sadece

pandoo kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"Vajinismus, kadın veya erkeğin genital organların anatomik yapısından ilişkisiz bir şekilde ortaya çıkar. Doğru evlilik kararının insanın kendini kasmasıyla hiç alakası ve ilgisi yoktur. �Başkasıyla evlenseydim yine olur muydu?� sorusu kadar �vajinam çok küçük, çok dar, bu yüzden cinsel ilişkiye giremiyorum� düşüncesi de çok yanlıştır. Çünkü vajina oldukça esnek bir yapıdadır. Cinsel uyarımla birlikte genişler ve uzar. Hatta doğumda bir çocuğun başını çıkaracak kadar genişleyebilir.

�Kızlık zarım benim için bir problem mi?� sorusu çok can alıcıdır. Genellikle erkekler penis boylarına, kadınlar ise kızlık zarlarına abartılı bir önem verirler ve sorun yaşarlar. Cinsel birleşme yaşayamayan bir kadının kızlık zarı ile ilgili bir problem olduğunu düşünmesi çok sık karşılaşılan bir durumdur. Maalesef bazı doktorlar vajinismus hastalarında kızlık zarının alınmasına ilişkin ameliyat kararı verebiliyorlar. Hatta kadınlar da bu ameliyatın bu problemi çözebileceğine inanıyorlar. Ama bu durum, vajinismus için bir çözüm olmamaktadır, olamaz. Çünkü kızlık zarının hiçbir önemi yoktur, dünyada sadece atlarda ve insanlarda vardır. Ama atlarda vajinismus görülmemektedir. Acaba neden? Çünkü kızlık zarlarına abartılı önem vermezler. İşin espirisini bir tarafa bırakırsak; kızlık zarının cinsel ilişkiye bir engeli yoktur."

kızlarr ltfn yardım bende 3 yıllık evliyim ve vajinusmusum...yapılanları okudum ve parmak egzersizine bende başlıcam...artık anne olmak istyrm sadece

canım vajinismus nedir tecrube ve deneyimlerimizle yenelim topiğine gel yardımcı olalım cnm

cilekli_seker kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar sizde ne gelişmeler var takip edemiyorum bu aralar çok yoğunum.bugün akşam memleketten evimize geldim birazdan da otobüsle istanbula gideceğiz.2. denememde yine korktum emla kayganlaştırıcı kullanarak serçe parmağımı soktum tabi yine biraz zorlandım hep serçe parmak biraz oyalıyor beni.sonra işaret parmağımı ve eş parmağından sonra. pe..s e geçtik. aynı korkuları yaşıyordum başaramayacakmışım gibi. ayna tutup baktığımda çok fark görmemek de biraz hayal kırıklığına uğratmıştı beni. ama 1. den daha kolay oldu. yine önce eşimin üstüne ters oturarak yaptım ve iyice girdikten sonra eşimin üstüne düz oturdum öylede girdi. eşim çıkmadan kaldırdı ve ben alt pozisyonda oldum.. ilk ben alttayken girmeye kalksa korkarım.. eşim gidip geldi içime boşaldı.. çıkarken pe..niste kırmızı gördüm . vajinama baktım yine kırmızı gördüm hiç acımadı 1. den çok daha kolaydı ama ilkinde gelmeyen kırmızı şimdi geldi. kırmızı gelmese de bizim için önemli değildi ama annemin işlediği beze sürdüm ve kırmızılı bezi( 1 damla filandır) izledim daha bir mutlu oldum bir kere daha yaptığıma inandım. buraya 5 gün hiç giremeyebilirim . hepinizi çok seviyorum

Vajinismus gibi tamamen psikolojik nedenlerle cinsel ilişki sıkıntısı çeken insanların, bir o kadar rahat cinsel hayatlarını ortaya dökmeleri, tanımadıkları insanlara bunu bu kadar rahat anlatabilmeleri hakikaten çok ilginç. Dört duvar arasını içinizi dökercesine anlatın, eşinizle özelinizi yaşamayı başaramayın.
Bu hastalığı küçümsememekle birlikte, bu kadar açıksözlülüğü de sizin kişisel tatmininiz olarak değerlendirmekten öteye gidemiyorum.
Hepinize başarılar arkadaşlar, 2 leyin, 3 leyin, 4 leyin. Hem eşinizle rahatlayın hem de kendinizi rahatlatın. Böyle yazdım diye de kızmayın, siz benden daha aleni yazıyorsunuz. :))))

arkadaşlar 4000. sayfaya kadar olan yerleri kopyalamaya çalıştım ve fırsat buldukça başarı öykülerini kopyalıycam. sizde benim gözden kaçırdıklarım varsa kopyalayın çünkü ben 10 -15 syf atlayarak gidiyorum. ben vajiyi yendim hatta artık çok kolaylaştı. ama bu süreçe gelene kadar çok çektim sırf başka arkadaşlar çekmesin die yardımcı olmaya çalışıyorum.çünkü çaresizliği en yoğun yaşadığım bu dönemde bu başarı öyküleri motive etmişti beni. lütfen arkadaşlar sizde gördüğünüz öyküleri ekleyin ki tüm arkadaşlar vajinin yenilemeyen bir canavar olduğunu düşünmesin.

Vajinismus gibi tamamen psikolojik nedenlerle cinsel ilişki sıkıntısı çeken insanların, bir o kadar rahat cinsel hayatlarını ortaya dökmeleri, tanımadıkları insanlara bunu bu kadar rahat anlatabilmeleri hakikaten çok ilginç. Dört duvar arasını içinizi dökercesine anlatın, eşinizle özelinizi yaşamayı başaramayın.
Bu hastalığı küçümsememekle birlikte, bu kadar açıksözlülüğü de sizin kişisel tatmininiz olarak değerlendirmekten öteye gidemiyorum.
Hepinize başarılar arkadaşlar, 2 leyin, 3 leyin, 4 leyin. Hem eşinizle rahatlayın hem de kendinizi rahatlatın. Böyle yazdım diye de kızmayın, siz benden daha aleni yazıyorsunuz. :))))

kimsin nesin bilmiyorum ama çeken bilir sadece. kimse birbirinin özeline meraklı değil. ama çaresiz kalınca insanlar medet arıyor. ve bu sorunu yenmk için kimsenin milyarlar dökecek durumu yok rahatsızsanız girmeyin buraya. bizde zamanımızı burada harcamaya meraklı değiliz ama bu sayfalar sayesinde bu sokıntıdan kurtulan arkadaşlarımız var. sapıkça duygularla anlatmıyor kimse özelini sadece o karanlığın içinden çıkmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. neyse saçma sapan birisin belki de hadi git işine...

burada kimse özelini yazmaya meraklı değil ama buradaki insanlar birbirlerine her aşamada yardımcı olan insanlar. başarı hikayelerini okuyup cesaret alan bir sürü insan var. başarı hikayelerini okudukça bu işin ne kadar basit olabileceğine insanların inancı dahada artıyor. böyle bi sıkıntıyı yaşayamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın ama öncelikle ne oldum değil ne olucam de.... insanları yargılamaktan önce bir kere daha düşünnnn

kimsin nesin bilmiyorum ama çeken bilir sadece. kimse birbirinin özeline meraklı değil. ama çaresiz kalınca insanlar medet arıyor. ve bu sorunu yenmk için kimsenin milyarlar dökecek durumu yok rahatsızsanız girmeyin buraya. bizde zamanımızı burada harcamaya meraklı değiliz ama bu sayfalar sayesinde bu sokıntıdan kurtulan arkadaşlarımız var. sapıkça duygularla anlatmıyor kimse özelini sadece o karanlığın içinden çıkmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz. neyse saçma sapan birisin belki de hadi git işine...

Vajinismus problemini dikkate aldığımı yazımda belirtmiştim, dikkatinizden kaçtı herhalde. Saçma sapan biri olmadığımı ve konunun uzmanı olacak nitelikte birikime sahip olduğumu belirtirsem bakış açınız ne olur onu merak ediyorum. Rahatsızsan girmeyin buraya gibi bir ifade kullanmışsınız, forum gerçekten bilimsel yaklaşımlarda bulunuyormu diye merak ettiğim için inceledim. Doktorların tavsiyeleri ve egzersiz paylaşımlarında mutlak fayda sağlayacağınız kesin. Buraya kadar sizinle hemfikir olduğumu belirtmek isterim. Kişisel paylaşımlar ve fayda sağlama psikolojisi açısından gayet normal. Benim yorumum bilimsel yaklaşım ve egzersizlerin aşılıp konunun kişilerin cinsel tecrübelerine geldiğinde takdir edersiniz ki bu vajinismus olayının dışında kalır. Bu kişilerin kendi fizyolojileri, psikolojileri ve partnerleri ile birebir yaklaşımları ile ilgilidir. Yani olay Vajinimus tedavi ve yöntemlerini aşıp, kişilerin vajinismusu hangi cinsel pozisyonlarla ve kaç kere cinsel ilişkide bulunmuş olduklarıyla ilşikilendirmeleri şeklindedir. Benim yazım tamamen bununla alakalıdır. Çünkü bu problemi yaşayan insanların cinsel hayatlarını paylaşım noktaları doktorları ve aile bireyleri ile sınırlı kalmaktadır. Sapıklık olayına gelince, bu insanların hangi ruh halinde bunu yazdıklarını bilmemekle birlikte; bu tür paylaşımların normal olmadığı, bireyin bu konu ile ilgili de destek alması gerektiği bilinmektedir.
Ben ne kadar saçma sapan biriysem, bu forumda yazılan cinsel deneyimler de o kadar yardımcı oluyordur. Sizlerin yardımcı olduğunu iddia ettiğiniz yazılar farkında olmadan birilerinin hüsranı da olabilir. Bu da başka bir bakış açısı.
Saygılarımla,

burada kimse özelini yazmaya meraklı değil ama buradaki insanlar birbirlerine her aşamada yardımcı olan insanlar. başarı hikayelerini okuyup cesaret alan bir sürü insan var. başarı hikayelerini okudukça bu işin ne kadar basit olabileceğine insanların inancı dahada artıyor. böyle bi sıkıntıyı yaşayamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın ama öncelikle ne oldum değil ne olucam de.... insanları yargılamaktan önce bir kere daha düşünnnn

Konu ile ilgili cevabımı yazdım, umarım okursun, saygılarla.

Konu ile ilgili cevabımı yazdım, umarım okursun, saygılarla.

gazel81 kullanıcısından alıntı
Vajinismus problemini dikkate aldığımı yazımda belirtmiştim, dikkatinizden kaçtı herhalde. Saçma sapan biri olmadığımı ve konunun uzmanı olacak nitelikte birikime sahip olduğumu belirtirsem bakış açınız ne olur onu merak ediyorum. Rahatsızsan girmeyin buraya gibi bir ifade kullanmışsınız, forum gerçekten bilimsel yaklaşımlarda bulunuyormu diye merak ettiğim için inceledim. doktorların tavsiyeleri ve egzersiz paylaşımlarında mutlak fayda sağlayacağınız kesin. Buraya kadar sizinle hemfikir olduğumu belirtmek isterim. Kişisel paylaşımlar ve fayda sağlama psikolojisi açısından gayet normal. Benim yorumum bilimsel yaklaşım ve egzersizlerin aşılıp konunun kişilerin cinsel tecrübelerine geldiğinde takdir edersiniz ki bu vajinismus olayının dışında kalır. Bu kişilerin kendi fizyolojileri, psikolojileri ve partnerleri ile birebir yaklaşımları ile ilgilidir. Yani olay Vajinimus tedavi ve yöntemlerini aşıp, kişilerin vajinismusu hangi cinsel pozisyonlarla ve kaç kere cinsel ilişkide bulunmuş olduklarıyla ilşikilendirmeleri şeklindedir. Benim yazım tamamen bununla alakalıdır. Çünkü bu problemi yaşayan insanların cinsel hayatlarını paylaşım noktaları doktorları ve aile bireyleri ile sınırlı kalmaktadır. Sapıklık olayına gelince, bu insanların hangi ruh halinde bunu yazdıklarını bilmemekle birlikte; bu tür paylaşımların normal olmadığı, bireyin bu konu ile ilgili de destek alması gerektiği bilinmektedir.
Ben ne kadar saçma sapan biriysem, bu forumda yazılan cinsel deneyimler de o kadar yardımcı oluyordur. Sizlerin yardımcı olduğunu iddia ettiğiniz yazılar farkında olmadan birilerinin hüsranı da olabilir. Bu da başka bir bakış açısı.
Saygılarımla,

arkadaşlar 4000. sayfaya kadar olan yerleri kopyalamaya çalıştım ve fırsat buldukça başarı öykülerini kopyalıycam. sizde benim gözden kaçırdıklarım varsa kopyalayın çünkü ben 10 -15 syf atlayarak gidiyorum. ben vajiyi yendim hatta artık çok kolaylaştı. ama bu süreçe gelene kadar çok çektim sırf başka arkadaşlar çekmesin die yardımcı olmaya çalışıyorum.çünkü çaresizliği en yoğun yaşadığım bu dönemde bu başarı öyküleri motive etmişti beni. lütfen arkadaşlar sizde gördüğünüz öyküleri ekleyin ki tüm arkadaşlar vajinin yenilemeyen bir canavar olduğunu düşünmesin.

cok tesekkurler canım yendiğin halde bızlere destek ıcın canla başla uğrasıyorsun
sayın ozi sızede bır ıkı cıft lafım var
sız bu ılletı cektınızmı ? evlılıgınız sallandımı hıc bu yuzden ?
ıntıharı dusunucek yada eşinizi boşucak raddeye geldınızmı ?
boynu bukuk hep ezık bu gece ne olcak korkusu yasayıp 5 yıl gecırdınızmı ?
evet cok acık secık yazılıyor bazı seyler ama kımse bunu zevk ıcın yazmıyor
lutfen bılmediğiniz hissetmedıgınız yasamadıgınız bır rahatsızlık hakkında
bılıp bılmeden atıp tutmayın faydanız yoksa zararınızda olmasın
hosunuza gıtmıyormu bakmayın okumayın sız bunu yazınca ne oldu herkes
aa ozı boyle dedı hadı susalımmı dıcek lutfen bu topıkte polemık yapmıyalım
bana cevap yazmayınız lutfen kk da bızımkınden daha kapalı sevıyelı topıklerde sıze ıyı vakıt gecırmeler..

Son düzenleme:
cok tesekkurler canım yendiğin halde bızlere destek ıcın canla başla uğrasıyorsun
bana cevap yazmayınız lutfen kk da bızımkınden daha kapalı sevıyelı topıklerde sıze ıyı vakıt gecırmeler..

Hakikaten İLGİNÇ siniz diyerek sizi biraz da kışkırtmış olacağım ama öylesiniz. Yazılanları önyargısız olarak mantık süzgecinden geçiriniz lütfen. Gittiğiniz doktorlar aynı rahatsızlığı yaşayan insanlar mı? Onlara sordunuz mu? Benim yazım sonrası bana bu şekilde yaklaşımda bulunmanız çok ilginç. Önyargıdan başka bir şey değil. Farklı fizyolojik ve anatomik yapıya sahip insanlar aynı pozisyondan aynı başarı ve hazzı alabilir mi?Soru açık ve net. Cevabı verebiliyorsanız önyargısız ve mantık çerçevesinde verin. Aklın yolu birdir arkadaşlar. Saygılarımla;

canım bu acıyı yaşayanlar bizlerizzz.anlamayanlara bişeylerin çabasını verme..

X