canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için . bende önce nefes sonra parmak en son mum egzersizi yaptım .ilk denediğimiz gün yarısını aldım bugun hiç girmedi ağrıdığı için kastım sanırım kendimi ama inancımı kaybetmiyorum inşallah en kısa zamanda bende yeneceğim :) bu arada benim kızlık zarım da kalınmış etliymiş belki de ondan acım oluodur[/Q
İnancını sakın kaybetme canım, olmayacak birşey değil. Kızlık zarının kalın olması hakkında bir bilgim yok
Gittiği yere kadar ilerleyin, zorlamayın, zorlayıp da sizin için kötü bir deneyim olmasın. Sen olabildiğince gevşemeye çalış, yapacağına inandır kendini. Canım bir de birşey söylicem, jinekologa göründün sanırım. Doktor tedavi ettiğinde bir septumum olduğunu söyledi, septum da vajinayı ikiye bölen esnek ince bir yapıymış. Parmak egzersizleri yaparken kendim de hissediyordum, elime esnek ince ip gibi birşey geliyordu. O da ilişkiye engel sanırım. Ufak basit bir operasyonla aldılar. Bilgin olsun diye yazıyorum. Kafana takılan birşey olursa tekrar sorabilirsin. Şans seninle olsun :)