- 16 Mayıs 2017
- 135
- 57
Canım ben 8.5 aylık evliyim. İlk yaklaşık 3 ay bu sorunu yaşayan biri olarak yazıyorum. parmak egzersizi yaparsan belki oraya bir şeyin girdiği hissi seni rahatlatır. Ama parmakla yapsan bile ilişki sırasında yeniden hayal kırıklığına uğrayan çok oluyor çünkü aynı şey değil. Öncelikle ilişkiden önce kendine güven herkesin yaptığı gibi kendininde yapabileceğine inan ve ucunda ölüm olacağını bilsem yapacam diye kendini şartla ki emin ol kimse ölmüyor. Ben öyle yapmıştım. İlişki sırasında kontrol sende olması açısından ilk denemede senin üstte olmanı tavsiye ederim. Ikınırmış gibi yaptığında orda bir şeyin açıldığını hissediceksin istersen ayna ile baktığında bile görünüyor. Çok azcık bile girse çıkmasına asla izin verme derin nefes al bekle. Sonra yeniden kaldığı yerden ıkın milim milim ilerle gerekirse. Bi nokta var orda duvar varmış gibi hissediceksin tekrar kendini topla nefesini al kendini aşağı doğru it bu sırada eşinde girmesi için minik minik ittirebilir. Tamamı girdiğinde kendine güvenin gelecek ve git gel yapacaksın. Ben bu şekilde bu vajinismus sorunumu yendim tamamen kendine inanmaktan geçiyor. Çünkü ben evliliğimin 15.günü doktora gittim bana sakinleştirici kas gevşetici ve vajinayı uyuşturan krem verdi kullandım ama hiç işe yaramadı. Ne zaman kendime inandım o zaman oldu. Ve o cehennem gibi günlerden kurtuldum eşim destek olsa bile gerçekten çok kötü günlerdi şimdi yeni hamileyim. Allahım sanada nasip eder inşallah.
cok tesekkur ederım yardımların ıcın .. yenı evlendıgım zamanlar denemek ıcın daha cesaretlıydım sımdı ıse nerdeyse 6 aydır denemedık bıle . denedıgım zamanlar bırazcık gırdıgını hıssettgmde ıcerde duvar gbıı bıseye carpıyoo vede buda cok canımı acıtıyoduu aglamaya basladıgımda esım ban akıyamayıp bırakmak zorunda kalıyordu ..bu acıma duygusu bende korku yarattı ve uzunsuredır yaklasamadım gene. artık halıma hem kızar hem acır oldum . tuhaf bır hava sezıodum evde ılıskıyı dusununce dunyada sankı bı tek benım basıma gelmıs gıbı mutsuzluga burunuyodum . artık korkumu yenmek ıstıyorum .. ılıskıden kacmak ıcın pıskolojık olrak ısten eve gıder gıtmez uyku ve uyusukluk basıyodu ( kacıs pıskolojııs) adet donemınden sonra tavsıyelerını dınlıcem ve burdakı tumdıger arkadaslar gıbı bende sonunda basardım demek ıstıyorum .. yanlız parmak olayını dusunurken bıle vajınamın kasıldgıını garıp bı hıs hıssedıyorum one bunu atlatamam gerek sanırım .. jınekolog muaynelerdede cunku cok canm acımıstı