Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl dedimSavasmayarak.
nasıl işteBende vajinismusdum yendim 3 aylıkkenşuan 1 yıllık evliyim.
Ilk başta bi terapiste gittim işte bana anlattı sora egzersizler verdi parmak egzerleri öncelik kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak yaptık öyle yavaş yavaş penis aşamasına geçtim onuda fazla kendimi zorlamadan yaptım ilişki esnasında nefes ve ıkınma egzersizi bol bol yaptım bana faydası oldunasıl işte
Ilk başta bi terapiste gittim işte bana anlattı sora egzersizler verdi parmak egzerleri öncelik kendi parmaklarimla yaptım sonra eşli olarak yaptık öyle yavaş yavaş penis aşamasına geçtim onuda fazla kendimi zorlamadan yaptım ilişki esnasında nefes ve ıkınma egzersizi bol bol yaptım bana faydası oldu
Normal bende de oluyodu jel kullaniyo musunuz penis aşamasındanMerhaba, bende parmak egzersizlerini tamamladım fakat penise gelince asırı yanma oldu. Normal midir parmakla hiç zorlanmadan 2 günde bütün aşamaları tamamladım penis olmuyor bana akıl verir misiniz.
Normal bende de oluyodu jel kullaniyo musunuz penis aşamasından
Olumsuz bise olmaz sadece gecikir. Her gün denemeye çalışın bol kullanın jeli de. Ve iliski esnasında siz bol bol nefes alın ve ıkınma egzersizi yapın eşinizi siz yönlendirinEvet kullandık jeli de, biz cok sık denemiyoruz acaba olumsuz bir etkisi olur mu
Bende vajinismus yaşadım doktor şart canım hangi şehirde yasıyorsun? İstanbuldaysan önerebilirim bir yer sana13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.
Nerde başlıyorsun canım tedaviye? Bende yendim tedaviyle aynı doktor mu acabaBen ne yaptıysam kendim yenemedim 10 aylık evliyimPazartesi günü vajinismus tedavisine başlıyorum inşallah ailemden yardım aldım altınlarımı sattım bu tedavi için 12 lirayı koydum cebime yaşamayan bilemez bu illeti kimse,hiç kimse yaşamasın bunu
Ankara'da Reyyan hanıma geldim canım Reyyan Özcan Temizkan yani.Saat 1de görüşmeyi yapacağız çok heyecanlıyımNerde başlıyorsun canım tedaviye? Bende yendim tedaviyle aynı doktor mu acaba
Kliniğin adı ne acaba? İnşallah güzel geçer canımAnkara'da Reyyan hanıma geldim canım Reyyan Özcan Temizkan yani.Saat 1de görüşmeyi yapacağız çok heyecanlıyım
Hekim Center diye bir plazanın içinde kendi muayenehanesi var oraya geldim.Ankara Çankaya'daKliniğin adı ne acaba? İnşallah güzel geçer canım
İnşallah memnun kalırsın. Hera klinik çok iyidir bu konuda bende gittim orayaHekim Center diye bir plazanın içinde kendi muayenehanesi var oraya geldim.Ankara Çankaya'da
O kabusu bende yaşadım13 aylık evliyim vajinismusu nasıl yenerim. lütfen yardım edin.