- 25 Temmuz 2012
- 2.474
- 24
merhabalar.birkaç gündür yazılanları takip ediyordum,sonunda üye oldum.Öncelikle 'smob'a çok teşekkür ediyorum böyle bir konu açarak yardımcı olduğu için:)Bu reçeteyle ilgili birkaç yazı daha okumustum fakat uygulama konusunda kararsızdım.birilerinde işe yaradığını görmek biraz olsun rahatlattı açıkçası.Birkaç arkadaşımız farklı fikirde düşüncelerini belirtmiş saygı duyuyorum.fakat tedaviyi muayenehanede gerceklestırebılme secenegını sunan doktorlar da var doğrudur bu bir tercih meselesidir tabiiki de.
Bana gelince:)2,5 aylık evliyim ve malum konudan ben de muzdaribim maalesef herhangibir doktora gitmedim ama sonuç olarak ilişkiye girememe problemini yaşıyorum.Kegel egzersizleri bana biraz itici geliyor.bu yüzden birkaç denemede o bölgeyi uyuşturarak acı şiddetimi azaltıp kendımı daha rahat hissedeceğimi düşünüyorum.Bunu kesinlikle denemek istiyorum fakat benim aklımı kurcalayan bu anestezik sprey ve merhem bırlıkte kullanılacagından herhangi bir yan etkisi yanma vs... olur mu?Deneyen arkadaşlardan bilgilendiren olursa sevinirim...
Bana gelince:)2,5 aylık evliyim ve malum konudan ben de muzdaribim maalesef herhangibir doktora gitmedim ama sonuç olarak ilişkiye girememe problemini yaşıyorum.Kegel egzersizleri bana biraz itici geliyor.bu yüzden birkaç denemede o bölgeyi uyuşturarak acı şiddetimi azaltıp kendımı daha rahat hissedeceğimi düşünüyorum.Bunu kesinlikle denemek istiyorum fakat benim aklımı kurcalayan bu anestezik sprey ve merhem bırlıkte kullanılacagından herhangi bir yan etkisi yanma vs... olur mu?Deneyen arkadaşlardan bilgilendiren olursa sevinirim...