Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Bana kulandin her ilacin markasinida yazabilirmisin yarin insallah bende ilaclari alip denicem allah senden razi olsun, ilk defa 10 aydir sorumuma biri cevap verdi 😞😞 ailemden hic kimseye diyemedim: tanimadim hic gormedim biri yani sen bana yardim ediyosun seviniyorumm tabii birde ben fransadan gelin geldim turkiyeye anlican kimsem yook zaten ve hic bisey bilmiyorum burda ilaclardanda hic bilgim yok

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Ustune cikmak buyuk bir cesarett neden alta kalmayi tercih etmedin? Ozel soruyorum kusura bakma yani uste kalmak daha cok aci verir gibime geliyor hayranim sana ve cesaretine.

Bnde senin gbi dusunyrdum canim Esim ustteydi ilk ama yapamdm hemen ani bi kararla üste cikmak istedim çünkü uygulamada böle yazyurdu kontrol bendeydia acirsa kendimi geri cekeçekerim dedim...ve nazil girdgni bile anlamadm emin ol

Uygulamada oyle yaziyor dedin ya nerde yaziyordu ? Yani sen doctorun tavsiyesi ilemi aldin yaptin yoksa burda benim gibi snob diye bir kizin yazdiklarina goremi yapiyosun? Bana detayli anlatirmisin acik acik?

Bana kulandin her ilacin markasinida yazabilirmisin yarin insallah bende ilaclari alip denicem allah senden razi olsun, ilk defa 10 aydir sorumuma biri cevap verdi 😞😞 ailemden hic kimseye diyemedim: tanimadim hic gormedim biri yani sen bana yardim ediyosun seviniyorumm tabii birde ben fransadan gelin geldim turkiyeye anlican kimsem yook zaten ve hic bisey bilmiyorum burda ilaclardanda hic bilgim yok

Ayni şeyleri bnde yasadm canim çok zor bi durum seni anlyrumm..ne demk inş bi faydasi olr BN sana ilaclri yazym eşine ver esin alir.. Ayni marka yksa ilclarn bnzerlerni veryrlar ayni işlevi goruyr

Tesekkur ederimmm sana cook tesekur ediyorum kac aydir cekiyordun vaginusmusu?

Uygulamada oyle yaziyor dedin ya nerde yaziyordu ? Yani sen doctorun tavsiyesi ilemi aldin yaptin yoksa burda benim gibi snob diye bir kizin yazdiklarina goremi yapiyosun? Bana detayli anlatirmisin acik acik?

Evet canim smob arkadsin dediklerini harfi harfine uyguladm....ilaclrn bi ikisinin aynisindan bulamdm bi benzerlerini aldm ..

Tesekkur ederimmm sana cook tesekur ediyorum kac aydir cekiyordun vaginusmusu?

Ne demek canim benim inş yenersinn...

Insallllahhhh senin yardiminla insallah baSaracagim

Insallllahhhh senin yardiminla insallah baSaracagim

İnş canim haberlerini beklyrumm...bi de fatossotof diye bi arkadasmz da yazmis bi benzerini obada bak ikisi de ayni ama oku yaz ikisini de..BN hc doktora gtmedim bu uygulamaya basaramsaydm gidcektm ama sukr basardim..ve sende başarmak istyrsun bu ilk adim bnce..

tmm okuyacagim onda varmi ilaclarin adi? Evet ilk adimim bu olucak insallah basaracagim cunku esim gitmem gitmem diyoor yani bu ilk ve son adimim

tmm okuyacagim onda varmi ilaclarin adi? Evet ilk adimim bu olucak insallah basaracagim cunku esim gitmem gitmem diyoor yani bu ilk ve son adimim

Evet canim var yazmislar saolsnlar...biraz esin ugrasck bulmak için ama emin ol değecek aynisno bulamazsa bi benzerno alsn hic skinti olmyr....BN devamlı sana yardım için burada olcm canimm skma canini...olck emin ol..

Caaniiiimmmm beniiiimmmmmmm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

:)))sakin pes etme Allah yardimcn olsunnn heberlerni beklyrumm...

Naslsn canimm iyi msn

Selam
Canimm iyimm sen naSilsin

Bnde iyiymm canim aklm sendydi nasıl gddyr..ilaclari buldnz mu

Nerden aklina geldim 😊😊
Denedinmi diye soracaksan yok daha denemedim kendimi hazir hissettimde yapacagim ya benim en cooook takildim yer ayip olucak biraz ama o vagina girisii cook kücükkkk nasil girer diyerek korkuyorumm kendimi kasiyorumm eger buyuk genis olsa belki bu kadar korkmazdim bu sorumuda bana aydinlatirmisin gecen sormak istedim cok utandim :KK43:

Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu sitenin çok eski üyesiyim. Şimdiye kadar bu konuda hem çekindiğimden hem de tanınmak istemediğimden paylaşım yapmadım. Ama bu konuda benim Haydar Dümen Hoca ile yaşadığım gerçekleri yazmak istiyorum.

Evlilikten çok korkardım. Aslında evlilikten değil de ilk geceden, korktuğumda başıma gelmiş olmalı ki.....

Neyse, uzun lafın kısası bende vajinismus oldum. Bu hastalığı nasıl yenerim diye hep araştırdım. Kimselere anlatamadım değil, elbete anlattım. O kadar normal bir şey ki....
Çoğumuz kimseye anlatamadığımız için, bu hastalığı yenemiyoruz belki de. Gerek annem gerek ablam hep bir çıkış yolu aradım. Bulamadım.

Bir gün eşim gazete okuyordu, Haydar Dümen'in notere tasdiklettirdiği kağıdı görünce gözlerim yuvasından fırladı. Tek seansta vajinismusu %100 çözdüğü yazıyordu..
Hemen araştırdım, randevu aldım ve kendisine ulaştım.
Biraz sohbet ettik.

Haydar hoca: Neden ?
smob: Evlenmeden önce de korkuyordum.
Haydar hoca: Psikolojik olarak kendini buna zaten hazırlamışsın.
smob: ..... ????? :KK43:

İstersem muayenehanesinde uygulama yaptırıp, istersem reçetesini verip evime gönderecekti. Ben evimde birlikte olacağımı söyledim. Verdiği reçetedeki ilaçların hepsini eczaneden eşim aldı..

Başladık ilaç küpürlerini okumaya. Son aşama uygulama idi. İlaçların kullanımını aşağıda da yazdığım gibi Haydar hocanın reçetesinde dakika kaç ise onu uyguladım ne erken ne geç hiç aksatmadım.

İnanır mısınız evlendikten tam 5 ay sonra eşimle beraber olmuştuk. Olayın şokunu atlatamadım 3 gün. İlaçların tamamıyla sadece 2 veya 3 kere yaptık. Ondan sonraki aşamalar o kadar basit ki.....

Çünkü bu tamamen psikolojik bir rahatsızlık. Artık vajinaya bir şeyin girdiğini orada duvar olmadığını görüyorsunuz. Ondan sonra ki aşamalar korkutmuyor..

Uygulama Aşaması :

3 adet kas gevşetici hapınızı yutunuz.
15. dk. sonra yarım kutu vazelini sıcak su dolu leğene koyun, 15 dk. oturun.
Yatağınıza yatın, bacaklarınızı açıp lokal anestezik spreyinizi sıkın.
Sıcak - soğuk kompresinizi sıcak su ile ısıtıp, havlu arasına sarın bacaklarınızın arasına koyun. Bacaklarınızı kapatın. (5 dk.)
Tekrar bacaklarınızı açıp, lokal anestezik spreyinizi 4 defa sıkın.
Yine sıcak - soğuk kompresinizi koyun. (5 dk.)
Ağdaya veya lazer epilasyona giderken kullandığımız lokal anestezik kremimizi nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün 2 - 3 dk. ovalayın. (4 dk. öylece kalsın)
Son olarakta su bazlı kayganlaştırıcımızı vajen içine ve penis üzerine uyguluyoruz.

Bense şöyle yaptım, Haydar hocanın verdiği reçeteyi birebir 1 kez uyguladım. Ondan sonraki günler uygulamadım. Her gün ilaçlarımı minimuma düşürdüm. Bugün 10 ilaç varsa ben yarın 9 kullandım, sonra ki gün 8 kullandım. Tekrarları azalttım. Mesela spreyi 4 defa yerine 3 defa sıktım. Sizlerde böyle yapın. Kendinizi alıştırın. İnanın ben son aşamalarımda lokal anestezik kremi sadece vajinanın dışına sürüyordum. Bir gece sürmeyi unutmuşum. Tam birliktelik olmuş bile..:)

O gece ki yaşadığım mutluluğu anlatamam. Evli olduğumu hissettim. Ne olur sizlerde cesaretinizi toplayın. İlaçlar pahalı değil. Eczaneden reçetesiz bile alabiliyorsunuz.
Bir sorunuz olursa ben hep buradayım. İstediğiniz zaman yazın. Ama özelden mesaj sayısı malum engelim var. = )

Bu arada ben, belki beraber oluruz umuduyla evlendiğim günden beri her regl olduğum ay doğum kontrol hapı kullanıyordum. Eee gelmişken sorayım dedim onu da.

Haydar hocam: Doğum kontrol hapını şu aşamada kullanmamalısın.
smob: Neden hocam ?
Haydar hoca: Çünkü vajinal kuruluğa sebebiyet verir, bu hastalığı aşarsan vajinal kurulukta başlarsa penisin vajinadan içeri girişi zorlanır, dolayısıyla canın acır.
Beraberlikten yine korkarsın.
smob: Ben yeni evliyim hocam. Ya hamile kalırsam ?
Haydar hoca: Adamla artık evlisin, hamile kalsan ne olur kaçmıyor ya ?
smob: = )))))))))))) gazetede okuduğum Haydar Dümen'i gördüm şu anda.

Benim hikayemde bu. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Konu basligi altindaki tum yazilari okumadim ama burada yazanlar derdimi anlatmak icin yetti bana.

Bosanmak uzereyim ben ve her sebebin temelinde vajinismus olmam yatiyordu bence.

6 ay ayni evde kaldik esimle, 2.5 aydir baba evindeyim ben.

Bu 6 ayda denedigimiz yontemlerden biri de buydu.

Bel altim resmen uyustu ama yine de iliskiye giremedim ben.

Esim haberim yokken vajinadan iceriye dokundu, hatta cok sevindi olacak diye. Ama olmadi.

Ertesi gun uyusukluk gectiginde esimin parmagiyla dokundugu noktada feci bir sizlama vardi. Sanki vucudum haber veriyordu. "Bana biri dokundu!" diyordu.

Bu recetenin hicbir faydasini goremedim ne yazik ki.

Gorsem, simdi hala esimleydim belki.

Bana Allah yeter...

Beni dusundun icin cook tesekur ederim cok duygulandirdin beniii ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ canimsin ❤️

Beni dusundun icin cook tesekur ederim cok duygulandirdin beniii ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ canimsin ❤️

Ne denk canim benim hepmz kardeisz

X