Vajinismustan Kurtulma Yöntemi

Konu basligi altindaki tum yazilari okumadim ama burada yazanlar derdimi anlatmak icin yetti bana.

Bosanmak uzereyim ben ve her sebebin temelinde vajinismus olmam yatiyordu bence.

6 ay ayni evde kaldik esimle, 2.5 aydir baba evindeyim ben.

Bu 6 ayda denedigimiz yontemlerden biri de buydu.

Bel altim resmen uyustu ama yine de iliskiye giremedim ben.

Esim haberim yokken vajinadan iceriye dokundu, hatta cok sevindi olacak diye. Ama olmadi.

Ertesi gun uyusukluk gectiginde esimin parmagiyla dokundugu noktada feci bir sizlama vardi. Sanki vucudum haber veriyordu. "Bana biri dokundu!" diyordu.

Bu recetenin hicbir faydasini goremedim ne yazik ki.

Gorsem, simdi hala esimleydim belki.

Bana Allah yeter...

Bak arkadsimm BN ayni problemi yasadmm ve yendmm..parmagini sojtgnda hissetmemssn ya .iste o anda uste cikip kendin doksaydn hissetmezdn..herkese Allah yeter madem böle sende şöyle düşün Rabbim bunun olmsni istyrsa vardır bi sebebi sevabi ck büyük de besmele çek başla...durumuna çok üzüldüm inş atlatrsn

Nerden aklina geldim 😊😊
Denedinmi diye soracaksan yok daha denemedim kendimi hazir hissettimde yapacagim ya benim en cooook takildim yer ayip olucak biraz ama o vagina girisii cook kücükkkk nasil girer diyerek korkuyorumm kendimi kasiyorumm eger buyuk genis olsa belki bu kadar korkmazdim bu sorumuda bana aydinlatirmisin gecen sormak istedim cok utandim :KK43:

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bakk canimm kendini hazır hissetmeyi bekleme sakin zaten bzm sornumz ertelemek ..ve kucukk evet ama esnektr vajina penise gore sekil alirr onu dusunme hic..

Haklisin aslinda ama ne bilim dedin gibi erteleme hastaligi gercektenn benim en cook korkum vaginanin girisii bastan beri bunun yuzune yapamiyorum ramazanda araya girince esim isten geliyor bilmem ne derken vakit olmuyor ama en kisa zamanda haledicemm insallah yanimda oldun icin teskur ederimmm ha birde kasmak yerine ikinsam yine sorun olurmu sence?? Yani yine vagina girisi kapali olurmu?

Haklisin aslinda ama ne bilim dedin gibi erteleme hastaligi gercektenn benim en cook korkum vaginanin girisii bastan beri bunun yuzune yapamiyorum ramazanda araya girince esim isten geliyor bilmem ne derken vakit olmuyor ama en kisa zamanda haledicemm insallah yanimda oldun icin teskur ederimmm ha birde kasmak yerine ikinsam yine sorun olurmu sence?? Yani yine vagina girisi kapali olurmu?

BN sadece Sakn olmaya calistm ikinmadm bile ..orasi kendiliğinden acliyrr...kas gevseltici atysn faln rahat olysn..

Pekiiii senin yazdiklarini okuyunca bile derin derin nefes aliyorum 😂😂😂 heycandan sanirim

Pekiiii senin yazdiklarini okuyunca bile derin derin nefes aliyorum 😂😂😂 heycandan sanirim

Yarfmci olabilyrsam ne mutlu bana..bnde çekince bu şekilde sorunu olanlara yardmci olmak ck istyrmm..inşa faydasi olr

Insalllllah eger bana faydasii olmussa ki eger basarirsamm inaniyorumki HERKES BASARIR. Cunku inan ben coook korkak biriyimdir ufak igneden korkan biriyim canimin asla yanmasini istemem canim cok kiymetli oyle derlerya hani insalllllah hepimiz bu sacma korkudan kurtuluuruz hepimiz EVLI MUTLU COCUKLU OLURUZ ❤️❤️❤️

Insalllllah eger bana faydasii olmussa ki eger basarirsamm inaniyorumki HERKES BASARIR. Cunku inan ben coook korkak biriyimdir ufak igneden korkan biriyim canimin asla yanmasini istemem canim cok kiymetli oyle derlerya hani insalllllah hepimiz bu sacma korkudan kurtuluuruz hepimiz EVLI MUTLU COCUKLU OLURUZ ❤️❤️❤️

:))inş canim inş..canin hc yanmyck güven en bana bunu teselli için solemyrm..gerçekten bnm hc yanmadi..inş senin.de ole olck..Rabbim herkesi kurtaran bu derttn

AMIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNN ❤️❤️❤️

Ilk defa internetten biriyle tanistima coook memnun oldum ve nasil desemm daha yakindan taanimak bile isterim ne zaman istersen seni benim sehire beklerimm :))) banada geeelll gelirsen buralara 46 dayim

Ilk defa internetten biriyle tanistima coook memnun oldum ve nasil desemm daha yakindan taanimak bile isterim ne zaman istersen seni benim sehire beklerimm :))) banada geeelll gelirsen buralara 46 dayim

Tamam canim bnde seni bekliyrimm:) konyaliyimm bnde bekliyrm seni.. bnde ilk dfa tanisyrm tandgma mutlu oldma icim kaynadi sana..

Canim benim bende ayni sekilde ve bu zooor gunumde yanimda bir tek sen oldun iciin cok sevdiimm seni neyse sayfayi sohbet haline ge

Özel msj hakkimz olursa numarmi verym canm.

Sohbet haline getirmeyelim ozelden yaziSabilirmiyiz nasil yapiyor faceboklarimiz verelim olurmu?

Burdan vermek isterim face ama malumm kimlimi ortaya vermek istemem sen bana ozelden yazarsin cunku ben hic bilmiyorum bu siteyi nasil kulaniliyor

X