vajinismustan kurtulanlar yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi abc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb vajinismus sorunu bende de vardı gitmediğim hastane kalmadı sürekli gün verip gönderdiler ama ben bu sorunu ilaçsız tedavisiz cok şükür hallettim Allah ın izniyle eger bu sorunu yasayanlar bu sıkıntıyı cekenler varsa yardımcı olmaya calışırım

bende aynı sorunla 7 ay uğraştım.sonunda aştım kendi çabalarımla.hemde doktora gitmeden.bence kızlık zarını aldırma.aslında o engel değil aldırsan bile aynı sey devam edebilir.kızlık zarıyla alakası yok vajinaya bir şeyin girebileceğini anlamak önemli olan.hersey senin kafanda bitiyo yani.parmak egzersizlerini düzenli yapman yetiyo.ben bu hastalığı jhonsens baby nin bebe yağı sayesinde atlattım.belki komik gelebilir ama gercekten cok faydası var.tavsiye ederim.yapacagına inan gercekten başarırsın.şimdiden gecmiş olsun
bende aynı sorunla 7 ay uğraştım.sonunda aştım kendi çabalarımla.hemde doktora gitmeden.bence kızlık zarını aldırma.aslında o engel değil aldırsan bile aynı sey devam edebilir.kızlık zarıyla alakası yok vajinaya bir şeyin girebileceğini anlamak önemli olan.hersey senin kafanda bitiyo yani.parmak egzersizlerini düzenli yapman yetiyo.ben bu hastalığı jhonsens baby nin bebe yağı sayesinde atlattım.belki komik gelebilir ama gercekten cok faydası var.tavsiye ederim.yapacagına inan gercekten başarırsın.şimdiden gecmiş olsun

mrb canim ben fatma size vajinismusla ilgili birseyler sormak istiyorum yardimci olurmusun:(

10 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremiyorum.ilk ay kadındoğuma gittim kızlık zarın kalın onu alalım dedi ameliyattan korktum.başka bi hastaneye gittim vajinismussun dedi psikologa yönlendirdi gittim ama psikolog beni anlamadı.kendim çözebileceğimi düşündüm parmak egzersizleri yapıyorum ama ilerliyemiyorum ve artık eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum. bunalımdayım.. bu sorunu yaşayanlar,yaşayıp da bu sorunu aşanlar yazın lütfen kafayı yiyeceğim artık

10 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremiyorum.ilk ay kadındoğuma gittim kızlık zarın kalın onu alalım dedi ameliyattan korktum.başka bi hastaneye gittim vajinismussun dedi psikologa yönlendirdi gittim ama psikolog beni anlamadı.kendim çözebileceğimi düşündüm parmak egzersizleri yapıyorum ama ilerliyemiyorum ve artık eşime haksızlık ettiğimi düşünüyorum. bunalımdayım.. bu sorunu yaşayanlar,yaşayıp da bu sorunu aşanlar yazın lütfen kafayı yiyeceğim artık
Canim bunu en iyi ben bilirim 2 yıllık evliyim ve vajinismus hastalığıdediler ama artık yorulmustum çünkü herkes baskı yapıyordu bebek diye ailem ve kadın doguma gitmiştim enfeksiyon için ve doktor muayene etti ve dediki kızım artık bunu başarman gerekiyor esin çok sabırlı dedi ve bize eldiven verdi önce kendimin parmak egzerszyle çalışacağım i soledi sonra eşimin yapacağını soledi çok korkuyor dum nasıl olcak olmaz girmez iki parmak die eşim benimle bir saat konuştu anlattı ve biraz ben bu sayfaları araştırdım ve zeytin yağı duydum zeytin yağı surduk eline ve biraz acı oldu ama oldu sonra dedimki ben bunu başarçam pes etmedim ve ertesi gün denemeye çalıştık ve zeytin yağı sürdü eşim o bnm üstüme değil ben onun üstünde ve karşıma ayna koyarak kendim hakimiyeti mı koyarak içine alabildim çok şükür yendim bu hastalığı Rabbim herkese kolaylik versin

Back