vajinismustan kurtulanlar yardım edin :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi abc3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı sorunla 7 ay uğraştım.sonunda aştım kendi çabalarımla.hemde doktora gitmeden.bence kızlık zarını aldırma.aslında o engel değil aldırsan bile aynı sey devam edebilir.kızlık zarıyla alakası yok vajinaya bir şeyin girebileceğini anlamak önemli olan.hersey senin kafanda bitiyo yani.parmak egzersizlerini düzenli yapman yetiyo.ben bu hastalığı jhonsens baby nin bebe yağı sayesinde atlattım.belki komik gelebilir ama gercekten cok faydası var.tavsiye ederim.yapacagına inan gercekten başarırsın.şimdiden gecmiş olsun

arkadaşlar lütfen yardım edin bana artık üzülmek ağlamak istemiyorum bu vajınusmusu yenmek istiyorum lütfen yenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.çok zor bir durum.3 yıllık evliyim.

canım üzülme ben de çok zorluk çetim hatta burada yazılanları okudum hep kendi kendime yapamacağımı anladım eşimde destek oldu kkda hera yı bulduk gittim 5 günde çözdüm internette bulabilrisin danışmak istyersen inan üstümden dünya kalktı çok mutluyum şimdi kkya üye olduğum ve herayı bulduğum için mutluyum burda herkez çok paylaşımcı

arkadaşlar lütfen yardım edin bana artık üzülmek ağlamak istemiyorum bu vajınusmusu yenmek istiyorum lütfen yenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.çok zor bir durum.3 yıllık evliyim.

arkadasım valla psıkolojık baska bısey degıl ben 3 ay cektım psıkologa ıgttım oda odevelr verdı esım le yapamadık sonra ben bıgun dedım kı yerde deneyelım zomn oldu yerd eyapmanı tavsıye ederım cunku hem sert zemın hemde daha rahat oluyo:d

arkadasım valla psıkolojık baska bısey degıl ben 3 ay cektım psıkologa ıgttım oda odevelr verdı esım le yapamadık sonra ben bıgun dedım kı yerde deneyelım zomn oldu yerd eyapmanı tavsıye ederım cunku hem sert zemın hemde daha rahat oluyo:d

ayrıca doktorada gıttım benımde kızlık zarım kalın ve vajınamda darmıs zaten bunuda daha sonra ogrendım ben kac ay oldu hatta ılk ılıskıden hamıle kaldım zorunlu mecburı kurtaj bıle gcrdım ustune hala esımle ılıskıde kastıgımda kız gıbı oluyom hala gırmıyo dusun esım bıle sok gecırıyo beyınde bıtıyo.

bi parmaktayım şuan giderek ona alışıyorum ama devamı gelmiyor :(

şekerim bende cok surundum bu yuzden cok agladim sonra buraya uye oldum herayi buldum ve gittim süleyman bey cok iyi bir insan valla 5 gunde sonuc aldik esimde bende cok mutluyuz istersen internete yaz cikiyo

bENİMDE Aynı problemim wardı bende 10 ay çektim psikologa gittim fayda etmedi. 3 ayrı kadın doğumcuya gittim ve kızlık zarın kalın dedi. . Ameliyatsız olacak iş değildi . . Mecbur ameliyat oldum. Ayrıca kızlık zarı kalın olanlar parmak egzersizi bile yapamıo :(

bende aynı sorunla 7 ay uğraştım.sonunda aştım kendi çabalarımla.hemde doktora gitmeden.bence kızlık zarını aldırma.aslında o engel değil aldırsan bile aynı sey devam edebilir.kızlık zarıyla alakası yok vajinaya bir şeyin girebileceğini anlamak önemli olan.hersey senin kafanda bitiyo yani.parmak egzersizlerini düzenli yapman yetiyo.ben bu hastalığı jhonsens baby nin bebe yağı sayesinde atlattım.belki komik gelebilir ama gercekten cok faydası var.tavsiye ederim.yapacagına inan gercekten başarırsın.şimdiden gecmiş olsun
ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve aşamadım.ümidimi kaybetmeye başladım.bana da yardımcı olurmusunuz lütfen.özelden yazarmısınız.

bence bi kadın doğumcuya gidip zarı aldırın,zaten narkoz verileceği için korkulacak bişey olacağını düşünmüyorum,sonunda siz de eşiniz de rahat edeceksiniz

Ya lütfen böyle bilgisizce şeyler yazmayın...
Vajinismusun kızlık zarıyla alakası ne bana bi söyler misin?
Bu vajina kaslarının ilişki sırasında istemsiz olarak kasılmasına bağlı bir durum.
Bu insanlar böyle konuşmalar yüzünden vajinismus oluyor işte...
Kızlık zarını aldırması veya bir işlem uygulatması için zarın kalın olamsı lazım ki bu da vajinismustan kaynaklı değil zaten. Kızlık zarı anomalisinin sonucu.

Son düzenleme:
Yalnız öncelikle bir uzmana jinekolojik muayene olmanız ve herşey normalse; yani kalın zar çeperi veya kitle, et parçası gibi ilişkiye engel olabilecek fizyolojik veya patolojik bir probleminiz yoksa ayrıca ıslanma problemi yaşamıyorsanız, ancak o zaman vajinismus teşhisi konulabilir...eğer herşey normalse ve halen daha ilişkiye giremiyorsanız öncelikle bana özelden ulaşın sonra da verdiğim link ile devam edin...olacak olacak olacak...bunu unutmayın...:9::34:...herkesi öpüyorum:54:...vajinismusu olan kalmasın:32:

ben de 4 aylık evliyim ve henüz aşaramadık.benim korkum ve endişem bitmiyor.artık ümidimi kaybettim hiç olmayacak gibi geliyor.ben size özelden yazamadım siz ana yazarmısnız.yardımcı olurmusunuz. :(((

Ya lütfen böyle bilgisizce şeyler yazmayın...
Vajinismusun kızlık zarıyla alakası ne bana bi söyler misin?
Bu vajina kaslarının ilişki sırasında istemsiz olarak kasılmasına bağlı bir durum.
Bu insanlar böyle konuşmalar yüzünden vajinismus oluyor işte...
Kızlık zarını aldırması veya bir işlem uygulatması için zarın kalın olamsı lazım ki bu da vajinismustan kaynaklı değil zaten. Kızlık zarı anomalisinin sonucu.

narkozla birsey deismez ki korku gitmez hep oyle kalır..ben hala korkuyorum hemde cok ve yapamıcam diye de kendimi yiyip bitiriyorum:43:

şekerim bende cok surundum bu yuzden cok agladim sonra buraya uye oldum herayi buldum ve gittim süleyman bey cok iyi bir insan valla 5 gunde sonuc aldik esimde bende cok mutluyuz istersen internete yaz cikiyo

o cesareti bulman bile harika ben onuda yapamıcam :(

CNM BEN 1 sene yasadım sana sunu soyleyım HERSEY KAFANDA BITIR PARMAK EGZERSIZLEINI ASLA BIRAKMA DALDIR ZEYTINYAGINA UĞRAŞ SERÇE PARMAKLA BAŞLA

iste sorun o parmağını alabilme cesaretinde:43:

KIZLAR MERHABA SADECE SİZE BELKİ YOL GÖSTERİRİM DİYE YARDIMCI OLMAK ISTEDIM.benim bir arkadaşım var 3 aylık evli.bu konuyu defalarca konustuk kendisiyle aynı durumdan muzdaripti.çok ağladı uzuldu.bende yeni evli olduğum için fikir aldı.geçen telefon ederk belirtti , kendisi bebek yağıyla aşmış bu durumu ve kas gevşetici ilaç kullanmış.3 AYIN SONUNDA BAŞARMIŞŞŞ.umarım size azda olsa yardımcı olmusumdur.sağlıklı günler..

Son düzenleme:
ben boyle bi problem yasamadim, yani sadece 1 ya da 2 gun surdu ama once neden olmadigini dusunerek basla ise. korkuyosan korkunun nedenini. aciyacak dusuncesi bayagi yerlesmis toplumda ancak oyle bi sey yok. on sevisme iyi olursa asla sorun yasamazsin. olmazsa olmaz diye dusun, zorundalik iyice zorlastirir. sadece eglenmene bak ;)

arkadaşlar gecen sene mart ayında sizden yardım istemiştim kafayı yiyecektim çok şükür atlattım hala acım oluyor ilişkide ama çok değil.en azından eşimle bütünleşebiliyoruz artıık çok mutluyum :)).bu sorunu yasayanlarda bi an önce atlatır umarım Allah yardımcınız olsun unutmayın her karanlık gecenin aydınlık bi sabahı vardır

Kızlar kurtuldum ben cok sukur cok cektim ama :( once parmağın 1/3 u sonra yarısı sonra bi parmak sonra iki parmak ve birlesme zamani tabi yazılan kadar kolay olmuyor ama her karanlık bir gecenin aydınlık sabahi var deyip inanmak gerekiyor Bi bucuk sene cektim ama kurtuldum Allah kimseye vermesin bu sorunu yaşayanlara da acil sifalar versin

Back