arkadaşlar lütfen yardım edin bana artık üzülmek ağlamak istemiyorum bu vajınusmusu yenmek istiyorum lütfen yenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.çok zor bir durum.3 yıllık evliyim.
arkadaşlar lütfen yardım edin bana artık üzülmek ağlamak istemiyorum bu vajınusmusu yenmek istiyorum lütfen yenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.çok zor bir durum.3 yıllık evliyim.
arkadasım valla psıkolojık baska bısey degıl ben 3 ay cektım psıkologa ıgttım oda odevelr verdı esım le yapamadık sonra ben bıgun dedım kı yerde deneyelım zomn oldu yerd eyapmanı tavsıye ederım cunku hem sert zemın hemde daha rahat oluyo:d
bi parmaktayım şuan giderek ona alışıyorum ama devamı gelmiyor
ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve aşamadım.ümidimi kaybetmeye başladım.bana da yardımcı olurmusunuz lütfen.özelden yazarmısınız.bende aynı sorunla 7 ay uğraştım.sonunda aştım kendi çabalarımla.hemde doktora gitmeden.bence kızlık zarını aldırma.aslında o engel değil aldırsan bile aynı sey devam edebilir.kızlık zarıyla alakası yok vajinaya bir şeyin girebileceğini anlamak önemli olan.hersey senin kafanda bitiyo yani.parmak egzersizlerini düzenli yapman yetiyo.ben bu hastalığı jhonsens baby nin bebe yağı sayesinde atlattım.belki komik gelebilir ama gercekten cok faydası var.tavsiye ederim.yapacagına inan gercekten başarırsın.şimdiden gecmiş olsun
bence bi kadın doğumcuya gidip zarı aldırın,zaten narkoz verileceği için korkulacak bişey olacağını düşünmüyorum,sonunda siz de eşiniz de rahat edeceksiniz
Yalnız öncelikle bir uzmana jinekolojik muayene olmanız ve herşey normalse; yani kalın zar çeperi veya kitle, et parçası gibi ilişkiye engel olabilecek fizyolojik veya patolojik bir probleminiz yoksa ayrıca ıslanma problemi yaşamıyorsanız, ancak o zaman vajinismus teşhisi konulabilir...eğer herşey normalse ve halen daha ilişkiye giremiyorsanız öncelikle bana özelden ulaşın sonra da verdiğim link ile devam edin...olacak olacak olacak...bunu unutmayın......herkesi öpüyorum ...vajinismusu olan kalmasın
Ya lütfen böyle bilgisizce şeyler yazmayın...
Vajinismusun kızlık zarıyla alakası ne bana bi söyler misin?
Bu vajina kaslarının ilişki sırasında istemsiz olarak kasılmasına bağlı bir durum.
Bu insanlar böyle konuşmalar yüzünden vajinismus oluyor işte...
Kızlık zarını aldırması veya bir işlem uygulatması için zarın kalın olamsı lazım ki bu da vajinismustan kaynaklı değil zaten. Kızlık zarı anomalisinin sonucu.
şekerim bende cok surundum bu yuzden cok agladim sonra buraya uye oldum herayi buldum ve gittim süleyman bey cok iyi bir insan valla 5 gunde sonuc aldik esimde bende cok mutluyuz istersen internete yaz cikiyo
ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve aşamadım.ümidimi kaybetmeye başladım.bana da yardımcı olurmusunuz lütfen.özelden yazarmısınız.
CNM BEN 1 sene yasadım sana sunu soyleyım HERSEY KAFANDA BITIR PARMAK EGZERSIZLEINI ASLA BIRAKMA DALDIR ZEYTINYAGINA UĞRAŞ SERÇE PARMAKLA BAŞLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?