bn 2 yildir evliyim siddetli tartismalarimz oluyor vagunsmusum ilk evlendgm zmn bnm bakire oldgumdan suphe ederk bni jinekologa gøturduler yanliz jinekolog koltuguna otrdum v sadce dokundgu zmn ciglik attim canm yandi sanki ( kizlik zarimin cok etli oldgunu v ameliyat olmam gerektgini søyledi sonra bir jinekologa dha gittik o ise herseyn gayet normal oldgunu søyledi ama yine olmadi 2 defa ayri 2 doktrda tedaviye basladim birirsine her hafta gidiyordum aylik 750 tl ødyorduk v 2 ay dvam etmeme ragmen parmak egzerszi yapmaya bile baslamamstik v maddi olarak zorlandik esim isten cikmak zorunda kaldi v bu tedavi yarim kaldi sonra tekrar devletin ucrtsz bu tedavyi verdgini øgrendm v hmen randevu aldik v gittik fakat 1 parmak girdi es parmagi denemesinde de 1 parmk girdi v ailevi sebeplerden dolayi sehr disina gitmk zorunda kaldim v bu tedavyide yarida birakmak zorunda kaldim cunku randevumu gecktrince devletten almam gerekliymis bu randevuyu ama bn artk cok bunaldim evliyim ama hala sevgili hayati yasyor gbiyiz sikildim bu durumdan etrafimda kimse bøyle bsy yasamadgi icn bni anlamiyor hatta n varmis uyku hapi al yap dediler yaptim bunu yanlz esim uyudu bn o gece hic uyumadim ( kafayi yemem an meselesi bnim esimi sevmedgm icn yapmadgmi dusunenler bile var birde køtu olan durum bzm durumumuzu bilmiyen yok annm yardim istmk icn birileri ile paylasti gørumcelerim kayin babam kayin biraderm v belkide bilmedgm dha cok kisi var v herkz bni bunaltyor artik olsun dye sanki bn bilerek yapmiyorm inanin cocuk sahbi olmayi cok istyorm bndn kucuklerin ellerinde cocuklari var bn ise birakin dogurmayi esime eslik gørevimi yerine getremiyorm ( nasl basliycam n yapcam bilemiyorm ama bi turlu cesaret edip parmak egzerszine bile basliyamiyorm bnm gbi olup bu durumu yenen arkadaslar lutfn yardimci olun ( bni eminim sizdn baska kimse anliyamaz (