- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
sonundaaaa =))merak ettik gülüm seni.
kayboldumm canumm ne yapayımmmmmmmmmm:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonundaaaa =))merak ettik gülüm seni.
amiiiinnnnnnnnnn senin ağzın da, bebişinin ağzıda bal yesin görüşmek üzere kuzucum.öptm bendeTamam tatlim benim.çokk iyi bak.kendine bende çıkıyorum.simdi Allah im.kadrrimin ataması olsunnnn.insalah :))))) canimsin gorusmek uzere cok optum kaderim♡
yolu buldun ya canımm çok şükürkayboldumm canumm ne yapayımmmmmmmmmm:)))
iyiyim canım seninle konuşuyorum sen ne yapıyosun?kkaderim napıon kujum nasılsın ??
iyiyim canım seninle konuşuyorum sen ne yapıyosun?
peki o zaman kuzucuk sıkılırsan haber verbende öylee :) öptüm seni burdannn
peki o zaman kuzucuk sıkılırsan haber ver
senden mi böyle birşey mümkün değil :)
ayyy Allah razı olsun canım, bilmukabele.
Merhaba Yeni üye Oldum İlgimi Ceken Konu Maalesef Vajinusmus
8 Aylık Evliyim Korkularım kabusumuz oldu..
aslında severek evlendik, evlenmeden yuzeysel seyler yasardık ama evlenince ilişki korkusuyla bundanda sogudum..
Deneyecegiz sizin önerilerinizi insallah olur dua edin
aslında severek evlendik, evlenmeden yuzeysel seyler yasardık ama evlenince ilişki korkusuyla bundanda sogudum..
merhaba arkadaşlar özel msj yolladım sizlere bakar mısınız?bire bir aynı sorunu yaşıyorum bende 7 aylık evliyim artık istek bile duymuyorum
bire bir aynı sorunu yaşıyorum bende 7 aylık evliyim artık istek bile duymuyorum
şuan herhangi bir zevk almadığınız için istek duymamanız normal arkadaşım, kedinizde kusur aramayın lütfen.
merhaba arkadaşm, ben zeytinyağ öneririm tekrar bir deneme daha yapın ama üstte deneyin aynen ilk sayfada anlattığım gibi, altta zordur biraz sanıyorum o şekilde denediniz.yine sormak istedikleriniz olursa mail adresimi isterseniz ordan da yazabilirim çekindiğiniz sormak istediğiniz şeyler olursa.6 aylık evliyim ve denemeye bile korkuyodum. burdakileri okudukça cesaretlendm ve bi gün eşimle parmak egzersizi yaptık.2. gün baktık oluyo eşimle deneme yaptık bebek yağıyla ve tam olarak içine girmese de oldu çok mutlu oldum ertesi gün kuş gibi hafiftim sonra adet dönemi falan derken arası soğudu. dün denemeye çalıştık ama ben bacaklarımı bile açamıyorum. nerde yanlış yapıyorum acaba??
Kaderim birşey sorcam sana bnm eşim yanımda diil .bi gelişme yok olduğmz yerde sayıyoruz.ne bi adım ileri ne bi adım geri.çk zor.eşim gelene kadar tek başına ne yapabilirim.bir akıl verebilirmsnz.çk moralim bozuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşm, ben zeytinyağ öneririm tekrar bir deneme daha yapın ama üstte deneyin aynen ilk sayfada anlattığım gibi, altta zordur biraz sanıyorum o şekilde denediniz.yine sormak istedikleriniz olursa mail adresimi isterseniz ordan da yazabilirim çekindiğiniz sormak istediğiniz şeyler olursa.