Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar dun gece bu isi basardik bitti cok sukur rabime binlercekez sukurler olsunki vajinismus kabusundan kurtuldum. .uzerimden tonlarca yuk kalkti kus gibi gissediyorum kendimi💖💖💖💖💖💖💖
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzelim yazık etme boş günlerine ne olur bak yoğunluk olursa hiç yapamazsın.biran önce başla, zaten şuan adım atmadıkça istek gelmesini bekleme, sen ilerleme kaydettikçe egzersize daha çok zaman ayırmak isteyeceksin.ben geldim ama çok keyifsizim işim gcüm de yok ama egzersizde yapmak istemiyorum
kabus olarak görme canım aklında olsun mailde de yazmıştım, sadece ıkın, unutma karşında bu işi çok iyi bilen bu işin okulunu okumuş bir dr olacak, sana düşen sadece ıkınmak.Ben vajinismusum ve 5 gündür regl gecikti...her ihtimale karşı idrar testi yaptım bişey çıkmad.. dilerim kötü bişey yoktur... o kabus muayeneyi olmak zorunda kalmam dilerim
gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin. darısı bu sıkıntıyı yaşayan herese olsun.Kizlar dun gece bu isi basardik bitti cok sukur rabime binlercekez sukurler olsunki vajinismus kabusundan kurtuldum. .uzerimden tonlarca yuk kalkti kus gibi gissediyorum kendimi💖💖💖💖💖💖💖
kabus olarak görme canım aklında olsun mailde de yazmıştım, sadece ıkın, unutma karşında bu işi çok iyi bilen bu işin okulunu okumuş bir dr olacak, sana düşen sadece ıkınmak.
estağfurullah canım benim mahcup ettin beni.Allah razı olsun.döndüğümde iyi haberler alırım inşallah.benim ilk doktorum sensin kkaderim :)
estağfurullah canım benim mahcup ettin beni.allah razı olsun.döndüğümde iyi haberler alırım inşallah.
gözünüz aydın arkadaşım Allah başka sıkıntı vermesin. darısı bu sıkıntıyı yaşayan herese olsun.
Kızlar eşle ikinci deneme oldu ben üstte ama gene olmadıı
Çok daraldım yaaaa.bir türlü giriş olmuyor giriş kısmı nsl esnek hale gelir lütfenn bilgilerinizi paylaşın.eşimde bnde çk kötüyüzz .offf niye olmuyr
canım geldimmmmmmKaderiiimmmm nerdesiiinn
cetrinaaaaaaaaaaaaaaa geldim boncuk arkadaşım benim =)))))))))) bebiş ne yapıyor★Kaderimmmmmmmmmmmmmmmmm canimmmmm arkadasimmmmmmm benim★