canım kusura bakma geciktim cvp yazmakta, hakkını helal et bekettim.
bencede yer gök dua üzerine duruyor derler ya hep,dr dan bende korkuyordum, heleki o aparattan nasıl korkuyordum dr muayene edecekken aparat falan yerleştirecek olursa korkma sadece derin nefes al nefesini tut ve ıkın, ilkte sıktım kendimi korktum sonra ıkınarak oldu 2.de yine ıkındım çok rahattı, ama hiç egzersiz yapmadığımdan ben daha korkağım apartlara karşı, sakın korkma inan çekinecek birşey yok, karşında tecrübeli bu işin okulunu okumuş bir insan var. artık sen vajili değilsin hamdolsun, yanma hissi sen kendini bence korkuttun hani ilk yendin ikinci gün yağ kullanmadım demiştin hatırlarsın olmadı dedin korkun tekrar geldi, tedirginliğii atmadan bıraktığın için kendi kedine korku verdin, sürekli o başta yaşadığın tedirginlik bilinçaltında senin tam olarak zevke odaklanmana engel olup, acaba yine yanma olacak mı düşündüğün içinde yeterli kayganlık ve gevşeme olmuyor, o şekilde de giriş sağladığın için yanma hissi olur.birden değil bak gel oraya yavaş yavaş it oynar gibi orası adım adım ıslanıyor birden yapma.bu arada bende seni özlemişim canım benim çok sağol.