Bence doktora git arkadaşım ne gerekli ise doktor seni yönlendirir.
doktorsuz halletmeye çalışıyorum egzersizle biraz denicem olmassa gidicem artık egzersiz bile yapamıyodum artık canım yanmadan yapabiliyorum çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence doktora git arkadaşım ne gerekli ise doktor seni yönlendirir.
arkadaşlar ALLAH RIZASI için bişey sorucam ..dr.murat ulusoya gidip olumlu yada olumsuz sonuç alan yada alamayann nolur bana yazınn ...çarem ALLAHTAN sonra o ...bide onu deniycez ama işe yaramıyorsa boşuna borca girmiyeyimm
canım bende bu hastalıkla mücadele ediyorum.7ay oldu evleneli hala olmadı(((( ama sana şunu söyleyebilirim ki okuyup araştırmalarıma dayanarak.olumlu sonuç alan da var olumsuzda bu birazda kişi ile alakalı galiba istemekle alakalı diye düşünüyorum.burada bi üye çıkar sana o kişiyi çok över fakat sen gidersin olumsuz olabilir.bence bunu o kadar kendine şart edinme.
aynen((çok zormuş keşke bi sihirli değnek olsada bu hastalığı alsa bizden çok zor(( sen egzersiz yapıyomusun peki.parmak egzersizi en azından onu denemeliyiz ben onu yaptığım halde hala gelişme yok doktorda maddi açıdan aşıyor beni allah yardımcımız olsunçok sağol canım ama napacağımıı bilmiyorum artık .. yenmeliyiz bunuu hayatımıızı alt üst etmesine izin vermiyelimm
nasılsınız dostlar kim yendi kim kaldı bilmiyorum bayadır yoktum malum tatil araya girdi sonra regl anca boşluğa düştüm diyebilirim ben kaldıgım yerden sayıyorum hiç bir değişiklik yok beklemek daha kötüye götürüyo ben bu ii yapamıcakmıyım nedir anlamadım
aynen((çok zormuş keşke bi sihirli değnek olsada bu hastalığı alsa bizden çok zor(( sen egzersiz yapıyomusun peki.parmak egzersizi en azından onu denemeliyiz ben onu yaptığım halde hala gelişme yok doktorda maddi açıdan aşıyor beni allah yardımcımız olsun
yok canım parmak egzersizi çok ürküyor benii..(( onun yerine mum bebe yağı prezarvatif aldım..bi akşam deniycem cesaretimi topaldığımda tabikiii ama en son çare öyle yada böyle murat ulusoyu deniycem ..bu hastalığın beni bitirmesine izin vermiycem .
ben yeni katıldım 6 aylk evlym yenme çabalarındayım lütfenn yeneyimm artık (
ben eylülde 2 yıl olacak evliyim ve boşluktayım canım sakın benim gibi erteleme erteledikçe daha kötü oluyo bu siteyi bulman çok i,yi olmuş yenicez inş. daha 6 aylık evlisin emin ol başarıcaksın yeterki pes etme ara verme..
ben eylülde 2 yıl olacak evliyim ve boşluktayım canım sakın benim gibi erteleme erteledikçe daha kötü oluyo bu siteyi bulman çok i,yi olmuş yenicez inş. daha 6 aylık evlisin emin ol başarıcaksın yeterki pes etme ara verme..
Canım bence kafanda yenmelisin çünkü kafanda bunu yenip ben yapıcam başarıcam demezsen doktorun bile bir faydası olmaz bana sorarsan siteyi takip et yorumları oku en azından kendine güvenin gelir belki kendin bile evde egzersize başlarsın belli mi olur bende doktora gitmeyi düşünüyodum bu siteyi takip ettikten sonra kendime güvenim geldi ve egzersizlere evde kendim başladım ve gayette başarılı ilerliyorum tabi genede sen bilirsin ama emin ol tek başına yenemiyeceğin bişey değil biz burada birbirini tanımayan bir çok bayan arkadaşımız o kadar güzel bir yardımlaşma çemberi oluşturdukki herkes birbirine elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor çünkü hepimizin ortak derdi.arkadaşlar ALLAH RIZASI için bişey sorucam ..dr.murat ulusoya gidip olumlu yada olumsuz sonuç alan yada alamayann nolur bana yazınn ...çarem ALLAHTAN sonra o ...bide onu deniycez ama işe yaramıyorsa boşuna borca girmiyeyimm
estağfurullah ne saflığı canım,yok kim önce yenecek listesi bu. ekliyorum henüz yenmediyseniz.pc de sorun var bu aralar burda yokumyanlış anlamayın arkadaşlar.Ya safligima verin Bu yenenler listesi galiba . Ben henüz yenemedim
norbitim yendi yaa kujum ben hala burdayım sabit vaijili
YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR. BU HAFTA Kİ YENMEYE YAKIN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ....
1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-ayshennn
ekleme yapalım başka kimler vardı
bu eski listemizdi cnm yenenleri çıkarırız senide inşallahnorbitim yendi yaa kujum ben hala burdayım sabit vaijili