vajinismussuz günlere merhaba demek için....

canım evet sık sık deneme yapınca rahatlıyorsun kasmalar geçiyor haliyle ilişkide kendini bırakınca da zevk almaya başlıyorsun ama kendini tanımaya çalış, eşin sabit dursun mesela üstte sen gelgit yap ritim tutturmaya çalış o zaman daha rahat oluyor.
valla pozsyon yapamıyrum daha cnm sabit misyoner şimdilk :) ama alışcam yaa guveniyrum kendime inş. :) :KK9::KK51:

Arkadaşlar iyi akşamlar.bn evleneli 4 bucuk ay oldu.biliyorum daha yeni evliyim ama kendmi suçlu hissediyorum.kızlık zarım yırtılmadı ama hamile kaldım.doktor seninki esnek onun için kanama olmamıştır dedi. 1 aylık hamileyim dış gebelikten korktum ama normal gebelikmiş.ama o işi hala yapamıyorum eşim içine giriyor fakat sanki 1.5 santimden sonra bir et duvarı geliyor oraya değidiği an canm acıyor ve kedimi kasıyorum üzerimden itiyorum eşimi.lütfen bana yardımcı olurmusunuz nasıl yendiniz ne yapmam grekiyor :KK43:(

Arkadaşlar iyi akşamlar.bn evleneli 4 bucuk ay oldu.biliyorum daha yeni evliyim ama kendmi suçlu hissediyorum.kızlık zarım yırtılmadı ama hamile kaldım.doktor seninki esnek onun için kanama olmamıştır dedi. 1 aylık hamileyim dış gebelikten korktum ama normal gebelikmiş.ama o işi hala yapamıyorum eşim içine giriyor fakat sanki 1.5 santimden sonra bir et duvarı geliyor oraya değidiği an canm acıyor ve kedimi kasıyorum üzerimden itiyorum eşimi.lütfen bana yardımcı olurmusunuz nasıl yendiniz ne yapmam grekiyor :KK43:(

nasıl hamile kaldın canım anlamadım ben :/

valla pozsyon yapamıyrum daha cnm sabit misyoner şimdilk :) ama alışcam yaa guveniyrum kendime inş. :) :KK9::KK51:
bende basta hep mısyoner pozsyonu yapabılıyordumj esım arkanı don dıyodu utanıyordum bır kez yaptım alıstım sımdı her turlusunu yapıyorum ayakta ustte.:)

güzelim bazı insanların hemen olur bazılarının birkaç ay sürebilir, zaten her ay %15 hamile kalma şansı var normal bir bayanın, yaş gibi unsurlarda etkiliyor tabi.üzülme ovulasyon zamanına dikkat et ama stres yapma, tadını çıkarmaya bak nasip kısmet de, strese girersen olacağı varsa da tutmaz bebek.mümkün olduğunca alt pozisyonda ol,popo altına yastık koyabilirsin, ilişki sonrası afedersin hemen çıkış yapmayın biraz bekleyin, birde hemen duşa gitme bir yada yarım saat falan ayaklarını kaldır. bunları biliyor olabilirsin ama yinede yazmak istedim.muayene zor değil merak etme hiç,gerektiğinde ıkınmaktan yararlanabilirsin, kendini kastığın zaman, hani öyle birşey gerekirse aklında olsun.kendini kasıyorsun da ondan ağrıyor kuzum, zamanla düzelir, demiştim ya denedin mi bilmem gelgit esnasında falan eşin ön svşmedeki gibi öpmeye seni uyarmaya devam etsin.inan işine yarar.

Teşekkür ederim arkadaşım...

nasıl hamile kaldın canım anlamadım ben :/
cnm bu topicn en basında yazanları dikkatlice oku önce sonrada detaylı seklde anlatrmısın hiç mi ilşkiye giremiyrsun parmak denemesi falan yaptın mı? yapmadıysan hemen ayna karsısına otur ve vajınanı incele sonra eline zeytnyagı surup vajınana dokun :) cok hızlı oldu bu ama hiç gecikme bence :) ayrıca suclu değilsn cnm bu bir hastalık grip gbi dusun elinde olan bişey yok :)

cnm bu topicn en basında yazanları dikkatlice oku önce sonrada detaylı seklde anlatrmısın hiç mi ilşkiye giremiyrsun parmak denemesi falan yaptın mı? yapmadıysan hemen ayna karsısına otur ve vajınanı incele sonra eline zeytnyagı surup vajınana dokun :) cok hızlı oldu bu ama hiç gecikme bence :) ayrıca suclu değilsn cnm bu bir hastalık grip gbi dusun elinde olan bişey yok :)

ah keske sorun utanmk olsaydı cnm hiç sorun olmazdı :) :KK17: ben acıdan yapamıyrum :)

ne acısı acı yok kı sekerim :)bı yap bak gorecem senı ..:
hergun ıstersın baska baska pozısyonlar .ama acıyı sızıyı unutmalısın zevkıne bak sen

bugün 2. denememizi yaptık. Giriş oluyo ama çok canım yanıyo :KK43: hem idrara çıkma hissi hemde acı birarada. bu normal mi bilmiyorum. Eşim gitgel yaptıkça canım çok acıyo. biran önce çıksın diye dua ediyorum resmen. Sadece ilk girişte acı olur ama sonra kaybolur diye biliyordum hatta ilk denememizde öyle olmuştu. Ama 2 seferdir git gel yaparken canım çok acıyo :KK43: Napcam bilmiyorum.

olacak o kadar yanma.doğaldır :)

Kızlar bende vajiyi yeneli 3,5 ay oldu açıkça sorucam kusura bakmayın son iki defa oldu ilişki yaşarken sadece girişinde hissediyorum sonrasında bir şey hissetmemeye başladım bu normal mi? Sanki ilişkiye girmiyor gibi, daha önceden bayağı acı ve yanma oluyordu. Bide kızlar doğru nefes almamız gerekirmiş karnımızı şişirmeden nefes alırsak yumurtalıklara oksijen gitmiyormuş buda gebeliğe engelmiş. İnşallah tez zamanda bebeklerimiz gelir.

YARIŞMAMIZ NE OLDUUU????
ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BUYDU EKLEMEK İSTEYEN VARMI????....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-ravzaaaaa

10-Ayshen
(yendiiiiiiiiiiii ) :123:

ekleme yapalım başka kimler vardı

Beni de ekler misiniz ben yapamadım

YARIŞMAMIZ NE OLDUUU????
ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BUYDU EKLEMEK İSTEYEN VARMI????....

1-shimarik,
2-cecem,
3-combo
4-oceandream82
5-VAJJ
6-sellluka
7-norbitnorbit
8-Ervaa26
9-ravzaaaaa
(yendiiiiiiiiiiii ) :123:

ekleme yapalım başka kimler vardı

Ya safligima verin Bu yenenler listesi galiba . Ben henüz yenemedim:KK43:

arkadaşlar ben 8 aylık evliyim 2 ay önce 1 kez yapabildim ama çok cnm yandı ve kanadı ondan sonra hiç olmadı egzersizlere başladım 2 parmağa kadar alabiliyorum şimdi sizce doktora gitmelimiyim 1 kez yapabildim ama yinede vajinismus oluyorum dimi:KK43:

arkadaşlar ben 8 aylık evliyim 2 ay önce 1 kez yapabildim ama çok cnm yandı ve kanadı ondan sonra hiç olmadı egzersizlere başladım 2 parmağa kadar alabiliyorum şimdi sizce doktora gitmelimiyim 1 kez yapabildim ama yinede vajinismus oluyorum dimi:KK43:

Bence doktora git arkadaşım ne gerekli ise doktor seni yönlendirir.

X