burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim
Tutkuuu çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler içinde dua et tez zamanda bebişlerimiz gelsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdan birilerii yaklaşıkk 1 haftadırr ortalarda yokk acaba bu kimm ben cok kırgınım ve dargınım bide hamişim
Tutkuuu çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler içinde dua et tez zamanda bebişlerimiz gelsin...
Super bi haber buuu gozun aydin canim Darisi basimiza insallah. :))
kızlar bu zeytinyağı markası fln önemli mi? komik bir soru belki ama yani saf fln mı olmalı yoksa normal yemek için olanlar oluyor mu? bir de eşim condoma sürüpte denense aynı şey mi acaba
canlarım hastayım evdeydim kaç gündür , evde de internet yok yazamıyorum o yüzden,belki biraz daha evde olup yazamayabilirim arkadaşlar lütfen ertelemeyin hiçbirşeyi.hayatı ertelemeyin.
geçmiş olsun canım bende regl oldum beklemedeyim inş. biter bitmez devam :) kendine dikkat et..
Çok şükür sevindim kapanmamış
geçmiş olsun canım bende regl oldum beklemedeyim inş. biter bitmez devam :) kendine dikkat et..
bu arada tatlım bu aralar giremiyorum ama döndüğümde ensendeyim unutma =)
canım şimdi çıkmam gerekiyor malesef eşimin bilgisayarda işi varmış =(( hadi sen eve git diyor. sizi özledim ama birkaç gün daha olmayabilirim lütfen birbirinize destek olun , pes etmeyin nolur aklım hep sizde.
bu arada tatlım bu aralar giremiyorum ama döndüğümde ensendeyim unutma =)
ay zaten birilerinin ensemd eolmasına ihtiyacım var regl bitti şimdi denemeye çekiniyorum hiç istek yok bu arada hoşgeldin canım
arakadaslarr merhaba kaderimmm herşey bittti kabus bittii bu akşam itibariyleee yaptımmm tam birleşme olduu acı yokk bişey yokk hafif baskı oldu sonrada kanama. kanamam biraz fazla oldu ama normaldir herhaldee...kaderimm çok tşk ederim sen bana ilk cesaret veren yazan kişiydi 5 ay önce başladımmm ben çalışmaya aparatla calıştımmm gecen hafta eş denemesii yapmaya başladım ve bugün bittti. evleneli haftaya 2 yıl olcaktııı bitti o sucluluk düşünce sıkıntı hepsi bitti. allahıma çokk şükürr.. allahım herkesi kurtarsın herkesee yardımmm etsinn bu sitesininn bana çok faydasıı olduu günlük giremedim ama çalışmaaa hep kızların dediğine göre yaptım çok mutluyummm çokkkk
Arkadaslar sorum şu şimdi biz deneme yapmaya çalıştık fakat ben pns.i organma dokundurmadim bile. Uzun süredir deneme yapmamıştık belki de o yüzden oldu ve ben üstte idim kontrol bende idi. Gelelim soruma bugün tekrar denemek istiyoruz fakat bu sefer dedim ki eşime kontrol bende olursa daha çok bekleriz sen üstte ol. Fakat eşim üstte olunca ben daha çok mu acı çekerim ?
Kaderim arkadaşımın yöntemini deneyeceğiz fakat zeytinyağını önSevişmeden itibaren sürsek nasıl olur çünkü ben uyarldiktan sonra (her ne kadar zeytinyağı başucumuz da olsa da ) hadi zeytinyağı sürelim deyince tekrar panik oluyorum