püff ay canım bende o dar yeri geçme olayını bi çözmeye çalışıyorum du bakalım birdahaki denemede ne olcak üstte denemeye çalışıcam zorlıcam bakalım ben yaparsam sende yaparsın inş. benden önce yaparsın..
kızlarrrr yarın büyük gün dua edin bana nolurrrrr inşallah bitecek bu işkenceeee çok heycanlıyımmm çokkkk
eşim gelmiyor kuzucuklar ben gidiyorum 2 günlük ama çok heyecanlıyımmm inşallah size güzel haberler vermek istiyorum ama geldiğimde de güzel haberler duymak istiyorummmm hadi başaralımmm bu hafta sonu hep beraberrrr :)))
selamlarr kimseler yok mu ?? yazayım dedim neler yapıyorsunuzzz ??
canım kimse yok nedense =( kapatsam mı ki, konuyu
olur mu canım ya bu ara egzersiz yapanda mı yok bilmem ki yarışma bitmedi ki yılbaşı geçsede ceceme söylesekte yeni yarışma yapsa barii
Kapatmaaa kkaderim sayfayi...
Bu arada vajinismussuzz bir gune merhabaa :))
olur her hafta bundan sonra yarışma düzenleyelim bence.
aynen kujum yaz yenecekleri sen cecem gözükmüyorrr başa beni yazz yenemeyenler :))
=) canım yok şaka yapıyorum Allah korusun 1 kişi bile okusa fayda bulsa o bile bizim için çok önemli.
başlık şuan tam size uydu yalnız =)) ilk gün değil mi, süper başka sıkıntı göstermesin Rabbim.
Kkaderim=) canım yok şaka yapıyorum Allah korusun 1 kişi bile okusa fayda bulsa o bile bizim için çok önemli.
başlık şuan tam size uydu yalnız =)) ilk gün değil mi, süper başka sıkıntı göstermesin Rabbim.