vajinismussuz günlere merhaba demek için....

Bu dusunceye dusmemin sebebi artık bu işin bittiğine inanmam sanırım önceleri böyle düşünmüyordum çünkü olmaz inşallah canım olsada pes etmem artık onunda üstesinden gelirim yıl başına yenmek istiyorummmmmm

yok cnm bu konuyu konuşmayalım benc inşallah bi kaç haftaya bebek konuşalım bebekk :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canlarım azıcık gidiyorum ben çok yorulmuşum bi saat uyuyup geleyim :)

Son düzenleme:
kaderim nasılsın arkadaşım çok özlüyorum sizleri yenmeme ragmen sanki hala ihtiyaç duyuyorum konuşmaya dertleşmeye avesra doğurdu mu hiç görünmüyo kim bilir ne kadar güzel bir duygudur bebek sahibi olmak Allahım isteyen herkese hayırlısıyla versin :KK16:
bu arada yeni arkadaşlar var burda kızlar sadece biraz cesaret edin o kadar rahatlayacaksınız ki üstünüzden büyük bir yük kalkacak hadi çabalayın durmak yok :KK55:

İnşallah ben en çok bundan korkuyorum bide ilk ilişkiye girdikten sonra tekrar girememekten korkuyorum yani kısaca tekrar yapamamaktan korkuyorum

canım bak şuan olmama nedeni tamamen acıyacağı korkusundan kendini kasman ve yönü falan bilmemen ama olduğunda acımadığını göreceksin ve artık yolu yönüde bileceğin için Allahın izniyle kimse öyle bir sorun yaşamaz, bak merak etme, sen aştıktan sonrada biz burdayız yönlendircez zaten, olduktan sonra gerisi tamam aklın takılmasın böyle şeylere.

:KK76: hehehe gördüm şekerim gördümmm ama tarihi hatırlayamadım ya çok ayıp biliyorum ama unuttum o gün sevinçten uçmuş aklım demek :26: bende seni seviyorum canımcım,yazmaya devam desteğe devammm.hep destek tam destek tatlım ne demek. yardım bekleyen çok arkadaşımız var işimiz çok.ara verdik koları sıvama zamanı şimdi. :KK54:

ayıp değil canım tabiki havalardaydın yere inene kadar 2 gün geçti o sürede de konu kapanmıştı =)) aynen canım desteğe devam. yeni sayfa iyi oldu inşallah bu tertemiz kalır acayip insanlarla gerilmez.

kaderim sanırım 28 kasımdı ya haftaiçiydi diye hatırlıyorum ay çok utandımmmm nasıl unuttum hep konuyu kapatanlar yüzünden :KK17: (hatamı örteyim bari)

canım aynen bizim suçumuz yok =) hemen ekliyorum tarihi :KK1:

kaderim nasılsın arkadaşım çok özlüyorum sizleri yenmeme ragmen sanki hala ihtiyaç duyuyorum konuşmaya dertleşmeye avesra doğurdu mu hiç görünmüyo kim bilir ne kadar güzel bir duygudur bebek sahibi olmak Allahım isteyen herkese hayırlısıyla versin :KK16:
bu arada yeni arkadaşlar var burda kızlar sadece biraz cesaret edin o kadar rahatlayacaksınız ki üstünüzden büyük bir yük kalkacak hadi çabalayın durmak yok :KK55:

canım hacicom iyiyim arkadaşım sen nasılsın, konuşalım tabi ki , burda geçici değil sürekli dostluklarda kurduk tek muhabbetimiz vaji değil,yeri geliyor dertleşiyoruz, yada hala sıkıntılar varsa paylaşıyoruz.avesra nın daha zamanı var tatlım, Allahım isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygudur mutlaka.

ayıp değil canım tabiki havalardaydın yere inene kadar 2 gün geçti o sürede de konu kapanmıştı =)) aynen canım desteğe devam. yeni sayfa iyi oldu inşallah bu tertemiz kalır acayip insanlarla gerilmez.

canım aynen bizim suçumuz yok =) hemen ekliyorum tarihi :KK1:

gerilmez tatlım bak ne oldu yine biraradayız.combo,caterina falan onlarında haberi var mı ki acep yeni konu başlığından

canım bak şuan olmama nedeni tamamen acıyacağı korkusundan kendini kasman ve yönü falan bilmemen ama olduğunda acımadığını göreceksin ve artık yolu yönüde bileceğin için Allahın izniyle kimse öyle bir sorun yaşamaz, bak merak etme, sen aştıktan sonrada biz burdayız yönlendircez zaten, olduktan sonra gerisi tamam aklın takılmasın böyle şeylere.

Tamam insallah canım hepsi bittecek

canım hacicom iyiyim arkadaşım sen nasılsın, konuşalım tabi ki , burda geçici değil sürekli dostluklarda kurduk tek muhabbetimiz vaji değil,yeri geliyor dertleşiyoruz, yada hala sıkıntılar varsa paylaşıyoruz.avesra nın daha zamanı var tatlım, Allahım isteyen herkese nasip etsin mükemmel bir duygudur mutlaka.

bende iyiyim canım benim çok iyisin yaa maşallah diyorum sana Allah razı olsun darda olanın imdadına yetişiyosun :13:
işe gitmedim bugün grip olmuşum çok fenayım sesim travesti gibi çıkıyo ay iyice psikolojim bozuldu yaaa :KK1: kızlardan da tandığım yok ki yardım etmek istiyorum ama sürekli giremediğim için tanmıyorum herkesi ama tek diyeceğim kaderimi iyi dinleyin arkadaşlar :KK34:

gerilmez tatlım bak ne oldu yine biraradayız.combo,caterina falan onlarında haberi var mı ki acep yeni konu başlığından

hamdolsun biraradayız ama o günlerde çok kötüydüm ciddi takmıştım üzülmüştüm de , hayırlısı böyleymiş demek ki. haberleri var tatlım hoşgeldin dediler sağolsunlar =)

Günaydın kızlar nasılsınız bi baktım dedim yenen olmuşmudur diye ama yok olsun daha 1 haftamız var inşallah kurtulucaz bende bu hafta başlıcam denemelere dua edin benim için bu hafta herhangi bir gün olsun artık ciddi ciddi zaman ilerledikçe insan sıkılıyor olsun istiyor artık korkudan cok geçen zamana yanarak olma isteği daha fazlalaştı...

kaderim günaydın canım bişi sorcam bu aparat içeri girdikten sonra yaklaşık 10 cm gidiyo başka gitmiyor normal demi yani biraz daha ittirmeye çalıştığım zaman baskı olup kasıklarımı acıtıyor bi arkadaşta da aynısı olmuş

ravzacım 10 cm giriyor sonra daha ileri gitmiyor demişsin vajina boyu okadar zaten ama ilerleyen zamanlarda esnek bir yapıda olduğu için daha da ileri gidebilirmiş öyle okumuştum biyerde yani 10 cm den sonrasını zorlama uzunluğu önemli değil eni önemli canım..

ayy ben gidecektim yine gidemedim gideyim bari :)

X